Arama sonuçlarınız

1. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli Yüksek hakem kurulu kararına göre işçilerin maaşları tam mi yapılacak.

Hastalık yardımı aldın da 3 tane madde var kişi rapor alıyor uzun süreli sgknin ödemediği 3/1 kısmı ve hiç ödemediği parayı ve yılda 5 defa 2 günlük raporlarını kurum ödeyecek diyor. O zaman kişi yılda 5 defadan fazla rapor alırsa aldığı raporun ücretini kurum odemez. Bunun dışında kişinin maaşı...
  2. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi E-bildirge cezası

Bu kadar boş ve basit bir iş için 506 lira ceza hak mıdır.ustelik zamanla yarışırken.
  3. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi E-bildirge cezası

Arkadaşlar ilk cezami SGK tan yedim. Hiç maaş yapmadığım raporu ve analık izninde olan 2 kişiyi o yoğun karisiklikta bildirgeyi yaparken onları bildirmesini. Hatam var tabiki ama ilk defa yaptığım için bilemedim. Ama SGK tan bir kaç kişiyi aradım bana bilmiyoruz şunu ara o kişi bilmiyorum bunu...
  4. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli Çkys Maaşları Resimli Anlatım.

sisteme giriş çıkış yap.genelde yapıyor uzun süre çkys açık oldu mu bunu yapıyor. Ayrıca cvs formatı yüklerken başlık kısmını sil.ad soyad tc gibi öyle yükle.
  5. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli Çkys Maaşları Resimli Anlatım.

Arkadaşlar bende 1 personel doğum iznin de 02.04.2018 ayrıldı izne 1 personel 02.04.2018 önce acile oradan da sevkli olarak özel hastaneye ve kalp ameliyatı 90 gün rapor. bin şimdi bunların işlemlerini nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz.
  6. sinan öztürk1

Tanışma adsm mutemet

Merhabalar Allah herkese çalışma hayatında kolaylıklar ve başarılar nasip etsin.
  7. sinan öztürk1

Mutemet Arşivi MYS-Yolluk resimli anlatım

Arkadaşlar ben sürekli görev yolluğu yapamıyorum.Bütçe tertibi bulunmamaktadır diye uyarı veriyor. Öğrenci maaşı ödeyemiyorum yolluk talep edilecekmiş. Bütçe tertipleri konusunda mal müdürlüğüne iletiyorum eksik aktarılmış.Biz bir şey yapmıyoruz diyor.Aktarma merkezden oluyor.Sonrada merkezle...
  8. sinan öztürk1

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Dağıtım oranları hk.

Ömür bey burada öğrenmek istediğim nokta 500.000tl tahakkuk %39,5 olan 197.500 tl. Sabit+Mahsup =71.397 tl Kalan:126.103 tl dağıtılacak tutar. Biz ne yapıyoruz.197500 tl . toplam puan ne :580000 197500/580000 = 0,34 lik bir oran çıkıyor mesai dışı çalışılan yerler var. M.D=55500*0,34=18898,71...
  9. sinan öztürk1

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Dağıtım oranları hk.

Sayın editör lütfen yukarıdaki şu sorunla ilgili bir bilgi,dayanak belge bir şey sunabilir misiniz.Hep muallakta kalıyor. Buradaki amacımız birbirine yardım etmek değil mi? Ya da bilen bir arkadaşımız yok mu? neden cevap yazmıyorsunuz. Kusura bakmayın aynı konu ile ilgili bir çok yazı var ama...
  10. sinan öztürk1

Mutemet Arşivi KBS-EKOBS-HBYS Matrahlar hangi aylara aktarılır.

*"HBYS ocak sabit ek ödemenin içinde kümülatifte ocak maaş olmalıdır" otomasyon yazılım programında önce maaş hesaplanıyor sonra sabit sonra mahsup yapılıyor. Beki biz maaş hesaplamadan önce sabit-mahsup mu yapmalıyız. *kbs ve otomasyon sistemindeki yıllık kümülatif tutar aynı olacak...
  11. sinan öztürk1

Mutemet Arşivi mahkeme kararı ile geriye dönük fiili hizmet hesaplama

arkadaşlar yardım edecek olan yok mu?
  12. sinan öztürk1

Mutemet Arşivi mahkeme kararı ile geriye dönük fiili hizmet hesaplama

arkadaşlar adsm mutemeti olarak fiili hizmet hesaplaması hiç yapmadım.Fakat personel mahkemeye verdi ve kazandı. 2016 yılı 8. aldan itibaren faizi ile beraber ödeme kararı çıktı. 1-öncelikle biraz hesaplamak için beklemeli miyim? çünkü sgk kararında adsm de çalışanlara fiili hizmet ödenmez...
  13. sinan öztürk1

Mutemet Arşivi Aylık Mahsuplaşma Nasıl Yapılır

teşekkür ederim.
  14. sinan öztürk1

Mutemet Arşivi Aylık Mahsuplaşma Nasıl Yapılır

Arkadaşlar kusuruma bakmayın.Bu konuya yeni vakıf oldum.Yazılmış yazılır okudum.Fakat hiç yapmadığım için anlayamadım. Bu konuda karşılaştırma yani nasıl emsal bulacağım..Örnekle açıklayabilir misiniz.Çünkü yazılanlardan ve yönetmelikten kafam çok karıştı.Bunlar birde ne zaman yapılır.Yıllık...
  15. sinan öztürk1

Mutemet Arşivi KBS Sigorta Prim Girişi

arkadaşlar bu konuda ilk defa işlem yapacağım nasıl ve ne şekilde yapılacağını örnekle açıklayabilir misiniz.Vergi indiriminde 2 yer var kbs de bu konu ile ilgi yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Geri
Üst Alt