Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bizde de böyle kırmızı görünen vardı bugün.
mutemetten gerçekleştirme görevlisinden ve harcama yetkilinden süreçleretek tek tıkladık. bir anda maviye döndü süreç değişti. isterseniz deneyin derim.
3 birimim ise halen sıkıntılı beklemeeyim.
hatalı olur. tabikide ancak ben bu ayı kurtarmak adına yaptım 4b de sendikalı 1 kişi var bende onunda sendika fakını şubat maaşına eklerim olur biter.
yarın düzelebilir bekleyin isterseniz.
Allah kolaylık versin ne diyelim. Uyanıklık yapıp aralığı direk gönderip farkı ve refah payını ocak dönemine de ekleyebilirdik. Doğru iş yapmak gerçekten sorun oldu.
ben 14 günlük farkları elden kafadan sgk larını hesaplayarak kuruş hatasız yükledim. sisteme 21:00 a kadar bir şey yayınlanmazsa yada kbs açılmazsa bende onaylayacağım.
sistem açılmazsa gün içinde elden hesap yapın 14 günlük için bildirgeyi verin. Zaten KBS işleme izin verdikten sonrada ödeme işlemlerini yaparsınız. Gün içinde sistem açılmazsa ben öyle yapacağım.
SGK da aylık prim hizmet bildirgesi ve Muhtasar ve Prim hizmet bildirgesi diye ayrı yazıyordu genelde duyuruda. Tam emin olmamakla birlikte muhtemel ilgilendirmiyor olabilir.
bu muhtasarla verilen özel işyerleri ve kamudaki döner sermayeleri kapsıyor sanırım. Genel bütçeden muhtasar ile ödeme yapanları kapsıyor mu belirsiz. Kapsamadığını düşünüyorum.
14 günlük fark giriş ekranında ilgili kişi var mı varsa işlem kodu nedir. Ona bakınız. Yoksa TC ile sorgulatınız temmuz farklarından önce başka kurumdan felan geldiyse naklen geçme kodundan naklen gelen olarak alınmadı lazım.
Hata herkeste yok. Belgeleri farklı olanlar iptal etsin sadece. Öeb icmal ve bordrosu uyumlu belgeleri iptal yoluna gitmesin kimse zaten sistem yoğun 2. Bir iş yapmayın :lollol:
5-10-15-20 daha fazla harcama birimi olanlara Allah sabır versin . kadrolu, kadro karşılığı ve 4B sözleşmeli ayrı ayrı statüleri olanlara da ayrıca bin kat sabır versin.:)🙏
Güncel:
Lütfen hassasiyet gösterelim.
Sorduğumuz sorularda aynı sorunlarla karşılaşan kişilerinde olabilme ihtimal ve faydalanması adına lütfen sorularımızı öncelikli arama motorundan arama yaparak yoksa konu oluşturarak yapmamız herkes için daha yararlı olacaktır.
sgk personel ile ilgili tutarları iade ederse tekrar eşleştirerek gönderirseniz. sgk parayı iade etmeyipte kendi sisteminde emanette bekletirse de yazı ile iadesini isteyebilir veya hangi borca ait olduğunu söylerseniz sgk oradan karşılar ve borç gözükmez.
Sakınca olacak bir durum yok tabikide.
14 günlğk farkı yapamayan tek bizmiyiz anlamadım herkes yapmış gibi. Çok hızlısınız. 2 birim yapabildik biz sadece:D
Evet ödeme gününe göre sgk ya para geçmezse cezaya düşer şuan bildirildiyse ödeme yapılmasada sıkıntı yok yani. Bugün içinde maaşlar bildirilirse.
14 günlük Ek ve refah payı için ise aşağıdaki gbi cevabı
Ek mahiyette aylık prim ve hizmet belgesinin düzenlenme süresi nedir?
Cevap : Ek mahiyette...
Gece 00:00 a kadar sadece maaşa ait Bildirge yapmayanlara ceza gelir sadece mys ile eşleştirmenin şuanlık bir önemi yok. Ödeme gününe kadar eşleştirilip muhasebece gönderilirse sorun olmaz. yanlış anlaşılma olabilir düzelteyim.
öyle görünüyorda. şu kesenek ve bildirge uzatmaya ait resmi duyuru olmadıkça herkes birşeyler denemeye devam edecek. sözleşmelileri ve kadro karşılığı sistemi de açarak ortalığı karıştırabilirler de :lol: KBS menülerde geçiş yapabilsem bakıcam da en son baktığım birimde yoktu.
aylık olarak maaş ve 14 günlük fark bordrosunda istisna toplam 638,01 Tl ye ulaştıysa gelir kesilmesi doğrudur.
Ulaşmadıysa dün hesapladıysanız tekrar bugün hesaplatınız düzelir.
14 günlük farkı sanırım Makina kimya kendi eski porseline onlarda ödeme yapacakmış. Onlar yapmayacaksa doğru. birkaç arayan oldu ödeyeceklerini söylediler. Ama refah payı olması gerekiyor. doğrudur.