Arama sonuçlarınız

1. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 2019 aralik ayi maas avans kapamalar

Manuel yapacaksınız.çağırma vs. yok.
  2. Ömür Kandemir

Kadrolu personel "maaş avansları" Sözleşmeli personel "ücret avansları" Olarak avans kapatılacak. Aralık ayı ödeme emri belgesinde 162 kodu neyse ona göre avans kapatılacak.
  3. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Ocak 2020 Maaş Parametreleri

" 376 TL " Agi tavan tutarıdir.
  4. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 2020 Yılı Asgari Ücrete Göre İşkur İşçilerine Ait Zam Oran Ve Miktarı

31.12.2019 tarihindeki ücretlerine deniyor bu bağlamda 98,10 verilmesi gerekiyor.696 KHK sürekli işçilerde 01.01.2019 tarihindeki ücretlerine ibaresi vardı. 1578408993 31.12.2019 tarihindeki ücret ibaresi çok manidar, bilgilendirme için teşekkürler... 1578572294 Son aldığım bilgi şudur; İş-kur...
  5. Ömür Kandemir

Ben bugün yaptım , MYS çalışıyor.
  6. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi KBS Bilişimcilerinin Son Zamanlarda Kalite Bozması

damat imzalayacak da yayımlanacak :lollol:
  7. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 2020 Yılı Asgari Ücrete Göre İşkur İşçilerine Ait Zam Oran Ve Miktarı

* işkur işçileri için, Sağlık bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ile görüşüldü ,Bağıtlanmış, İmzalanmış bir TİS olmadığı için sadece ücret zammının verileceği(%3) söylendi. * Toplu iş sözleşmeleri çerçeve anlaşma protokolünde enflasyon farkı maddesi var biliyorum ama söylenen bu. Ez...
  8. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

* ücreti 110 tl olan işçi için sadece %4 zam verilecek. * şuan ki mevcut durum için enflasyon farkı verilmeyecek çünkü imzalanmış bit tis yok. 1578296015 375 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN GEÇİCİ 23. MADDESİ UYARINCA İDARELERCE SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA GEÇİRİLEN İŞÇİLERİN ÜCRET İLE DİĞER...
  9. Ömür Kandemir

işkur üzerinden atanan işçiler için imzalanmış bir tis yok (yetki belirsizliği yüzünden) Onun için şuan sadece %3 zam verilecek.TİS imzalandığı zaman farkı yapılarak verilebilir.
  10. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

sağlık bakanlığı strateji geliştirme daire başkanlığının 2019 yılında yayımladığı yazıya göre işlem tesis edilecek çünkü aynı durum söz konusuydu. *mevcut ücretine bakılacak , eğer 98,10-TL altında ise 98,10-TL çekilip %4 zam yapılacak.mevcut ücreti 98,10-TL üstünde ise %4 zam verilecek.
  11. Ömür Kandemir

Bağitlanmis(imzalanmış) bir sözleşme olsa idi o şekilde olacaktı.Yetki belirsizliği yüzünden toplu iş sözleşmesi imzalanmadi.Bu yüzden şu an sadece yüzde 3 zam verilecek.Saglik Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ile yapılan görüşmede sadece %3 verileceği söylendi.Toplu iş sözleşmesi...
  12. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli doktor perfonmans puanlarına üst limit getirebilir mi

Kesinlikle getiremez.incele heyeti sadece yapılmamış ama yapılmış gibi gösterilen puanları iptal edebilir.
  13. Ömür Kandemir

Şu an işkur üzerinden atanan işçiye sadece %3 zam verilecek , daha sonra iş sözleşmesi bagitlanir( mevcut durumda imzalanmadi) ise diğer haklar verilir.
  14. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Ocak Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

sonra Aralık ayı -0,59 çıkarmasınlar :D:lollol::D
  15. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi ekobs -a2 raporu nasıl alınır?

Bordroyu her daim hesaplayacaksiniz.
  16. Ömür Kandemir

Kişiye ödeme çıkıyor ise evet, çıkmıyor ise sadece 336.12(B) , 740.08.02(A) kaydı yapılacak.
  17. Ömür Kandemir

saymanlığı uyararak düzelttirdim.
  18. Ömür Kandemir

saymanlık önce; 102.01.02 koduna borç , 336.12 kodu alacaklı olarak mif yapacak. sonra kişiye ödeme yapılır iken; 336.12 kodu borç , 740.08.02.ilgili ay kodu alacaklı 740.08.2.ilgili ay kodu borç, 360.01.01 kodu alacaklı 360.03.01 kodu alacaklı 363.01.02.ilgili ay kodu alacaklı işlemi yapılacak.
  19. Ömür Kandemir

B A 102.01.02 1.000 336.12 1.000 ………………/………………. 336.12 1.000 740.08.02.07 1.000 ………………/…………………… KİŞİYE ÖDEME ÇIKARSA; B A 740.08.02.07 1.000 363.01.02.07...
  20. Ömür Kandemir

Aynı esaslar uygulanacak ama işkur üzerinden atanan işçinin zam oranı % 3 dür. * işkur üzerinden atanan işçi =101,04-TL * 696 KHK sürekli işçi=102,02-TL
  21. Ömür Kandemir

şuan 92,24 -TL , %4 zam verilince 95,93-TL eder 95,93-TL açıklanan günlük asgari ücretin altında kaldığı için önce 98,10-TL esas alınıp sonra %4 zam yapılması gerektiğinden 102,02-TL olur.
  22. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücret belirlendi.

Günlük ücret 98,10-TL
  23. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli KBS Brüt aktarma

2019 Ocak ayındaki KBS Uygulama Kılavuzu Aralık-2018 dönemine ait döner sermaye katkı payı tutarı, Aralık ayı içerisinde tahakkuk ettirilip (2018 yılında devam eden vergi diliminden gelir vergisi hesaplandığı takdirde) aynı ay içerisinde ödenmişse; Aralık- 2018 döneminde tahakkuk ettirilip...
  24. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli SGK Tarafından Ödenmeyen 1/3 İşçi rapor ücreti

kaç gün rapor aldı ise o kadar eksik bildiriyorum. 1577346764 e-bildirge verirken rapor aldığı süre kadar eksik veriyorum.
  25. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli SGK Tarafından Ödenmeyen 1/3 İşçi rapor ücreti

Ben bu husus da SGK ile geçici iş göremezlik ücreti protokolü imzaladım , kişinin maaşını tam yapıyorum.SGK tarafından ödenecek ücret prim borcumdan mahsup ediliyor. Bence en kolay ve en az hatalı işlem bu yöntem , Giresun SGK kendi personeli(696 sürekli işçi) içinde bu yöntemi kullanıyor.
  26. Ömür Kandemir

Kaynaklara Taşındı Engellilik İndirimi Gelir Vergisi Iadesi

Engellilik İndirimi Gelir vergisi iadesi bordrosu ektedir.
  27. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 2019 Yıl sonu MYS Ödeme Emri hata

MYS DUYURUSU(25.12.2019) Bilindiği üzere 2019 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Uygulama Genelgesinde (sıra no: 3) “bütçelerin tüm ekonomik kodlarından yapılmış olan giderlere ilişkin ödeme emri belgeleri kurumların harcama birimleri tarafından gecikmeden ve en geç 23/12/2019 Pazartesi günü mesai...
  28. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplaması 15 Aralık - 14 Ocak

14 günlük için eski katsayılardan yapıp , 14 günlük fark yaparsanız sgk primleri sıkıntı olmaz.14 günlük sgk primlerinide "ek dönem" den verirsin.
  29. Ömür Kandemir

Editörün Seçimi Daha Önce Muhtasar Bildirmeyen Kurumların Muhtasar Prim ve Hizmet Beyannamesinden muaf olduğunu bildiren görüş yazısı

***Pilot illerde çalışan Sağlık Bakanlığı mutemetleri ile görüştüm yinede muhtasar ve prim hizmet belgesini verdikleri bilgisini verdiler.
  30. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 4/D 15.12.2018 - 14.01.2019 Dönemi Maaşı Nasıl yapılacak

önce Aralık ayı bordrosunu oluşturun ,kesinleştirin , sonra 17 günlük bordroyu oluşturun vergi matrahı 0 yapıyor.
  31. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Eksik Mesai İcap Nöbetinden Kesilirmi

Şöyle yapılabilir aylık çalışmasi gereken süre 160 saat, calistigi süre 140 saat ve 60 saatte icap süresi olduğu varsayılır ise; - Çalışması gereken süreden sonrası için ücret ödenmesi gerektiği için , tuttuğu icap süresinin 20 saati mahsup edilebilir.Kisiye 40 saat icap ücreti ödenir. -%40...
  32. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır | E-Bildirge Artık Kullanılmayacak

Neden kalksın ki! Muhtasar ve prim hizmet beyannamesinin ,Mys ödeme emri ile ilgili yok...
  33. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Aylık Mahsuplaşmadan icra kesintisi Oranı Kaç Olmalıdır?

Gelir vergisi iadesi olarak verildiği için icra kesintisi yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Geri
Üst Alt