Arama sonuçlarınız

1. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Maaş Hesaplama (5510 S.K.)

İş iyice karıştı :D :D
  2. Ahmet Değirmenci

Mehmet Bey kötülemek olarak algılamadım. Hatta eksik ve hatalar ile ilgili geri bildirim yapmanızdan memnun oldum. Ancak benim oluşturduğum KBS bordrolarında durum sizinki gibi değil. Örneğin 28 günlük bir 4B bordrosu ekliyorum. Sizin veya benim hatalı olmam önemli değil. İşlem doğru olsun...
  3. Ahmet Değirmenci

Evet 25 numaralı mesajda eklediğim dosyayı eklemeyi unutmayın. Diğerlerine pek ihtiyaç olacağını düşünmüyorum.
  4. Ahmet Değirmenci

KBS'den kontrol ettim. Ancak KBS kıst maaşta gelir vergisi tutarı kadar AGİ vermiş görünüyor. Yine de siz eğer AGİ vermek istemez iseniz HESAPLAMA ekranından AGİ ORANI alanını 0% yapabilirsiniz.
  5. Ahmet Değirmenci

Mehmet Bey bahsettiğiniz konuyu denerken SGK aktarım menüsünde başka bir problem farkettim. Düzelttim. Bu mesajda yüklediğim dosyayı başa sabitlerseniz sevinirim.
  6. Ahmet Değirmenci

Kıst maaşta AGİ ödenir. Ancak gelir vergisi tutarı ile sınırlıdır. Dolayısıyla kıst maaşta program Gelir Vergisi tutarına bakıyor ve AGİ'yi bu tutarı geçmeyecek şekilde düzenliyor. Aile ve Çocuk yardımı konusunda ise; verilmemesini istediğimiz bordrolarda HESAPLAMA sekmesinden "Yararlanmıyor"...
  7. Ahmet Değirmenci

8.1 Kişilere münferit bordro verebilme özelliği eklendi. Kesenek ve FHZ bordroları için otomatik TEXT metni oluşturma özelliği eklendi.
  8. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİ EMEKLİLİK İŞLEMLERİ

Arkadaşlar Merhaba, Bir Sürekli işçi (696) personelimizin SGK'ya başvuru yapmış ve SGK Personele emeklileği hak kazandığını söylemiş. Buna İstinaden İşçinin Ayrılış, Emeklilik, Kıdem ve İhbar Tazminatı gibi işlemlerini nasıl yapacağız bilgisi olan varmı ?
  9. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Peşin verilen SGK bildirgesi

Herkese teşekkürler. Bildirge için bu ay mola vereceğiz anlaşılan. :D
  10. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Peşin verilen SGK bildirgesi

Herkese iyi çalışmalar. 4B li personellerime her ay bildirgeyi peşin vererek gidiyordum. Ancak FHZ dolayısıyla bu sistem yürümez oldu. Yapmam gereken nedir? Bu ay bildirge vermemek, dolayısıyla bildirgeyi çalıştıktan sonra dönemine aksatmayı düşünüyorum. Başka bir önerisi olan var mı?
  11. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli 4B Fiili Hizmet Zammı

4B li personelin Fiili Hizmet Zammı SGK'ya nasıl bildiriliyor? Konuya hakim birisi ayrıntılı izah edebilir mi?
  12. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli pazar çalışması

Sürekli İşçi Pazar Çalışması Farkı Ödenebilmesi İçin Kriterleri Nelerdir Acaba ?
  13. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli 4B'li Personel Rapor Alırsa

Arkadaşlar iyi çalışmalar. 4B statüsündeki personel rapor aldığında maaş ve SGK yönünden ne gibi işlemler yapılmalıdır?
  14. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Ağustos Mesai Saati ?

@Gökhan BERBER 15 Temmuz-14 Ağustos Pazar günü hariç bütün günleri sayıyoruz. 7,5 ile çarpıyoruz. Bu Ay Çıkan 26*7,5=195
  15. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Ağustos Mesai Saati ?

@Gökhan BERBER 161,5 Saati Nasıl Buldunuz Gökhan Bey?
  16. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi SGK E-Bildirge

Arkadaşlar Merhaba, 2 Nisan İtibariyle Kadroya geçen personellerimizden biri tedavi gördüğü içi devamlı rapor alıyor. Bizde SGK bildirimi yaparken ÇSGB'nın yayınladığı TİS'e göre ''yılda 5 defayı geçmemek üzere SGK tarafından ödenmeyen 2 günün ücreti işveren tarafından ödenir'' denilmiştir. Buna...
  17. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Maaş Farkı Münferit Hesaplama

(Yeni Katsayı-Eski Katsayı)/31*14=Fark Katsayısı Sendika Kesintisi Yok AGİ Yok Toplu Sözleşme Primi Yok
  18. Ahmet Değirmenci

Editörün Seçimi 4d Sürekli işçilerle imzalanacak sözleşme ile diğer hakları

Haftalık çalışma saati 45 saat olarak belirtilmiş, yani aylık 180 saat üstü çalışmaya fazla mesai olarak ödeyeceğiz anlamına mı geliyor?
  19. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık için vakıf üniversitesine giden tabip

Uzmanlık için vakıf üniversitesine giden tabip personele maaşı kadrosunun bulunduğu kurumdan ödeniyor. Bu durum sabit ek ödemeler için de geçerli mi? Bununla ilgili elinde mevzuat olan var mı?
  20. Ahmet Değirmenci

Editörün Seçimi FHZ Toplu Hesap Programı

Teşekkürler
  21. Ahmet Değirmenci

Bordro diyemeyiz. Sadece gün hesabı yapıyor ve KBS'ye aktarılmak üzere hazırlıyor.
  22. Ahmet Değirmenci

Dosyayı özlük biriminize doldurtarak, KBS ye otomatik aktarılmasını sağlayabilirsiniz. Yıpranma payı çıkması durumunda işinize yarayacaktır. Dosyanın hesap usülünde olabilecek olası hatalara karşı şimdiden deneyip, sorun görürler ise bildirmeleri en kısa zamanda düzelmemizi sağlayacaktır.
  23. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli KBS-Maaş Bordro Girişi Sorunu

Arkedaşlar, Maaş Bordro Girişi alanından kişiye geçmişe yönelik bordro girdim. Kaydettikten sonra Personel Bordrosu Ekranı 'nda bordrolar görünüyor. Ancak bu bordroları muhasebeye nasıl göndereceğimi bulamadım. İşlem ile ilgili bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Herkese iyi çalışmalar...
  24. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli İhraçtan İade Maaş Hesaplama Program Talebi

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/maas-hesaplama-5510-s-k.3371/page-3 Burada hazırladığım 5510 S.K. Maaş dosyası var. Ancak bahsettiğiniz ünvan yok. herhangi bir ünvana ait parametreleri (Yön Ödeme, ÖHT gibi) değiştirerek deneyebilirsiniz. Belki işinize yarayabilir.
  25. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Temmuz 14 Günlük Fark.

Günaydın, Sürekli İşçi 14 günlük fark hesaplaması yapan var mı?
  26. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli İhraçtan İade Maaş Hesaplama Program Talebi

Kişinin işe giriş tarihi ne 5510 öncesi/sonrası?
  27. Ahmet Değirmenci

Öneri | İstek ve Şikayetler Konudaki eski mesajları düzenleme sorunu

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/maas-hesaplama-5510-s-k.3371/ ilgili konuda ilk mesaja eklediğim dosyaların yeni versiyonlarını eklemek istiyorum ancak ek yapılamıyor.
  28. Ahmet Değirmenci

6.1 Ödeme emri belgesi oluşturma özelliği eklendi.
  29. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Çkys' den evlenme gelir tanımlaması hk.

Merhabalar. ÇKYS Evlenme yardımı gelir tanımlaması yaparken, Gelir vergisi ve Damga vergisi kesiliyor mu?
  30. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli ÇKYS üzerinden ek bordro yapma hk.

@Menderes Özer aynen öyle yapacağım teşekkürler.
  31. Ahmet Değirmenci

@Menderes Özer 19 mayıs *2 yevmiye yazılmamış.
  32. Ahmet Değirmenci

Arkadaşlar Sürekli İşçi mayıs maaşı hazırlarken bir personele eksik maaş ödemesi yapılmış, bu personele ek bordro yapmamız gerekiyor ÇKYS'den nasıl yapılacağı hakkında bilgisi olan varmı, teşekkür ediyorum.
  33. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Taşeronda iken Toplu Sözleşmesi Olmayanların Hakları | Görüş Yazısı

Görüş yazısında belirtilen Sendikasız işçilerin Çalışma bakanlığının yayınladığı toplu iş sözleşmesinden yararlanmayacağı mı ? Sendikalı olanlar ise mevcut Toplu sözleşmeleri devam ediyor olsa bile Bakanlığın yayınladığı 2020 yılına kadar olan TİS'e tabi olacağını söylüyor sanırım. Doğru mudur...
  34. Ahmet Değirmenci

Editörün Seçimi Sağlık bakanlığı tediye ödeme yazısı

Günaydın Arkadaşlar Tediye Tanımlaması yapan ve sonuçlananlardan ekran görüntüsü bekliyoruz. Teşekkürler.
Geri
Üst Alt