Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Gelir Vergisi Dilimi Hesaplama

arkadaşlar günaydın. gelir vergisi kesintisinin %15, %20... falan olması hangi ücret üzerinden hesaplanıyor. ben halk eğitimdeki kadrosuz usta öğretici maaşlarından kesilecek gelir vergisini soruyorum.
  2. Çözümlendi | Kilitli Emekli memur Halk Eğitimde Kurs açabilirmi?

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. 65 yaşını doldurmuş olan bir emekli sandığı emeklisi halk eğitimi merkezi nde kurs açabilir mi. Ders ücreti karşılığı görev alır mi. Lutfe n yardim . Adam anlamıyor.bununla ilgili kanun varsa yazar mısınız:(
  3. Çözümlendi | Kilitli Asgari Geçim İndirimi Uygulama Oranı %75

arkadaşlar, %75 oranında asgari geçim oranı uygulanan bir geçici usta öğretici 1 aylık brüt asgari ücret olan 2558.40 tl hak ettiğinde mi bu oranın tümünü alır. mesela ayda 106 saat çalışmışsa asgari geçim indirimini ne kadar alır ve nasıl hesaplanır.zaten asgari geçim indirimi gelir vergisini...
  4. Çözümlendi | Kilitli Halk Eğitim Merkezinde Çalışan Usta Öğreticinin Rapor İşlemleri

arkadaşlar , halk eğitimi merkezlerinde çalışan usta öğreticilerin rapor almaları durumunda ne gibi işlemler yapmamız gerek.
  5. Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Maaşları MYS'de nasıl yapılır

halk eğitimde çalışan geçici usta öğreticilerin ek dersini mys den nasıl yapıyoruz. lütfen yardım edin. bu işler bana verilmek üzere. bir an önce öğrenmek için elimden geldiğince soruyorum bilenlere. :(((
  6. Çözümlendi | Kilitli MYS de Geçici Usta Öğretici Maaşı

Geçici Usta Öğretici Maaşları MYS'den Nasıl Yapılır? Lütfen yardımm Moderatör tarafından düzenlendi
  7. Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Maaşı

arkadaşlar, brüt ücreti 1585.11 olan bir usta öğreticinin gelir vergisi ne kadardır. yüzde 15 lik vergi diliminde. gelir vergisi brüt ücret üzerinden mi hesaplanır
  8. Çözümlendi | Kilitli SGK 4/1a statüsündeki personellerin giriş çıkış işlemleri ile e vizite işlemleri nasıl yapılır?

herkese günaydın arkadaşlar.Benim bu sigorta giriş çıkış işleri ve ebildirgeyi öğrenebilmem için bana tavsiyeleriniz neler????
  9. Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

Arkadaşlar herkese günaydın. Ben halk eğitimi merkezi nde müdür yardımcısı yım. Bizim kurumda kurs açan usta öğreticilerin sigorta giriş çıkışlarını nasıl yaparım.
  10. Çözümlendi | Kilitli Ekders nasıl yapılır, acil yardım

Sayın arkadaşlar. Halk eğitim merkezinde müdür yardımcısı yım. Ekdersle re bakan müdür yardımcısı arkadaş raporlu ve haziran ekdersini benim yapmam gerek. Ilk defa ek ders yapacağım. Bana bu konuda yardim eder misiniz:(((
Geri
Üst Alt