Arama sonuçlarınız

1. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Memur Yan Ödeme Cetvelleri

-yataklı tedavi kurumunda çalışıyor ise 1700 puan -yataklı tedavi kurumunda çalışmıyor ise 1550 puan verilir.
  2. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Tayinle gelen daha önce promosyonunu peşin alan personellerin durumu.

Ayrıldığı yerdeki promosyon sözleşmesi ve yeni yerindeki promosyon sözleşmesini incelemek gerekir.iade hükmü var ise iade edilip ,kist olarak yeni başladığı yerden alabilir. Sağlık bakanlığı personellerinde gidenden iade alınmıyor, yeni başladığı yerde promosyon ödemesi yapmıyor.
  3. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Emekli Yolluğu

İşçilerde uygulama " 12.105 " olarak devam etmektedir.
  4. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Emekli Yolluğu

İşçiler 4688 sayılı Kanuna tabi olmadıklarından bunlar hakkında 12.105 gösterge rakamının aylık katsayı ile çarpımı sonucunda çıkacak tutarda tazminat ödenmesine devam edilmesi gerekmektedir.
  5. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 7146 sayılı askerlik kanunu ile diğer bazı kanunlarda ve 663 sayılı kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılmasına dair kanun

FHZ 60 gün olarak resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. 7146 sayılı askerlik kanunu ile diğer bazı kanunlarda ve 663 sayılı kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılmasına dair kanun ile Yasallaştı.. Yıpranma Payının Hizmet Süresine Etkisi Yani bir memura bir yıl için 2 ay fiili...
  6. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Tayin Yolluğu Süreklimidir Geçicimidir?

soru :Tayin yolluğu sürekli mi geçici yolluk mudur? cevap :Sürekli Görev Yolluğudur. soru :tayin yolluğunu geldiği eski kurumundan ödememişler. Yeni kurumundan ödenir mi? cevap : personel bildiriminde almadığı yönünde ibare varsa ödenebilir. soru :Genel Bütçe MYS den mi Döner Sermayeden mi...
  7. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli tıbbi laborant işletme üst öğrenim mi

işletme lisans bölümü mesleki sağlığa ilişkin bir üst öğrenim değildir.
  8. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye Kurul Toplantısı

Okuduğunu anlamayan , bilgisiz , yanlışta ısrar eden o kadar çok idareci var ki ! Bunlara laf anlatmak atomu parcalamaktan zordur.Allah cc yardımcın olsun demekten başka yapacak bişey yok maalesef.
  9. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Yemene görevlendirilen personeller için

çalışma günü 30 , ünvan katsayısı 0,45 olarak yani diğer personel gibi yapacaksınız.
  10. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Yemene görevlendirilen personeller için

ek ödeme yönetmeliği, ek 4 sağlık tesisi puan ortalaması tablosu B)2 göre süresiz olarak ,kendi ünvan katsayısından,sağlık tesisi ortalamasından ödeme yapılması gerekmektedir.
  11. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Kıst geri Ödeme

Kıst hesaplamalarda ilgili ay kaç gün(30-31) ise ona göre işlem tesis edilmesi gerekmektedir.
  12. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Üniversiteden hastaneye geçici görevli

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMUNA BAĞLI SAĞLIK TESİSLERİNDE GÖREVLİ PERSONELE EK ÖDEME YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK Kapsam MADDE 2 – (1) Bu Yönetmelik, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun taşra teşkilatı olan kamu hastaneleri birliklerine bağlı sağlık tesislerinde görev yapan memurları...
  13. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık için vakıf üniversitesine giden tabip

ilgili linkteki yazının 2.maddesini inceleyiniz. https://sgb.saglik.gov.tr/Shared%20Documents/Y%C3%BCklenme%20Senedi%20Ustyazi.pdf https://sgb.saglik.gov.tr/duyurular/yuklenme-senedi-ve-muteber-imzali-muteselsil-kefalet-senedi-hakkinda-genel-yazi
  14. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Üniversiteden hastaneye geçici görevli

hastane afiliye(eğitim ve araştırma hastanesi) hastane mi oldu?
  15. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli KBS 4/B Sağlık Raporu Kesintisi Hatalı

çağrı merkezi(uygulama destek) çağrı açınız , yazılımsal bir hata olarak görülüyor.
  16. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 696 4/d İşçi Askerlik işlemleri

375 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN GEÇİCİ 23. MADDESİ UYARINCA İDARELERCE SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA GEÇİRİLEN İŞÇİLERİN ÜCRET İLE DİĞER MALİ VE SOSYAL HAKLARININ BELİRLENMESİNDE ESAS ALINACAK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ HÜKÜMLERİ Askerlik Yardımı: Muvazzaf askerlik hizmeti nedeni ile ayrılan işçiye...
  17. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Geliştirici Takip Hatası

aynı hatayı bugün bende de verdi , sistemsel hata :)
  18. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Emekliliğe Esas Ek Gösterge

Yukarıda paylaşılmış yasal dayanak.5434 sk ek 48 madde ve 657 sk 43 madde.
  19. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Emekliliğe Esas Ek Gösterge

Emekliliğe esas , ödemeye esas dan fazla olamaz. Böyle biliyorum , böyle uyguluyorum.
  20. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Nöbet Sonrası izin Başka Gün Kullanma ?

657 dmk ek 33 maddesinde "nöbet izni kullanmasına" müsaade edilmeyen deniyor , burada nöbet izninin nöbetin hemen sonrası kullanılacağı yönünde ibare yok. Nöbet ücretleri aylık ödendiğine göre nöbet izninin bir aylık süre içerisinde kullanılacağını düşünüyorum.kanaatim bu yönde.
  21. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Ücret Zammı %9,17

%9,17 zam oranı 696 khk ile kadroya geçirilen işçileri kapsamıyor , kamu kurumlarında daha önce çalışan sürekli işçileri kapsıyor.
  22. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Farkın Fiili Hizmet Zammı

Eskiden bir yazı vardı,çok cüzi bir miktar olduğu için yapmayın diye ama bulamadım yazıyı , bulursam paylaşırım.
  23. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Tayin tercihi nereye yapmalıyım?

Hayırlı olsun, mutemetlik benliğine işlemiştir uzak duramazsin , sen dursan o durmaz... :)
  24. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Rapor Bildirimi İPC

ekobs eğitimşnde dile getirildi , daire başkanı yapmayın ,personel birimleri yapsın dedi , gerekirse müdür-başhekim beni arasın ona da söyleyeyim dedi. :)
  25. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Hekim Nöbet İznini İstediği Zaman Kullanabilir mi ?

İzin kullanmak kişinin değil, idarenin insiyatifindedir
  26. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi nin rapor alması

375 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN GEÇİCİ 23. MADDESİ UYARINCA İDARELERCE SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA GEÇİRİLEN İŞÇİLERİN ÜCRET İLE DİĞER MALİ VE SOSYAL HAKLARININ BELİRLENMESİNDE ESAS ALINACAK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ HÜKÜMLERİ C-HASTALIK YARDIMI: 1.Hastalık nedeni ile iş göremezliğe uğrayan...
  27. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemini Oluşturan Kabine Açıklandı

Dolar 4,60 dan 4,75' e fırladı , piyasa bu kabineyi özellikle hazine ve maliye bakanıni olumlu algılamadi. Hayırlısı ne diyelim...
  28. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi EKOBS-Duyuru

10 gün değil mi :)
  29. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi ÇKYS 14 GÜN TANIMLAMA

2 çocuk yardımı "50 TL" ve katsayı " 2 " ????
  30. Ömür Kandemir

Ben cep telefonumdan( modem)bağlandım hiç sıkıntı yaşamadım.
  31. Ömür Kandemir

Bizleri HBYS den kurtaracak olması açısından gayet güzel , nöbet ve maaş da eklenseydi tatından yenmezdi.
  32. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Mutemetlik Unvanı

2014 yılındaki rutinleri söylemiş, gaz almaya yönelik, türbine oynamış yani. 4 senede bir arpa boyu alamamış ne zaman olacakmış. Ez cümle ağzı olan konuşur, aklı olan yapar.
  33. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Surekli İşci Temmuz Zammı

İş kolunda devam eden bir toplu iş sözleşmesi var ise işçi sendikalı değil ise Çalışma ve sosyal güvenlik Bakanlığı'nın yayınladığı tis hükümlerinden yararlanamaz mis.bugun çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı çalışma genel müdürlüğünde uzman ile görüştüm.en kısa zamanda görüş soracağım.bu...
  34. Ömür Kandemir

3.grup(1-4 temmuz) olarak katılacak var mı?
Geri
Üst Alt