Arama sonuçlarınız

1. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Analık Izni E-Vizite Işlemleri

Hocam rapor başlayış tarihi benek doğduğu zaman rapor bitiş tarihi olarak mı geçiyor?
  2. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Memur Nakil Aldıktan Sonra Kesenek Gönderilir Mi?

Merhaba; Ayın 15 inde sonra maaşı alıp ayrılacak olan memurlar var. Bunların tescilden ayrılışını yaptıktan sonra keseneklerini göndersem herhangi bir sorun yaşar mıyım? Ceza gelir mi?
  3. İsmail58

Mutemet Arşivi Sözleşmeliden Kadroya Geçen Kişiye Hizmet Yılı İlerlemesi Yapılır Mı?

Hocam işte şunu anlatmaya çalıştım size; kişiyi takip eden ayın 14 ünde sgkdan çıkarıp, 15 inde hitaptan kadrrolu olarak işe başlatırsanız mükerrer bir ödeme yapmazsınız. Tabi personel bölümüyle konuşulmalı bu durum. Onlar kişiyi geçtiği tarihte çıkarır ve ayın 15 inde kadroya alırsa o durum...
  4. İsmail58

Mutemet Arşivi Sözleşmeliden Kadroya Geçen Kişiye Hizmet Yılı İlerlemesi Yapılır Mı?

Hocam söylediğiniz o üç kişi için normalde kıst maaş yapmanız lazım ancak uygulamada o ayki maaşını sözleşmeliden alacağı için maaş hesaplamayacaksınız. E durum böyle olunca takip eden maaşını direk kadrolu olarak ödeyeceğiniz için aynı ayda bordro oluşmamış olacak. Vergi oluşmayacak bu şekilde...
  5. İsmail58

Sayın hocam ilginize teşekkürler.. Burada yazılanlara baktım fakat cevap bulamadım. Sgk ile görüşmeye çalışacağım. Bir yanıt alırsam da buradan hemen paylaşacağım. Teşekkür ederim…
  6. İsmail58

Merhaba herrekese; Bu konuda net bir bilgi istemekteyim. Sözleşmeli olarak çalıştıktan sonra kadroya geçen personelde sözleşmelilikte geçirdiği sürelere binaen kademe ilerlemesi yapılıyor. Ancak kişinin kadroya geçtikten sonra kıdem yılı ve ayı sözleşmelilikte geçen süre kadar ilerletilecek mi...
  7. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Kbs Döner Sermaye Nasıl Girilecek?

Merhabalar herkese; Kbs harici yapılan ödemeleri vergi matrahına ekliyorum manuel olarak. Ama sanırım döner sermaye modülünden yapılması gerekli. Nasıl yapılacağı hakkında bilgisi olan var mı?
  8. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli 5434'Lü Personel Hizmet Birleştirmesi Nasıl Yapılır

Sayın hocam bunu mutemetün yapmayacağına dair bir resmi yazı var mı?
  9. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli 5434'Lü Personel Hizmet Birleştirmesi Nasıl Yapılır

Merhaba; Bir personelim hizmet birleştirmesi için dilekçe vermiş. Ne yapmak gerekiyor? Bu konu sanıyorum mutemetlerin çoğunun bilmediği bir konu. Nasıl öğrenebilirim bu işi sıfırdan yapmayı? Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar..
  10. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli 5434 Sayılı Kanuna Tabii Personel Ücretsiz İzin İşlemi

Sendika başkanı kendisi. Sendikal faaliyetler doğrultusunda 4 ay ücretsiz izin talebi var ve makam oluru bu şekide alınmış.Evli eş çalışmıyor ve çocuk var.
  11. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli 5434 Sayılı Kanuna Tabii Personel Ücretsiz İzin İşlemi

Merhaba; 5434'e tabii bir personelim ücretsiz izine ayrılacak. KBS'de hangi işlem koduna alınır? GSSP kesilir olan mı yoksa aylıksız izin olan mı?
  12. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Çocuğa Yapılan Poliçeden İndirim Oluyor Mu?

Sayın hocam iki poliçenin tutarlarını toplamını mı gireyim? Bu durumda tek bir poliçe gireceğim sanırım
  13. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Çocuğa Yapılan Poliçeden İndirim Oluyor Mu?

Değerli arkadaşlar, Bir öğretmen bakmakla yükümlü olduğu çocuğa tamamlayıcı sağlık sigortası poliçesi ile modüler sağlık sigortası poliçesi yaptırmış ve peşin ödeme yapmış.Bunların vergi indiriminden yararlanmak ister. Çocuğa yapılan poliçeden böyle bir hakkı var mıdır? Var ise kbs de ön yüze...
  14. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Kadrolu Atama Sonucu Derece Kademe Ve Kıdem Yıllarının Verilmesi

Sayın hocam çok teşekkür ederim dediğiniz gibi özlükle iletişime geçip ona göre devsm edeceğiz. Çok sağolun..
  15. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Kadrolu Atama Sonucu Derece Kademe Ve Kıdem Yıllarının Verilmesi

Valla hocam hangi terfi programını kullanacağım nasıl olacak hiç bir fikrim olmadığı için programı gönderebilirseniz buradan çok sevineceğim
  16. İsmail58

Herkese merhaba; Kurumda görevli sözleşmeli öğretmen bir dilekçe vermiş. Kendisi Kadro tahsisinin 19/10/2019 tarihinde yapıldığını belirterek, görev süresinin bordrosunda 5 yıl 2 ay olarak görülmesi gerekirken 2 yıl 3 ay olarak göründüğünü belirtmiş.632 sayılı sayılı KHK 4. md (B) fıkrası,4924...
  17. İsmail58

Mutemet Arşivi 14 Günlük Refah Payı Farklarında Oluşan Keseneklerin Gönderilmesi

Hocam sözleşmelilerde maaş+ek ödeme+ fark aralığa, refah payı ise ocağa değil mi?
  18. İsmail58

Mutemet Arşivi 14 Günlük Refah Payı Farklarında Oluşan Keseneklerin Gönderilmesi

Eğer kbs ayrı bir buton açmazsa sgk açarsa tamamen kafa karışıklığı yaratacak bence.
  19. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Kesenekleri Gönderip Mys’den Onayladım. 2,5 Zamların 5434 Ü Nasıl Olacak?

Hocam ben şunu anlamadım. Şimdi 5434 ün refah payının emsanını ve 5510 un refah payının emsanını nereden alacağız kbs de? Farkları tamam 5510 un ayrı bir butonu var zaten. Ancak 2,5 luk refah payının bildirilmesi için kbs de nereye yansıyacağını anlamadım. Bu videoda da değinilmemiş, sanıyorum...
  20. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Kesenekleri Gönderip Mys’den Onayladım. 2,5 Zamların 5434 Ü Nasıl Olacak?

Hocam ayrı yer var onda zaten 5434 nasıl olacak kbs emsan da onu bilmiyoruz 1643052433 Hocam o zaten ayrı ancak 5434 nasıl olacak?
  21. İsmail58

Valla hocam nasıl olacak ben de anlamadım. Malmüdürlüğü yap demese bekleyecektim bugünü de ama işte yaptık mecburen artık.Bence ek verilmesi gibi bişey açacaklar tahmin ediyorum
  22. İsmail58

Hocam var ya Allah razı olsun sizden. Yeminle şu siteyi keşfettiğim günden beri bu işi huzurla yapıyorum.. Sağolun..
  23. İsmail58

Arkadaşlar merhaba Bugün malmüdürlüğünün yap getir demesiyle kesenekleri verdim ve mysden sgk emanetten eşleştirme yaptım. Akşama farklar ve 2,5 zamlar açıldı. Şimdi üç tane sorum var: 1- 5434 e tabi personelde 2,5 dan kaynaklı kesenekler nasıl oluyor? Ne şekilde vermek gerekli bu durumda? 2-...
  24. İsmail58

Mutemet Arşivi 2022 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge (Güncel-Sıra No:4)

Hocam benim naklen geçen personelim var. Sgk ayrılışını yaptım. Kesenekleri gönderebilecek miyim? Sıkıntı olur mu? Aynı şekilde emekli olan personelim de var buna farkları ve kesenekleri nasıl yapacağım? 1643029390 Hocam benim naklen geçen personelim var. Sgk ayrılışını yaptım. Kesenekleri...
  25. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen İşten Ayrıldı. Bildirgesini Hiç Çalışmadığı İçin Sıfır Vereceğim Ancak Veremiyorum.

Sayın hocam şöyle ki; Öğretmen 30.12.2021 de işe giriş yaptı 14.01.2022 de çıkış yaptı. Buna aralık ayına ek bildirge verip onu da pek tutarı 0 olarak göndermek istiyorum. Ocak ayında da çalıştığı 2 haftayı hesaplayıp ocak bildirgesinde vermeyi düşünüyordum. Tabi önce çıkış yapacağım sanıyorum...
  26. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen İşten Ayrıldı. Bildirgesini Hiç Çalışmadığı İçin Sıfır Vereceğim Ancak Veremiyorum.

Merhaba herkese; 30 aralık 2021 de işe başlattığımız ücretli öğretmen ayın 14 ünde işten ayrıldı. Ben aralık ayına çalışmadığı için boş bildirge girmek istiyorum ve ocak ayına da çalıştığı günleri hesaplayıp bildirgeyi vermek istiyorum ancak bana uyarı veriyor 280 küsür rakamın altına olamaz...
  27. İsmail58

Programlar Kadrosuz Usta Öğretici Ek ders Maaş hesaplama Programı

sayın hocam bunu ücretli öğretmenler için kullanabilir miyiz? Bir de ücretli öğretmende vergi istisnası uygulanır mı nasıl olacak? saygılarımla..
  28. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzinden Dönen Öğretmenin Sigorta Girişi Nasıl Olmalı?

Sayın hocam;öncelikle ilginize teşekkür ederim. Makam oluru ayın 15 i diye alınmış. Bugünden yarına ücretsiz izin dönüşü diye başlatabilir miyim?
  29. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzinden Dönen Öğretmenin Sigorta Girişi Nasıl Olmalı?

Merhaba ; Kadrolu öğretmen ücretsiz izinden dönecek. Kendisi dilekçeyi 15 inde başlayacağım diye vermiş. Ben maaşlara ekledim ve maaşı hesaplattım. Kendisine de maaş farkı vermeyeceğim o konuda da sıkıntım yok. Ancak sigorta girişini ayın 14'ü bugün mü yapmalıyım okuldan başlama yazısını ona...
  30. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Sendika Kesintisi Yapılmamış Öğretmene Geriye Dönük Kesinti Nasıl Uygulanır? Toplu Sendika Ücreti Nasıl Ödenir?

Sayın hocam bu sistem de bana çok mantıklı geldi. Bunu da yapabilirim teşekkürler ilginize.
Geri
Üst Alt