Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

bugün hep hata verdi bende işlem yapamadım
  2. Mutemet Arşivi 4/B Çalışan Personel BES

teşekürler ama bizim ziraat emeklilik bu konuda yardımcı olabilecek var mı
  3. Mutemet Arşivi 4/B Çalışan Personel BES

örnek bes kesinti text dosyası olan varsa yükleyebilir mi ayrıca bunu sadece kbs dışı olanlar için yüklüyeceğiz değil mi teşekürler.
  4. Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

nakil gelen her iki tarafta çıkıyor fakat yeni atanıp başlayan kişiyi şablonda gösteriyor fakat raporda göstermiyor ayrıca biz mart ayını mı yüklücez nisan ayını mı nisan ayı boş geliyor
  5. Mutemet Arşivi İhraç Edilen Memur Emekli Harcırahı alabilirmi?

ödeneceğine dair kurum yazısı
  6. Mutemet Arşivi 4b Sözleşmeli personelin aralık maaşı nasıl hesaplanır?

aralık ayını tam yapan arkadaşlar bordro ve ödeme emrini yükleyebilir misiniz teşekürler
  7. Çözümlendi | Kilitli 4924 maaş iadesiı

kimsede de böyle bir tablo yok herhalde konuyu da fazla uzatmak istemiyorum sadece böyle bir tabloya sahip olan arkadaşlar var ise paylaşmasını istiyorum teşekürler.
  8. Çözümlendi | Kilitli 4924 maaş iadesiı

RE: 4924 dil tazminatı maaş evraklarını mal müdürlüğüne ayın 8 inde teslim ettik.teslim ettikten sonra mesala ayın 9 u ile 15 arasında bir günde ayrılırsa mecburen kişiye borç çıkartmam gerekecek bir doktorun başhekim yardımcısı olma durumu var.ondan dolayı kişi borcu tablosuna ihtiyacım...
  9. Çözümlendi | Kilitli 4924 maaş iadesiı

teşekürler.ayrıca forumda aradım bulamadım 4924 excel kişi borcu tablosu var mı 4924 ten ayrılacak elemanım var lazım olacak (5510 sonrası için)
  10. Çözümlendi | Kilitli 4924 dil tazminatı

arkadaşlar 4924 lü personele dil tazminatı verilebiliyor mu bu konuda bilgiye ihtiyacım var teşekürler.
  11. Mutemet Arşivi 4924 kişi borcu hesaplama tablosu

4924 kişi borcu hesaplama tablosu olan varsa atabilir mi böyle bir proğrama ihtiyacım olacak teşekürler.
  12. Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

hastaneler döner sermayeden mi ödeyecek yoksa genel bütçeden mi
  13. Mutemet Arşivi Açığa alma

toplu sözleşme parası var ama sendika aidatı gözükmüyor.sendika aidatını ne yapıyoruz geri mi alcaz(18 günlük) veya hiç geri almıyacak mıyız.teşekürler.
  14. Mutemet Arşivi SGK FHZ Duyuru

5510 sonrasını keseneklerini bildirirken mesala mayıs ayının fiili hizmetini bildirirken kesenek bilgi sistemi ve yeni açılan yerle beraber mi bildireceğiz veya daha sonrada bildirebilirmiyiz .yoksa sene sonunda veya kişi ayrıldığında çalıştığı zamana kadar ki toptan saat sayısını mı...
  15. Mutemet Arşivi Karşı kurum yolluğu ödememiş.

harcırah kanunu 59.madde Harcırahın sureti tediye ve mahsubu: Madde 59 – (Değişik birinci fıkra: 16/6/1983 - 2851/8 md.) Harcırah, memur ve hizmetlinin gidişinde ve ailenin nakli sırasında peşin olarak verilir. Harcırahın tam miktarının önceden tayin ve tespitinin mümkün olmadığı hallerde...
  16. Mutemet Arşivi stajer öğrenci maaşı

1 300,99-123,53= 1177,46...
  17. Öneri | İstek ve Şikayetler Site MEB'in Filtresine Takılıyor

bizdede aynı haberlere bile bakamıyoruz çkys,kbs dışında bişey açmıyor
  18. Mutemet Arşivi 2016 Promosyonları Ziraat Bankası

promosyon banka formatı şubat 15 de bununla ödedim
  19. Çöp Kutusu Söz.Personel ve İşçi Maaşlarının Ödeme Emri Muhasebe Hesapları

4 b li personel bordro ve ödeme emrinde %2 ,%20 ve 12,5 olarak mı göstereceğiz.
  20. Mutemet Arşivi Aylık Mahsuplaşmada Neyi Baz Alacaz

bu kişi engelli olduğu için aylık verği matrahı düşük olduğundan 957,92 T.L. normal şartlada diğer kurumda olsaydı denge tazminatları vergiye girmediği için 12 ay boyunca toplam:11 495,04 T.L. olduğu için maaşı 12 ay boyunca % 15 lik vergi diliminden kesilecekti.ama sağlık bakanlığında denge ve...
  21. Mutemet Arşivi Aylık Mahsuplaşmada Neyi Baz Alacaz

mesala maaş matrahı 957,92 T.L. 12. ayda bile 11 495,04 T.L. yaptığı için yıl sonuna kadar kasım ve aralık dahil 12 000 i geçmediği için mahsuplaşma çıkıyor.eylül de kbs sisteminde %20 ye girmiş bu aydan itibaren mahsuplaşma almaya hak kazanıyor.
  22. Mutemet Arşivi banka değişikliği

banka listesini gönderdiğimiz mail adresini yazarsanız memnun olurum birde bunlarda banka listesi oluşturduktan sonra text dosyası oluşturup o gönderiliyormuş herhalde.ayrıca müşteri numarası sondaki 5001 -5002 gibi rakamlardan önceki 8 rakam mı teşekürler.
  23. Mutemet Arşivi banka değişikliği

hastane adına hesap siz mi açtırdınız yoksa onuda mı genel sekreterlik yaptı.
  24. Mutemet Arşivi banka değişikliği

ocak ayında ziraat bankasından maaş almaya başlıcaz.hesaplar otomatik açılacak diye yazıyor anlaşmada.bankaya soruyorum herhangibir bilgisi olan yok.kendi t.c mi söylüyorum hesap açılmış mı diye hala açılmamış gözüküyor.aynı durumda olan veya yakın zamanda ziraat bankasına geçen hastane...
  25. Mutemet Arşivi 4/B Aralık Ödeme Emri Sorunu

bende 17 günlük yaptım.çünkü sözleşmesi 31 aralıkta bitiyor.ocaktada yeni sözleşme imzaladığı zaman yeni sözleşme ücretine göre 14 günlük yapacağım.maaş farkına gerek kalmıyor.ayrıca 17 ve 14 günlük kesenekleri birleştirip ona görede bildirge yapıyorum.
  26. Mutemet Arşivi KBS Kullanıcı adı-şifre kurum ile ilişkilendirme

kbs duyurusu GÖREVDEN AYRILANLARIN YETKİLERİNİN İPTAL EDİLMESİ_24.11.2015 Merkezden yapılan kontrollerde İşten ayrılma, naklen gitme vb. nedenlerle şifrelerinin iptal edilmesi gerektiği halde iptal edilmemesi nedeniyle sistemde gerçekleştirme görevi yapmaya devam edenlerin...
  27. Mutemet Arşivi 4 b ödeme emri örneği

kişi önlisans anestezi teknikeri ayın 16 sında işe başlıyacak onun için 29 günlük brüt ücret üzerinden hesaplama yaptım normalde tam brüt ücreti 2 264.93 T.L. brüt ücret cetvelide TKHK sitesinde yayınlandı sağlık personeli için.
  28. Mutemet Arşivi sürekli görev yolluğunda nakil bildirgesi

iki seçenek var ya yeniden düzenlesin veya düzeltsin paraf atsın ya da sehven yapıldığına dair resmi bir yazı göndersinler.
  29. Mutemet Arşivi 4 b ödeme emri örneği

arkadaşlar 4 b ödeme emrini hazırladım yanlışlık olursa düzeltelim. yoksada yararlanmak isteyen arkadaşlar kullanabilirler.
  30. Mutemet Arşivi Kbs işten ayrılma istifa dönüşü tekrar giriş

bizde istifa edenler gözükmüyor kırmızıda olsa. kırmızı olarak yönetici ve 4924 lüler gözüküyor.
  31. Mutemet Arşivi Kbs işten ayrılma istifa dönüşü tekrar giriş

konuyu ben açmıştım zaten önceden olacağını bildiğim için bugün istifa etmiş olan doktorumuzu başlatmışlar oranın mutemeti beni aradı sizde gözüküyor diye bende bizim personeller içinde gözükmediğini ve maasuygulama@muhasebat.gov.tr adresine dün ve bugün mail attığımı söyledim..ama cevap...
  32. Mutemet Arşivi 4B Ödeme Emri SSK İşçi İşveren Kodu

kesinti mahsup 33-36 lı grup kodundaki ödenecek sosyal güvenlik kesintilerinde ssk işveren ve ssk işçi kodları hys de yok bunları hangi kodlardan gireceğiz.daha öncede kullandığımız harcama bölümündeki sosyal güvenlik devlet giderleri işverenin karşıladığı 2.2.6.1.kodu geçerli mi yoksa o da mı...
  33. Mutemet Arşivi Kbs işten ayrılma istifa dönüşü tekrar giriş

daha yeni istifa eden hekim vardı 10-15 gün önce o bile gözükmüyor.4924 ve yönetici olupda ücretsiz izin seçeneğine getirdiğimiz kişiler gözüküyo bencede bu işleri malmüd. veya defterdarlıklar halledecek gibi gözüküyor.
  34. Mutemet Arşivi Kbs işten ayrılma istifa dönüşü tekrar giriş

arkadaşlar kbsden işten ayrılma koduna getirdiğimiz personel bi daha gözükmüyor.şimdi bu kişi tekrar kuraya katılıp bir yere ataması yapılırsa bu kişiyi tekrar bulup naklen geçme yapmamız gerekecek ama sistemde gözükmüyor.bu olay başına gelen bir arkadaş varmı nasıl bir yol izleyecez teşekürler.
  35. Mutemet Arşivi 5510 sonrası kıst geri iade

ya sgkdan geri alacaksın yada kişiden sgkdan geri alıp mal müd.yatıracaksan bu miktarı kişinin ödeyeceği miktardan düşmen lazım.
  36. Mutemet Arşivi 4/B göreve başlama işlemleri duyuru

arkadaşlar e bildirge bölümünde borç kısmında sizdede damga vergileri borç olarak gözüküyor mu ayrıca ödediğiniz halde prim borcu gözüküyor mu bunları dikkate alıyor musunuz.
  37. Mutemet Arşivi 5510 sonrası kıst geri iade

yersiz ödenen kısmındaki kesenek miktarını istersin 283,03 ü bunu geri isteyeceksen .borç miktarından bunu da düşmen lazım 1 733,67-283,03=1450,64 t.l. geri alman gerekir.sgk dan ben geri alma işine pek girmiyorum
  38. Çözümlendi | Kilitli 4924 rapor kesintisi

bu 30 günlük rapora heyet raporuda dahil mi ve 30 günü aşan ilk maaşda sözleşme ücretinin yarısı diğerinde de 60 günü aşan sürede sözleşme ücretinin yarısı olarak mı uygulayacağız.mesala şuan 45 gün heyet raporu almış doktora ne gibi işlem yapacağız.
Geri
Üst Alt