Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Askeri personel tazminatları

kurumumuza uzman hekim olarak kıd.yüzbaşı başladı.hangi tazminatlar verilir yan ödemesi nedir kesinti kısmındaki oyak bilgilerine oran girecekmiyiz bilgi sahibi olanlar yardımlarınızı bekliyorum.
  2. Mutemet Arşivi Dr.Sabit Ödeme SGK 1/2 Bildirimi

Ödeme tarihi yıl 2018 yap birde sgk dan ceza yeme
  3. Mutemet Arşivi BES İade duyurusu

Bizim 4 b, 4924 gibi hys ve kbs den yapılanlar geri dönüyor
  4. Mutemet Arşivi kesenek borcu ödenmesi sorunu

Saymanlık no doğru dekont da var ama para ortalıkta yok
  5. Mutemet Arşivi kesenek borcu ödenmesi sorunu

arkadaşlar ocak 10 da yıllık ve aralık ayı fiili hizmet evraklarını mal müd. verdim.ödendiğine dair dekontları da aldım ama hala kesenek bilği sisteminde ödenmedi gözüküyor sgk muhasebe bölümünü aradığımda onlarda emenetinizde para gözükmüyor diyor aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı bu konuda...
  6. Mutemet Arşivi Bes Kesinti Tutarların MalMüdürlüğüne İadesi

Mal Müd. de besleri gönderirken açıklama yazılacak bır yer yok diyor hatta ekranı kendim bizzat gördüm ama mys sistemine geçilince bu sıkıntı kalkacak çünkü onda açıklama yazılabiliyormuş
  7. Mutemet Arşivi 4b Kbs Bes ve fiili hizmet

Aslında bu 33 nolu bildirge sadece 1.5 puanlık fhz bildirilen yer olsa daha mantıklı olacakmış ama %22 ve %14 burdan bildiriliyor arada kalan 20-30 liralık kısmı buraya yama yapmaya çalışacağız
  8. Mutemet Arşivi 2018 ocak 4/b sözleşmeli brüt cetveli

RE: 4b sözleşme brüt ücretleri 2 yıllık 2 959.07 lise 2 701.05 lisans 3 102.69
  9. Mutemet Arşivi 2018 ocak 4/b sözleşmeli brüt cetveli

RE: 4b sözleşme brüt ücretleri Kbs de ana ekrandaki ilk sözleşme ücreti kısmı ile maaş unsurları kısmında bulunan sözleşme ücreti her iki kısmada sözleşme ücretini girmemiz gerekiyor mu
  10. Mutemet Arşivi 2018 ocak 4/b sözleşmeli brüt cetveli

RE: 4b sözleşme brüt ücretleri Sözleşme ücretinin % 5.69 unu bul üstüne ekle
  11. Mutemet Arşivi KBS 4B Personel Maaş

Banka listesi online aktarılıyor mu yoksa manuel mi gönderiyoruz
  12. Mutemet Arşivi şeflerin özel hizmet puanı

arkadaşlar şeflere 2015 toplu sözleşmede özel hizmetine 7 puan eklendi.60 dan 67 ye çıktı.2017 toplu sözleşmede özel hizmetine 10 puan eklenecek.bu durumda özel hizmeti 77 olması gerekmiyor mu kbs ye baktığımda bu kişilerin özel hizmetini 70 yapmış bu konuda bilgisi olan arkadaşlar siz ne...
  13. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

10.1.2.4 fiili hizmet işçi olarak girmemiz gerekmiyor mu sizin verdiğiniz kod da ssk sicil no girilmiyor
  14. Mutemet Arşivi Yaz dönemi stajyer öğrenci maaşları

Burdan sadece geriye dönük öğrenci maaşlarını mı ödeyebiliyoruz .yoksa bu sene staj yapan öğrencileri de ödeyebiliyor muyuz
  15. Mutemet Arşivi Yaz dönemi stajyer öğrenci maaşları

Rıdvan bey geçici görev yolluğu gibi ödenek isteniyor mu yoksa eksi bakiye çalışıyor mu
  16. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

Ben kbs kısmını sormuyorum Ziraat Emeklilikte ilk olarak gönderdiğimiz formda 4 b lileri kbs dışı olarak tanımlatmıştık şimdi kbs içi diye yeni form düzenleyip tanımlatıp sonra veri deseninde kbs olarak tekrar sisteme tanımlayacak mıyız
  17. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

Daha önce geçen arkadaşlar bes kbsden gideceği için yeniden 4 b lileri kbs olarak form düzenleyip tanımlatıp veri deseninde de kbs içi olarak tekrar gönderdiniz mi teşekürler
  18. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

Bes kbsden gideceği için herhangibir işlem yapıldı mı
  19. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

kesenegini mi ek yapıyorsunuz yoksa hys den tek kişilik maaş mı yapıyorsunuz.kbs den hiç hesaplama yapmıyormusunuz.
  20. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

Röntgen teknisyeni hakkında çağrı açan oldu mu %22 olması gerektiği ve güne göre brüt ücret üzerinden hesaplama yapılması gerektiği hakkında
  21. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

Kbs de kısa vadeli oranı 2 olarak kalacak mı yoksa 0 mı yapıcaz birde besten ayrılanları tekrar bes kesintisine ekleyecek miyiz
  22. Çözümlendi | Kilitli 4924 lü personel maaşları

4924 lü personel maaşları Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sisteminden mi yapılacak veya kbs den yeni bir yer mi açılacak bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim teşekürler.
  23. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

4 b maaşları her il kbsden yapacakmış ocak 2018 itibariyle.aralık ayını 17 günlük yaptık.kbsden yaparken 14 günlük+30 günlük mü yapmak gerekecek veya yeni sistemden 14 günlük yapabilecek miyiz(Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi) malum hys kalkacak.teşekürler
  24. Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kurumsal işlemler ve veri deseni kılavuzu

tahsilat veri deseninide csv yapmanıza gerek yok sistemin verdiği exceli direkt yükleyebiliyoruz.sonuna kadar excelle yaptım sıkıntı çıkmadı.
  25. Mutemet Arşivi intibaklarda kesenek sorunu

sorun kbs nin 100 de yüz atış vermemesi niye vermiyorsa illa yeni kadro derece istiyor
  26. Mutemet Arşivi intibaklarda kesenek sorunu

bendede aynı sorun var kesenekten test ettim say 2000 kapsamında yaparsan kırmızı göstermesine rağmen gönder kısmı aktif konumda 100 de yüz artış vermeden ister böyle gönder veya manuel terfi bordrosu yaparak göndermek gerekiyor.
  27. Mutemet Arşivi KBS maaşları hesaplattınızmı ?

serap hanım sizin hangi şirket acaba nisan ayında çıkanlar gözükmüyor.bizim ziraat hala kesinti yapıyor.
  28. Mutemet Arşivi KBS maaşları hesaplattınızmı ?

sizin emeklilik sistemi hangisi
  29. Mutemet Arşivi KBS maaşları hesaplattınızmı ?

maaşı en son hangi güne kadar(ayın 11 mi) hesaplatabiliriz o zamana kadar bekliyelim
  30. Mutemet Arşivi Doktor Sabitleri Emekli Keseneği

açıkta olan personelin keseneğini gönderirken durum kodunu A harfiyle göstermeniz gerekiyor
  31. Mutemet Arşivi Döner Sermaye BES Banka Aktarım işlemleri

saymanlık referans numarası istiyor ds personelini kaydettiğimiz veri desnini yüklerken verilen referans no yu vereceğiz
  32. Mutemet Arşivi Döner Sermaye BES Banka Aktarım işlemleri

bordroyu yükleyebildiniz mi onun referans numarasını mı verdiniz
  33. Mutemet Arşivi Döner Sermaye BES Banka Aktarım işlemleri

üstündekileri silip tc sgk tekrar yüklediniz zaman bu seferde tc kayıtlı değildir diyor.
  34. Mutemet Arşivi Döner Sermaye BES Banka Aktarım işlemleri

bu kılavuza göre excelleri oluşturup yükleyeceğiz.tahsilat veri deseniyle text oluşturulmayacak gözüküyor.
  35. Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

kbs dışındakileri biz excel mi dolduracağız tahsilat deseninden text mi oluşturacağız yoksa bordro mu göndereceğiz çeşit çok
  36. Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

ödeme numarasını 1 mi yazacağız ayrıca kbs ve kbs dışını beraber mi yoksa ayrı text dosyasında mı göndereceğiz
  37. Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

bordro yükle var ama örnek şablon yok en azından kesinti şablonu olsaydı da hazırlık yapsaydık veya direkt ordan mı yüklüyeceğiz
  38. Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

kbs ve kbs dışı tüm personellerin bordroları yüklenecek mi sadece kbs dışını mı yüklücez ziraat emeklilikse şablonu paylaşabilir misiniz ayrıca bunun son yükleme tarihi ne zaman malum 15 i cumartesiye denk geliyor teşekürler
  39. Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

birde mutemetler dışında ziraat emeklilik kurumsal siteye ziraat yöneticisi olarak atanan kişiyle görüşebilen var mı cep noyu arıyorum açmıyor mesaj gönderiyorum cevap bile vermiyor niye atamışlar bir işe yaramıyacaksa
Geri
Üst Alt