Arama sonuçlarınız

1. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli İşçilerin Geriye Dönük Maaş Bordrosu Isteme Hakları

Herkese Selamlar bir 4D İş ci 2018 tarihinden itibaren Geçmişe dönük bodrosunu isteyebilirmi
  2. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcuna Ait Yasal Faiz Oranı Nedir

Eyvallah üstat Anladım. O zaman Ana parayı kişilere ödeyelim.kisiler Mahkemeye başvurup mahkeme yasal faiz ödeyin karari verirse o zaman öderiz. Teşekkür ederim
  3. yildizahmet41

Üstat adamların yasal faiz haki degilmi sonuçta para onların yasal faiziyle birlikte ödenmesi gerekmezmi
  4. yildizahmet41

Teşekkür ediyorum Alakaniza. Yasal faziz orani doğru mantık ise biz kişilere ödeme yapacağız mys üzerinden ödeme yapariz
  5. yildizahmet41

Herkese Selamlar Arkdaşlar Bir konu hakında bilgilerinizi istirham ediyorum.Kurumda eski mutemet personelin maaşından text aktarımında bir miktar paraları kendine aktarmış.Müfetiş bunu tesbit etmiş . mutemet personelden kesdiği paraları mal müdürlüğünde devlete irad kaydederek yatırmış...
  6. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğunda Idari Izin Yevmiye Olarak Ödenirmi

Herkese Selamlar Görevde yükselme için Cuma günü idari izinli sayılan personele cumartesi günü görevde yükselme için başka bir ilden Ankaraya giden memura kaç gün yövmiye yevmiye görev yolluğu ödenir. Sınav günü ödeniyor idari izinli sayılan günde ödenirmi.
  7. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Ki̇şi̇ Borcunun Ilgililere Rücu Edilme Işlemleri

Eyvallah Teşekür ediyorum Aklın doğru yolu bir .
  8. yildizahmet41

üstat benimde kanantim bu yönde önce kişilere tebliği ödemek isterlerse malmüdürlüğüne yazı ile başvurup kişi borcu açılarak tahsil edilmesi. Lakin kurum amirimiz diyorki önce mal müdürlüğü kişi borcu açtıralım. kişi borcu mal müdürlüğüne kişilere tebliği edilmeden açılabilirmi...
  9. yildizahmet41

Herkese Selamlar. 2015 de sgk kuruma bildirgelerle alakalı ceza kesmiş.Kurumda bunu Bütcesinden ödemiş. 2020 de denetlemede müfetişi bu cezayi ödeyen harcama yetkilisi ile gerçekleştirme görevlisi bu parayi ödesin diye raporuna yazmış. şimdi biz kişi borcu açtirip kendilerine tebliğ etmek...
  10. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel 90 Günlük Sgk Pirimi Ödemediği Için Rapor Alırsa

Tesekur ediyorum Alakanız için Yani üstat 90 pirim günü dolup sgk is görmezlik ödemesi yapana kadar almış olduğu raporlar için maaşından kesinti yapmamak gerekiyor dogrumu anladim
  11. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel 90 Günlük Sgk Pirimi Ödemediği Için Rapor Alırsa

Herkese selamlar 4B li personel 7 ayda işe balşadı ve bu nedenle 90 Günlük SGK pirimi ödemediği için Rapor Alırsa iş göemezlik parasını sgk ödemiyor. Almış olduğu rapor Maşından kesmemiz mi gerekiyor yani bu personel 7 gün rapor aldığı için 5 gün kbs den iş görmezlik...
  12. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Yüksekokul Mezunu Hemşire Ek Gösterge Sorunu

teşekkür ediyorum dediğiniz işlemleri yaparsak Anladığım normale dönecek. Peki bu personelin geçmişe dönük özelikle ek göstergesi 900 olmasi nedeni ile bir hak kaybı varmi . Çok sordum kusura bakmayın hakinizi helal edin
  13. yildizahmet41

Üstat en son gelen Terfi hareketi ekledim buna göre ne gibi bir yol izlemeliyiz
  14. yildizahmet41

Derece Kademesinin doğrusunu bulmak gelen en son terfisine bakmak olacak sanırım. Arkadaş gelsin bulsun gelen terfisini ona göre sizden yardımlarınızı istirham edeyim. İlginç olan 900 ek österge SHS da sade lisasyerleri 7 derecede olanlarda var. 900 ek gösterge yüksek öğrenim gören SHS da yok
  15. yildizahmet41

Üstat burada bahsetmiştim okumuşsunuzdur belki ben saglik sorunları nedeni ile 3 yıldan fazla memuriyete ara verdim dönüşüm baska bir kuruma başladım .Bu süre zarfında çok şeyden uzak kaldım bu arkadaşında bu ek gösterge olayi dikkatimi çekti onun için sizlerden yardım istedim. Bu...
  16. yildizahmet41

Herkes Selam Üstat bir Arkadaşımın ek göstergesi resimdeki gibi Dogrumu.SHS Hemşire yüksek okul mezunu .Ek gösterge tablosunda Shs 900 yok bir yanlışlık varmi
  17. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Görevde Yükselme Sınavında Yolluk

Herkese selamlar Hayırlı Çalışmalar.Üstatlar Memur Görevde yükselme Sınavına Katılırsa sınav Cumartesi günü Geçici görev yolluğu yapılırken sade yol parasımı ödenir günlük Yövmiyede ödenirmi.herkese Teşekürler
  18. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Müfetiş Kararı Ile Kişi Borcu Çıkarılması

Çok Çok Teşekkür ediyorum. 1664300512 Teşekkür ediyorum üstat anladim
  19. yildizahmet41

Peki üstat bu kişiler ödemeyi kabul etmese .biz maaş indan kesersek bir sıkıntı olurmu.
  20. yildizahmet41

Herkese Selamla. Kuruma genel teftişte Kuruma gelen sgk cezalarını Harcama yetkilisi ve gerçekleştirme görevlisi Tarafından Kişi Borcu çıkarılarak Tahsil edin diye teftiş raporuna yazmış. Şimdi biz ne gibi bir yol izlememiz laım. yazılan örenek 5000 tl ise bu ikiye bölünerekmi tahsil...
  21. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Uzman Doktor Ek Tazminat Oranları Yıllara Göre Değişirmi?

1661867790 Eyvallah Teşekür etim Tabloyu Eklemeyi Unutmuşum Daha sonra sağlık sorunum mvardı giremedim sitemize biraz önce baktım .Çok teşekür ederim siz tablo eklemiş açılklamayıda yazmışsınız. Hizmet yılı Artıkca Tazmitan oranıda o yılın ilk ayında yükseltiliyor. Tekrar teşekür...
  22. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Rapor Alması Halinde Yapılacak Işlemler Nelerdir?

Anladım Üstat ben bulamadığım içiin yazdım kusura bakma zahmet verdim
  23. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Rapor Alması Halinde Yapılacak Işlemler Nelerdir?

Merhaba 4B li personel 5 gün Rapor Aldı .Ne gibi işlem yapacağız Bilgi verirmisiniz
  24. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Uzman Doktor Ek Tazminat Oranları Yıllara Göre Değişirmi?

Herkese Selamlar 4B Tazminat Oranlıar Çalışma Yılı fazlalaştıkca orada artıyormu.Örnek Resimde göderdiğim tablodaki bir ozaman Doktor İşe başladığında 0-ile 6 yıl arasında. 180 oran eriliyor bu Uzman Doktor 6 yılı bitirip 7 yıl 1 ayda itibaren Tazminat oranı 190 mı olmalı
  25. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Bakanlık Oluru Ile Memuriyetten İhraç Edilen Personel Maaşlı Geri Alınırmı

Herkese Selamlar Bakanlık Oluru ile 07.25.2022 Tarihinde Memuriyetten İhraç edilen Personel in almış olduğu 7 ay Maaşlı Geri Alınırmı. Alınırsa böyel bir hesaplama programı elinde olan paylaşması Mümkünmü.. 2. Kuruma Yngın Algılama Sistemi Yapılacak .bu Kesilecek Faturada hizmet işcilik olduğu...
  26. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli İhraç Edilen Personel Kbs Den Nasıl Çıkarılır

merhaba 657 memur İhraç edilen Personel Kbs den nasıl çıkarılır
  27. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Telefon Vs Faturalarında Uygulanan Günlük Yasal Faiz Oranı

Evet yeni geldiğim kurum 1 yıldır telefon faturası ödememiş .ödenmemiş faturaları çıkartırdım bunların yasal fazi oranlarını bulup ödenek ona göre istemek sonrada ödemek istiyorum
  28. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Telefon Vs Faturalarında Uygulanan Günlük Yasal Faiz Oranı

Herkese Selamlar Telefon ws Faturalarında uygulanan Günlük Yasal Faiz oranı %0,009 mudur yoksa başka bir oranmı
  29. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Açığa Alınan 657 Memur Maaş Işlmleri

Herkese Selamlar 04.08.2022 tarihinde açığa alınan 657 memur için ne gibi bir yol izlememiz gerekiyor. Almış olduğu maaş geri alınma sağlanırmı nasıl alacağız nasıl hesaplayacağız konu hakında yardımcı olacak arkadaşım varmı.için teşekür ediyorum
  30. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Devlet Malzeme Ofisinden Bilgisayar Alımı Nasıl Yapılır?

Herkese Selamlar Kuruma bilgisayar Almamız gerekiyor. Dmo den nasıl alabiliriz prosödür nasıldır yarımcı olabilirmisiniz
  31. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Yeni Işe Başlayan 4B

Üstat 3 personel var 1 peşin istiyormuş diğerleri herhangi birşey ifade etmediler .hemen 3 personelede kıst maaş yapsak sıkıntıolurmu.olmaz ise kıst maaş tek tekmi yapılyor 3 personelede aynı yapılabilyormu.
  32. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Yeni Işe Başlayan 4B

Herkese Selamlar 20.07.2022 tarihinde işe başlayacak 4b li personel için maaş işlemleri nasıl yapılacak ne zaman yapılması gerekiyor yardımcı olurmusunuz
  33. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Başka Kurumdan Fazla Çalışma Ödemesi Alan İşcinin Bildirgesi.

Herkese selamlar Geçmiş kurban Bayramınızı Kutluyorum nice bayramlara.Arkadaşlar Bir sorum olacak.4D işimiz geçici olarak başka kurumda çalışyor.bu arkadaşa çalıştıı kurum fazla çalışma parası ödüyecek.maaşını ama biz yapıyoruz. bu arkadaşın sgk.bilfirgesini nasıl vereceğiz
  34. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli İptal Edilen Emri Düzenlemesi Ve Elektronik Fatura Durumu

Mys de yapılan bir ödemede hata farkedilerek harcama yetkilisince geri çekildi. Tekrar duzenle yapamıyoruz resimdeki hatayı veriyor .iptal edersek elektronik fatura kaybolurmu yoksa sisteme geri düşermiş. Elektronik fatura olmadan mal müdürü odeme yapmam diyor.acaba düzenleme yapamammiz...
  35. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Kdv Tevkifatı Yapılan Ödemelerde Damga Vergisi Hangi Tutardan Kesilir

Eyvallah ustat. Eyvalah üstat.Faturada .mal hizmet tutarı olan 13.350 denmi damga vergisi kesecegiz 1656397640 Eyvalah üstat.Faturada .mal hizmet tutarı olan 13.350 denmi damga vergisi kesecegiz
  36. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Kdv Tevkifatı Yapılan Ödemelerde Damga Vergisi Hangi Tutardan Kesilir

Herkese selamlar.Arkadaslar biliyorum sizlere çok basit geliyor ama 3 yil saglik sorunları nedeniyle ara verdim .simdi yanlış yapmamak adına sizlere çok soruyorum hakkınızı helal edin. Bir tefkifatli fatura ödemesinde damga vergisi tüm tutardan mi yoksa tefkifat düşüldükten sonramı kesiliyordu
Geri
Üst Alt