Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Açığa alınanların SGK kesenekleri ödeme

5510 öncesi textlerde gün sayısı var mıydı en azından en son yaptığım 4 yıl öncesine kadar yok diye hatırlıyorum. Text te yer alan A durumuna göre sanırım hizmeti direkt olarak yarı oranda hesaplıyor.
  2. Mutemet Arşivi Açığa alınanların SGK kesenekleri ödeme

Bu çerçevede, memur statüsünde çalışmakta iken aylıklarını aldıktan sonra aynı ay içerinde haklarında görevden uzaklaştırma tedbiri alınanların emeklilik kesenekleri ve kurum karşılıkları ile sigorta primine ilişkin işlemlerinin ayrı ayrı değerlendirilmesinin faydalı olacağı...
  3. Mutemet Arşivi Açığa alınanların SGK kesenekleri ödeme

Muhasebenin kesenekleri göndermediği için mahsup etmesi gerek ben böyle biliyorum.
  4. Mutemet Arşivi Açığa alınanların SGK kesenekleri ödeme

kırmızı yanması mühim değil. gönder butonu aktif mi ve gönderirken hata veriyor mu vermiyor mu önemli olan bu. Rakamlar tutuyorsa ve gönder butonu aktifse gönderin gitsin.
  5. Mutemet Arşivi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamındaki idarelerin, bu Kanunun 3 üncü mad. (E)

İyide bu dosyalar istisnalar kapsamında değil ki. Tuğrul Hocamın bahsettiği 4734 sayılı kanuna göre istisna olan durumlar. Misal Devlet Malzeme Ofisinden yapılan alımlar.
  6. Mutemet Arşivi 4/c Geçici Personel Mehil Müddeti

Arkadaşlar 657 sayılı kanunun 4/c maddesine istinaden geçici personel statüsünde istihdam edilen personelin görev mahalli dışına atanması halinde mehil müddeti kullanamayacağına dair düşünceler var ancak mevzuatta buna ilişkin herhangi bir ibare bulamadım. Daimi işçiler içinde mevzuatta herhangi...
  7. Mutemet Arşivi 4B li Personel Kişi Borcu

Bu süreçte her halimiz normaldir. Her şey üzerimize üzerimize geliyor.
  8. Mutemet Arşivi 4B li Personel Kişi Borcu

Birkaç rötuşla kullanılmasında hiçbir sakınca yok. Sgk günü ay kaç çekiyorsa ona göre ayarlanacak. Brüt Aylık= Aylık diğerlerini boş geçersiniz. Ek ödeme zaten var. Kişi borcuna dahil edilen sgk primlerini göndermediğiniz için mahsup eder kişi borcundan düşersiniz. 5510 öncesi olsa amenna ama...
  9. Mutemet Arşivi 4B li Personel Kişi Borcu

5510 sonrası memurlar için kullanılan kişi borcu hesaplama cetvelini kullanabilirsiniz.
  10. Mutemet Arşivi 4B li Personel Kişi Borcu

15 inde ayrılış yapılacak ise 1 günlük maaş hak eder geri kalanı iade almanız gerek. Kişi borcu dosyası ile ilgili dosyalar kısmında arama yaptırmanız halinde örnek dosyalara ulaşabilirsiniz.
  11. Mutemet Arşivi Ünvan değişikliği emekli ek gösterge

Kariyer mesleklerde misal öğretmen iken düz memurluğa geçen biri öğretmen ek göstergesini almaya devam eder. Yanılmıyorsam 217 yada 527 sayılı khk yada kanun olmalı bu durumla karşılaştığım için söylüyorum. Bu durum sizin sorununuza benzer gibi geliyor bilemiyorum.
  12. Mutemet Arşivi KBS Çocuk Yardımı Detayı

personel aile bilgileri kontrol raporu var onda da sadece sayı var isim detayları yok. şu an için tek seçenek personel bilgi girişinden tek tek kontrol etmek
  13. Mutemet Arşivi Açığa alma

4/a için geçerli değil bu duyuru.
  14. Mutemet Arşivi Açığa alma

Hangi kurumdasınız
  15. Mutemet Arşivi Açığa alma

Birde hizmet günleri de yarım bildirilecek.Tabii bende yanlış anlamadı isem. 5434 sayılı Kanunun mülga 15 inci maddesinin birinci fıkrasının (g) bendinde; “Görevden uzaklaştırılan, görevi ile ilgili olsun veya olmasın herhangi bir suçtan tutuklanan veya gözaltına alınanlardan kanunları...
  16. Mutemet Arşivi Açığa alma

İş kanununa ve iş sözleşmesine bakın. İş sözleşmeleri kurumdan kuruma değişiklik gösterebilir.Ücretsiz izinden, sözleşme feshine kadar varan durumlar var.
  17. Mutemet Arşivi Görevde Yükselme Sınavlarında Diploma

Zamanında bende çok mağdur oldum.İnsan yaşaya yaşaya öğreniyor. Artık her talebimi yasal dayanağıyla birlikte ilgili makamlara iletiyorum.Ha sorun çözülüyor mu derseniz kısmen evet kısmen hayır. İlgili makamlar sizin talebinizi değerlendirirken kafalarında hala değişmeyen mevzuatlar var...
  18. Mutemet Arşivi Açığa alma

Dosyalar ekte.Doğruluğundan emin değilim. Kontrol edilmeden kullanılması tamamen kişinin tasarrufundadır. Alıntılanan link bir önceki mesajda verilmiştir.
  19. Mutemet Arşivi Açığa alma

http://strateji.erzincan.edu.tr/duyurular/ bu linkte Açığa Alınan Personellerin Kişi Borcu Hesaplama Tabloları ile ilgili duyuru yayınlanmış. kontrol etme şansım olmadı. ilgilenenlerin dikkatine
  20. Mutemet Arşivi Görevde Yükselme Sınavlarında Diploma

Art niyetli olduklarını sanmıyorum muhtemelen yanlış anlaşılmalar olmuştur. Hemen peşin hükümlü olmayalım. Bunda da bir hayır vardır.
  21. Mutemet Arşivi Görevde Yükselme Sınavlarında Diploma

ÖZET: Meslek yüksek okulu mezunu (tekniker) olarak memur unvanında göreve başlayan ve bilahare lisans eğitimini tamamlayan ilgilinin, tekniker kadrosuna görevde yükselme sınavı ile atanabileceği hakkında (4326, 23/03/2005) Meslek yüksek okulu mezunu (tekniker)...
  22. Mutemet Arşivi Görevde Yükselme Sınavlarında Diploma

Keşke resmi olarak müracaatta bulunsaydınız. Yönetmelikte üst öğrenimden girilecek diye bir ibare yok. Bu hüküm kpss de geçerli. Bahsettiğiniz konu ile ilgili Devlet Personel Başkanlığı bazı görüşlerinde bitirilen üst öğrenim alt öğrenimin devamı niteliğinde ise üst öğrenimden değilse alt...
  23. Mutemet Arşivi Görevde Yükselme Sınavlarında Diploma

Bunlar bir söylemden ibaret mi yoksa başvurunuz resmi olarak red mi edildi ?
  24. Mutemet Arşivi Açığa alınma kişi borcu

İnsanın bu tür işlemlere maruz kalacak personeli olmaması sevindirici. Ancak yinede birgün lazım olur endişe ise takip ediyorum ve öğrenmek istiyorum.
  25. Mutemet Arşivi Açığa alınma kişi borcu

Herhangi bir gelişme var mı Hocam ?
  26. Mutemet Arşivi Açığa alınma kişi borcu

657/4b sözleşmeli personel ile 657/4c geçici personel için uygulama nasıl olacak.Hizmet sözleşmelerinde hüküm yok bu durumda devlet memurları kanununa bakmak gerek bu durumda da memurlar için yapılacak hükümlerle karşılaşıyoruz . Bu durumda uygulamada görüş yazısında da belirtildiği üzere 5510...
  27. Mutemet Arşivi Açığa alınma kişi borcu

Dosyanın orjinalini yüklememe müsaade etmiyor. Neden olabilir.Dosya boyutu 24 kb.
  28. Mutemet Arşivi GÖREVİNE SON VERİLENLER HAKKINDA YAPILACAK İŞLEMLERE İLİŞKİN DUYURU

Memurlar için her şey iyi hoşta sözleşmeli personel, 657/4c geçici personel ve işçi personellerde uygulama nasıl olacak.
  29. Mutemet Arşivi GÖREVİNE SON VERİLENLER HAKKINDA YAPILACAK İŞLEMLERE İLİŞKİN DUYURU

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Sayı : 64314391-110.01.10.02-[546-275]-6492 25/07/2016 Konu : Görevden uzaklaştırma MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE (Personel Ödemeleri Uygulama Geliştirme Destek Şubesi) İlgi : 22.07.2016 tarihli ve 83993637-010.01/14128...
  30. Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Uygulama Kılavuzu

27 Temmuz 2016 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29783 YÖNETMELİK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: FİİLİ HİZMET SÜRESİ ZAMMI UYGULAMASININ USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 – 27/9/2008 tarihli ve 27010 sayılı Resmî Gazete’de...
  31. Mutemet Arşivi Kıdem Tazminatı Karşılıklarının İzlenmesi

İş sonu tazminatı ile ilgili konu muhatabı ve sorunların çözüm tarafı olan Maliye Bakanlığınca 2010 yılında Meb'e verilen görüş yazısı ektedir. Sonrasında aksini belirtir bir görüş varsa eklerseniz memnun olurum.Ankara İdare mahkemesinin bir kararı var ancak emsal niteliğinde değil.
  32. Mutemet Arşivi Kıdem Tazminatı Karşılıklarının İzlenmesi

Yanlış anlaşılmaya ve forumdaki arkadaşları yanlış yönlendirmemek adına şahsi fikirlerin dayatılmaması gerektiğini düşünüyorum. Konuya ilişkin varsa bilgi belge, konu muhataplarınca yayınlanmış duyurular paylaşılmalı. Konu hakkında yayınlanan yazının iletişim bilgileri kısmında yer alan kişiyi...
  33. Mutemet Arşivi Kıdem Tazminatı Karşılıklarının İzlenmesi

4/c statüsünden kastınız 657/4c li personel ise 657 sayılı kanuna bakar iseniz bunların işçi sayılmayan personel olarak nitelendirildiğini görürsünüz. 4/c li personel için herhangi bir işlem yapmadık sadece işçiler için yaptık.
  34. Mutemet Arşivi Açığa alma

Peki bunu hesaplayabilecek herhangi bir argümana sahip miyiz? Ağustos maaşı hesaplanıp borç çıkarma için örnek olarak kullanılabilir. Diğer türlü hesaplamaya ilişkin elinde program v.b bir argümanı olan varsa buraya eklese makbule geçer.İyi çalışmalar
  35. Mutemet Arşivi M.B Muhasebat Genel Müdürlüğünün 2016 Yılına ait Kıdem Tazminatının Muhasebeleştirilmesi Yazısı

630 01 03 02 01 Sürekli İşçilerin İhbar ve Kıdem Tazminatı 372 01 00 00 00 Sürekli İşçilerin Kıdem Tazminatı Karşılıkları 600 01 05 01 01 Damga Vergisi 325 01 12 02 00 Münferit Personel Gideri 830 01 03 02 01 Sürekli İşçilerin İhbar ve...
  36. Çözümlendi | Kilitli İdari Para Cezası Ödeme Sorunu

Kişilerin kusurlarından kaynaklı hükümler saklı kalmak kaydı ile diyor. Merakımdan soruyorum ödemeden sonra sorumlulardan tahsili yoluna giden var mıdır?
  37. Mutemet Arşivi İŞTEN AYRILAN ( EMEKLİ V.S ) PERSONELE ÖDENEN ÜCRETLERİN SGK BİLDİRİMLERİ

Bu ay ayırdığım bir işçi arkadaş oldu. Kalan günlere isabet eden haklarını ödeyip ayırdım. Alacağı kalmadı.
  38. Mutemet Arşivi M.B Muhasebat Genel Müdürlüğünün 2016 Yılına ait Kıdem Tazminatının Muhasebeleştirilmesi Yazısı

Kıdem Tazminatının muhasebeleştirilmesine ilişkin örneklerde 2 Nolu örneğe bi bakın isterseniz..
  39. Mutemet Arşivi M.B Muhasebat Genel Müdürlüğünün 2016 Yılına ait Kıdem Tazminatının Muhasebeleştirilmesi Yazısı

Birde önceki yıllar için katsayı güncellemeleri ve içinde bulunulan yıl için gereken tutarlar için ayrı ayrı liste düzenlenecek. Örneklerde öyle yazıyor. Neyse bakalım artık 630 dan düzenler gönderirim çok çok iade edilir yeniden düzenlerim.
Geri
Üst Alt