Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Maaş , 14 Günlük Fark Ve 2.5 Refah Payı İçi̇n Kesenek Gönderi̇mi̇ Nasıl Olmalıdır.

denemek için 5510 farkların kesenek sistemine yükledim.hata veriyor. aslında maaş doğru hesaplamış
  2. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

naklen giden kişiyi 14 günlük maaşlarda naklen geçme yaptım bende hesaplamadı orası naklen gelen yapıp farkı verecek 1643039042 bu naklen alma işlemi doğrumudur bilgisi olan varmı
  3. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

14 günlük farkta besi var besten çıkmıştık bu personeli besten dolayı sıkıntı çıkmazmı
  4. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

aralık ayında nakil giden personel var aralık ayını ben verdmiştim.ocak ayını gittiği yer verdi.şimdi farklarda 1-14 arası farkı bende hesaplamış.orasımı verecek benmi vereceğim farkı.
  5. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük 3 Aylık Aile Yardımı

Kasım aralık ve ocak aylarına ait aile yardımı vereceğim. Kasım aralık için 2021 maaş katsayısını ocak için 2022 maaş katsayısını mı kullanacağım.
  6. Çözümlendi | Kilitli 5434 Fiili Hizmet Zammı Kaç Yıl Ödenir.

teşekkürler 1642683246 kkapatabilirsiniz
  7. Çözümlendi | Kilitli 5434 Fiili Hizmet Zammı Kaç Yıl Ödenir.

En az 10 yıldır 5434 sayılı personelimize yıllık fiili hizmet zammı yapıyorum. Puantaj geliyor onay alıyorum ve yapıyorum. bunun şu kadar yıl yapılacak diye bir sınırı varmıdır. Emekli olasıya kadar yapmaya devam mı edeceğim.
  8. Çözümlendi | Kilitli 65 Yaşını Dolduran Öğretim Görevlisinin %2.5 Ve 14 Günlük Fark Primleri Kesenekleri Gönderilirmi?

Yukarıdaki linke göre 5434 personelde kıstta kesenek olmuyor.aybaşından sonra emekli olacağı için de tam kesenek olacak bu tamam ancak bu kişiye 2,5 fark bordro hazırladığımda zam farkı almayacak sözleşmeye göre (%20 ve %12 kesenek de verilmeyecek hakedişte) Ama sgk prim isteyecek.ocak...
  9. Çözümlendi | Kilitli 65 Yaşını Dolduran Öğretim Görevlisinin %2.5 Ve 14 Günlük Fark Primleri Kesenekleri Gönderilirmi?

Fakültemizde 65 yaşını dolduran öğretim üyelerinin Sözlşeşmeli olarak çalıştırılmasına ilişkin usul ve esaslara göre Şubat 2021-Şubat 2022 arası 1 yıllık sözleşmeli profesör var.Bu personel Sözleşme ücreti dışında hiç bir ücretten yararlanamıyor.Kesenklerini aynı kadrolu 5434 sayılı kanuna göre...
  10. Programlar Memur Maaş Hesaplama 5510-5434

teşekkürler elinize sağlık
  11. Çözümlendi | Kilitli Belediyeden Üniversiteye Nakil Gelen Personel Kbs Nasıl Giriş Yapılacak?

teşekkürler bu kişinin maaşını hesapladığımda geldiği yerden az olduğunu geldiği yerdeki memur dilekçe ile maaşını yükseltebileceğini söylemiş (sanırım özelleştirmeden dolayı) bu kişi dr öğretim üyesi olarak bize atandı. Akademik personelde de özelleştirme farkı uygulanırmı? nakil bildiriminde...
  12. Çözümlendi | Kilitli Belediyeden Üniversiteye Nakil Gelen Personel Kbs Nasıl Giriş Yapılacak?

belediyeler kbs dışı mmaş yapıyorlarmış.ondan nakil al da gözükmüyor. kbs de işe başlama olarak kaydedip diğer bilgilerde değişiklik kısmına alacağım
  13. Çözümlendi | Kilitli Belediyeden Üniversiteye Nakil Gelen Personel Kbs Nasıl Giriş Yapılacak?

nakil bildiriminde statü yazmıyor.ünvanı veteriner hekim 1636717041 hizmet belgesinde 4046 sayılı kanunun 22.maddesine göre büyükşehir belediyesine geçmiş ordanda bize geliyor
  14. Çözümlendi | Kilitli Belediyeden Üniversiteye Nakil Gelen Personel Kbs Nasıl Giriş Yapılacak?

Belediyeden üniversitemize personel nakil geldi.KBS sisteminde nakil al kısmına tc girip arattırdığımda personel çıkmıyor. Acaba belediyeler KBS dışımı ondan mı çıkmıyor. bu kişinin KBS girişini nasıl yapabilirim.
  15. Tâziye Değerli Mesai Arkadaşım Musa Şahan'ı Kaybettim.

Allah rahmet eylesin Başınız sağolsun
  16. Çözümlendi | Kilitli Kurum Değiştiğinde %100 Artış

Şube müdürlüğü kadrosunda iken fakültemize fakülte sekreteri olarak atanan birinin kıst farkını manuel ( ek gösterge farkı) ve ekim maaşını kbs den yapacağım.kurum değiştiği için %100 artışın verilmemesi gerekiyormuş.Eski yerinde yükselirse %100 artış verilecekmiş.Yani SGK kurum değiştiği için...
  17. Çözümlendi | Kilitli Muhasebeye iletilemedi

sabah bende de oldu birkaç sefer geri iade edip tekrar gönderdim oldu sistemsel olabilir
  18. Çözümlendi | Kilitli sgk işten ayrılış tarihinin güncellenmesi

Bir personelimiz 24.09.2020 tarihinde kamu görevinden çıkarılma cezası almıştı.Yazı bize 30.10.2020 tarihinde geldi ve bu tarihte tebliğ ettik. çıkış tarihinin tüm çabalarımıza rağmen personel dairesi 24.09.2020 tarihinin dikkate alınmasını söylemesi üzerine 24.09.2020 tarihinde çıkışını yaptık...
  19. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

Mart ayını hem 5510 (prime kazanc alt sınır ve üstünde olanlar dahil) ve hemde 5434 kesenekleri yeni uygulama alt sınır aylığı kısmından mı göndereceğiz
  20. Çözümlendi | Kilitli Ocak 2021 de başlayan öğretim görevlisinin kesenek ve katsayı farkları

ödeme fazla prim düşük 1610713388 evet kbs den yapıyoruc
  21. Çözümlendi | Kilitli Ocak 2021 de başlayan öğretim görevlisinin kesenek ve katsayı farkları

07.01.2021 tarihinde yeni akademik personel başladı.Kbs aylık-t.aylık-ek göstergeyi eski katsayıdan üniversite ödeneğini de yeni katsayıdan hesaplayarak kesenek kesmiş.bodroda böyle. primleri göndermeye çalıştığımda aylık-t.aylık-ekgöstergeyi eski katsayıdan üniversite ödeneğini de yenii...
  22. Çözümlendi | Kilitli sendika yardımı ve kesintisi

mys den yapmayı düşünyorum 1610622805 bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. 13.01.2021 tarihinde sendikaya bir memur üye olmuş maaşlara giremedim. sendika yardımını istiyor. sendika bodrosu hazırlayıp 124.38 tl sendika yardımından sendika kesintisini düşüp kalan miktarımı ödeyeceğim...
  23. Çözümlendi | Kilitli sendika yardımı ve kesintisi

13.01.2021 tarihinde sendikaya bir memur üye olmuş maaşlara giremedim. sendika yardımını istiyor. sendika bodrosu hazırlayıp 124.38 tl sendika yardımından sendika kesintisini düşüp kalan miktarımı ödeyeceğim. teşekkürler
  24. Çözümlendi | Kilitli fazla veya yersiz ödenen tam maaşların iadesi

1-5434 sayılı Emekli Sandığı K. tabi Personelin (15/10/2008 tarihinden önce) maaşını aldıktan sonra görevle ilişiğinin kesilmesi durumunda ilgili personelin kıdem yılı esas alınacak olup kıdem yılı 5 yıldan az olanlarla 10 yıldan çok olanların Emekli Keseneği –Devlete ait olan %20- kişinin...
  25. Çözümlendi | Kilitli kamu görevinden çıkarma cezası

sgk çıkışını 24.09.2020 yapacağım artık başka çaresi yok.ceza çıkabileceğini yönetime söyledim. 24.09.2020-14.11.2020 arasındaki 20 gün eylül maaşından ve ekim maaşının tamamını kişi borcu yapacağım. bunu nasıl yapabilirim. 1-kişi borcu hesaplama cetvelinde iki ayıda birden yapabilirmiyim.Ayrı...
  26. Çözümlendi | Kilitli kamu görevinden çıkarma cezası

personel dairesi tutanak tutmuş telefonla bildirmiş kişi rapor bitiminde gelip tebbellüğ edecekmiş.bunun üzerine personel dairesi bize buğün tarihli yazıyla 24.09.2020 tarihinde sgk çıkışını yapın maaş vermeyin diye yazı gönderdi. bu ay maaştan çıkıcam ve 45 günlük kişi borcu yapacağım.sgk dan...
  27. Çözümlendi | Kilitli kamu görevinden çıkarma cezası

yüksek disiplin kurulunnun jkararı 24.09.2020 06.11.2020 tarihinde personel dairesi yazı göndermiş 24.09.2020 tarihinde işten ayrılış yapın diye şimdis sgk işten ayrılış bildirgesinin 10 gün içinde verilmesi gerektiğinden; sgk dan ceza yermiyiz
  28. Çözümlendi | Kilitli kamu görevinden çıkarma cezası

Disiplin cezası aldı.Personel dairesinden gelen yazı; a) Üniversitemiz Hukuk Müşavirliğinin 03.11.2020 tarih ve E.34617 sayılı yazısı. b) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının .... tarih ve .... sayılı yazısı. Üniversitemiz ..... Fakültesinde görev yapan Doç.Dr.................'un "Kamu Görevinden...
  29. Çözümlendi | Kilitli kamu görevinden çıkarma cezası

kamu görevinden çıkarılma tarihi belirtilmemiş hukuk müşavirliğinden gelen yazının tarihi 03 kasım
  30. Çözümlendi | Kilitli kamu görevinden çıkarma cezası

14 kasım'a kadar raporlu bir personel için kamu görevinden çıkarma cezası verildi.İlgiliye tebliğ edilmesi ve tebellüğ belgesinin gönderilmesi diye yazı geldi. bu kişiye 14 kasıma kadar raporlu olduğu için (tekrar rapor alabilir) tebliğ edemiyeceğiz. 1-tebliğ tarihi itibariyle mi maaş...
  31. Çözümlendi | Kilitli mys geliştirici hatası

şu anda hata vermiyor sistem. konu çözülmüştür.
  32. Çözümlendi | Kilitli mys geliştirici hatası

Sistem hatası! Geliştirici Hata Takip Numarası: D0CAC256-43E3-4652-9DC7-04C039BE5E6E yeni harcama yapmak istiyorum.yukarıdaki hatayı veriyor.chrome dan açıyorum. tarama geçmişini ve çerezleri temizledim.yine aynı hatayı veriyor.KBS destek'e çağrı açmak istiyorum kaydetmiyor. ne yapmalıyım
  33. Çözümlendi | Kilitli Doçent Unvanını Alan Öğretim Üyesinin Kbs Veri Girişi

bir rektörlükten görüş istedik.Görüşe göre ekders ücreti hariç ödemiyoruz.
Geri
Üst Alt