Arama sonuçlarınız

1. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Maaş Hesaplama (5510 S.K.)

Tamam Ferhat bey. Gerekli düzenlemeyi yapacağım.
  2. Ahmet Değirmenci

Kıst maaşta Gelir vergisi Agi'nin altında kalıyor ise agi verilir mi? Şu an program veriyor ama galiba düzenlemem lazım.
  3. Ahmet Değirmenci

Ömür Bey teşekkürler. Bahsettiğiniz oranlar PARAMETRE sekmesinden kullanıcı tarafından değiştirilebilir.
  4. Ahmet Değirmenci

Yapılması gereken bir değişiklik olursa ilgilenirim. Herkese iyi çalışmalar.
  5. Ahmet Değirmenci

Kaynaklara Taşındı Dss Maaş Hesaplama (5510 S.k.)

Yapılması gereken bir değişiklik olursa ilgilenirim. Herkese iyi çalışmalar. FHZ hesaplama için yeni alan açılmıştır. Eski sürümde herkes için FHZ Gün Sayısı 4,75 iken, 7. sürümde hesaplama sekmesinden FHZ AZAMİ GÜN SAYISI alanına veri girişi yapılarak ünvana ait FHZ gün sayısı otomatik olarak...
  6. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Kıst Maaş Hesabı

Evet Halil bey. Arkaplanı karışık ancak arayüzü çok basit bir dosya olacak.
  7. Ahmet Değirmenci

O zaman yaptığım hesap doğru oluyor Yaşar Bey. Değil Mi?
  8. Ahmet Değirmenci

Bir Excel dosyası üzerine çalışıyorum, bir noktada muallakta kaldım. 31 gün çeken bir ayda 15 günlük kıst maaş vermemiz gerekirse oranlamalar nasıl yapılır? Örnek verecek olursam. Taban Aylık 1500 Tl olsun. 1500/31*15=725,81 Ödemeye Esas 1500/30*15=750 Emekliliğe Esas Her kalem için...
  9. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi İŞKUR TYP Bordro Hesaplama

Hesaplama ekranından vergi dilimi seçtiğinizde kesinti yapacaktır Ferhat Bey. İyi çalışmalar.
  10. Ahmet Değirmenci

Kişi sayısı fazla olanlar için ek dosyaları da yükleyip konuyu güncelledim.
  11. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi BES Çıkış İşlemi

Arkadaşlar BES çıkış işlemleri nasıl yapılacak?
  12. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi G.Bütçe KBS İçi-Dışı BES Banka Aktarım işlemleri

İyice kafam karıştı benim. Kurumsal işlemler sistemine personel listelerini yükledim. Sırasıya neler yapmam lazım şimdi? Ortada 10 tane form/tablo dolaşıyor :)
  13. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi G.Bütçe KBS İçi-Dışı BES Banka Aktarım işlemleri

Tahsilat Veri deseni hangi menüden yükleniyor Fatih Bey?
  14. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Dosya Yükleme Sorunu

Tarih formatı ile ilgili bir hataymış. Tarih Biçimi GG/AA/YYYY olmamalı GG.AA.YYYY olmalı. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar Denetim Masası/Bölge Ayarlarından gerekli düzeltmeyi yapsınlar. Ben de sorumu kendim cevaplamış olayım :)
  15. Ahmet Değirmenci

"Dosya hatalı tip içeriyor" uyarısını neden alıyorum?
  16. Ahmet Değirmenci

Ziraat emelklilkte grup dosyası yükleme işlemini bir türlü yapamadım. Her seferinde hatalar alıyorum. Yapan biri yardımcı olabilir mi?
  17. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Ön Muhasebe Personel Giderleri (TDMS) ??

Biz yılbaşından beridir TDMS den gönderiyorduk zaten.
  18. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

Keşke yeni firma tanımlasalar. Hiç bir şey yapmıyorlar.
  19. Ahmet Değirmenci

Kabul etmiyorlar Ömür Bey. Bence bizim çalışma sistemimizden haberleri yok.
  20. Ahmet Değirmenci

Ziraat kurumsal emeklilik sistemimizde bazı tanımlama hataları var. Ancak düzeltme işlemimi yapamadılar. 1. Sistemde sadece Döner Sermaye vergi numaramız tanımlanmış. 2.Döner Sermaye vergi numaramıza karşılık Genel Bütçe 4/B SGK Sicil No tanımlanmış. Düzeltme evrakı yolluyorum yapamıyorlar...
  21. Ahmet Değirmenci

Emekli sandığı için İşyeri sicil Numarası yok diye biliyorum, yanlış mı?
  22. Ahmet Değirmenci

Evet o konuda kararsız kaldım. Fazla vaktim olmadığından şimdilik bu şekilde yaptım. BES kesileceğine dair bir bilgi gelirse ekleyeceğim.
  23. Ahmet Değirmenci

İşkur personelleri için hazırladığım bordro dosyasını ihtiyacı olanlar için paylaşıyorum. Herkese iyi çalışmalar...
  24. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kurumsal işlemler ve veri deseni kılavuzu

Her vergi numarası için ayrı sistem mi açtırmalıyız?
  25. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Açıktan İade Edilen Personel Kesenekleri

Muhasebe ile görüştüm. Eksik olmasın da fazla da olsa farketmez dediler.
  26. Ahmet Değirmenci

Teşekkürler. SGK'ya bildirdiğimiz kesenek tutarından 1-2 TL fazla para göndersek ne gibi bir sorun olur? Bordro tutarı ile kesenek tam tutmuyor kuruş farkları sebebiyle.
  27. Ahmet Değirmenci

Bir personelim açıkta iken göreve iade edildi. Açıkta geçen 7 ay için fark bordrolarını düzenledim. Ancak kesenek sisteminde sorun yaşıyorum. Ek Dönem (Bir yada daha fazla dönem) alanını seçim verileri giriyorum. sistem kesdiliğinden ilgili aralık için kesenek satırlarını oluşturuyor. Ancak...
  28. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Açıktan dönen personel maaşı

Bir personelim 2016 yılı Ağustos ayında açığa alındı ve 2017 Şubat ayında göreve iade edildi. Aradaki 1/3 farkı KBS'den nasıl öderim bir bilgisi olan var mı?
  29. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Gebe Okulu Ek Ödeme

Kurumumuzda gebe okulunda görevli personeller için ek ödeme yönetmeliğinde veya tebliğlerde ek puan benzeri bir uygulama bulunuyor mu? Çalışanlarımız bazı kurumlarda böyle bir uygulama başladığını söyledi.
  30. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi % 20 Ek Karşılık Hakkında Önemli Detay!

Bütçenin ne kadarını 5434 ne kadarını 5510'a kullanacağın konusunda bir hesap yapamayacağından dolayı bu mantıksız bence.
  31. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Kat Sayı Farkı (Hakem Kurulu)

Doğru olan o seçeneği kullanmamak. Ancak ben de geçmiş dönemlerde bir kaç kez o seçenekten kesenek göndermiştim ve bir sorun çıkmamıştı.
  32. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi SGK 2017 Tarih sekmesi açılmıyor ?

Konu ile ilgili SGK'ya mail attım.
  33. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi KBS geçmişe yönelik işlemler.

Borçları manuel kabul ediyorlar arkadaşlar. Onları hesapladım. KBS'den kıst ödeme ile ilgili sorun devam ediyor. Bilgisi olan varsa yardım bekliyorum. Herkese iyi çalışmalar.
  34. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi KBS geçmişe yönelik işlemler.

Malmüdürlüğü müfettişi tarafından kurumumuzdaki 2 personele geçmişe yönelik işlem istendi. 1. VHKİ personelin 2250 olan yan ödemesi yaklaşık 3 yıl boyunca 2000 olarak ödenmiş. Aynı personelin ÖHT oranı yine aynı süre 48 yerine 49 olarak ödenmiş. 2. Yine VHKİ personelin ÖHT oranı 3 yıl...
  35. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün Fark

Hesaplamayı yaptım ancak kesenek textleri oluşmadı. Sizde de aynı sorun var mı?
  36. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi 5434 Terfi Farkı Kesenek

Teşekkürler, sağolun yardımlarınız için.
Geri
Üst Alt