Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Yanlış Kesilen E Fatura Iade

firma yanlış e fatura kesmiştir iade edin diyor mys de öle bir buton yok nerden iade edebiliriz
  2. Çözümlendi | Kilitli 4B Rapor Çalışmadığına Dair Bildirim

4b rapor onaylarında e viziteden onayladıktan sonra raporu aynı zamanda e bildirgeden gönderirken sigortaları istiharat süresinde çalışmamıştır kutucuğunu işaretlememize gerek var mı
  3. Mutemet Arşivi Kamu Idarelerinin Idari Para Cezaları Için 7326 Sayılı Kanun Kapsamında Yapılandırma Başvurusu

4b rapor onayı yapılmadığı için gelen para cezasının yapılandırılırsa indirimli ödeniyormuş nerden yapılandırabilirim e bildirge de yok
  4. Çözümlendi | Kilitli 4B personelin kbs de ek ödeme eklenmesi

4b li personele ek ödeme oranı eklemem lazım istisnadan giriyorum oranı kaydet deyince 0 yazıyor maaş unsurlarına da 0 olarak aktarıyor ne yapmam lazım
  5. Çözümlendi | Kilitli Geldiği kurumdan Dönersermaye alan bir personelin ek ödeme kesintisi ne zaman sona erer

Geldiği kurumdan Dönersermaye alan bir personelin ek ödeme kesintisi ne zaman sonra erer tam kanunu bulamadım ancak yeni dönersermaye alana kadar devam eder deniyor ben ise yeni yılda kesintiye devam edilmiycek diye düşünmüştüm bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  6. Çözümlendi | Kilitli 4B Rapor karşılığında verilen iş görmezlik ödeneği

4B personel için yatırılan iş görmezlik ödeneği nasıl hesaplanıyor ?
  7. Çözümlendi | Kilitli Eşi Kısa Çalışma Ödeneği alan memur aile yardımından faydalanabilir mi?

Eşi Kısa Çalışma Ödeneği alan memur aile yardımından faydalanabilir mi?
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Heyet Raporu

heyet raporu alan 4b personeli için ne işlem yapmam gerekir
  9. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı hata

4B personelin 14 günlük fark maaşlarını hesaplat dedikten sonra, bir kişi için vakıf emeklilikte göüzüküyır bereket emekliliğe geçmesi lazım diyor ancak zaten sistemde bereket emeklilikte gözüküyor ne yapmam lazım? ve bazı yeni gelen personelleri de kuruma aktaramıyorum ne yapmalıyım
  10. Çözümlendi | Kilitli 4B sözleşmeli personelin işe girişi

Nakil Gelen 4b Personel bir gün önce mi işe giriş bildirimi yapılması lazım yoksa aynı gün veya belli süresi var mı
  11. Çözümlendi | Kilitli memur rapor sistemi

Kadrolu Memurların rapor aldıklarında görebileceğimiz bir sistem var mı hastanedeki doktor rapor çıktısı vermek zorunda değilim kurumun görebilir sistemden diyormuş benim bu sistemden haberim yok bilgisi olan var mı?
  12. Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası kıst maaş emekli kesenek

18.01.2020 tarihinde askere giden 5510 sonrası personele 3 günlük maaş yaptım keseneklerini ocak 2020 asıl döneminden gönderdim sonra bedelli yaptığı için şubat maaşını yaparken bir de kıst yapmak zorunda kaldım 5 gün ancak keseneklerini gönderirken kıst maaşın tc kimlik no hatası veriyor bu...
  13. Çözümlendi | Kilitli emekli olan 4b li personel emekli yolluğu

emekli olan 4b li personel için emekli yolluğu ödenir mi? 2020 de ödenecek deniyor
  14. Çözümlendi | Kilitli Askere giden personel

18 ocakta askere gidecek memur personel için 3 günlük kıst maaş yapsam bakmakla yükümlü olduğu çalısmayan eş var gssp kesemiyorum. gssp kessem kbs de kıst maaş izin vermiyor hangi yolu izlemem lazım
  15. Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge Kişi borcu Cetveli ve İşlemler

2017 şubat ayından itibaren ek gösterge ödenmemesi gereken teknikere ek gösterge ödenmiştir. 5510 sonrası personele borç çıkarmak istiyorum ancak sgk primi fazla gittiği için geri almamız lazım mı devletinde ödediği fazla kişiden de fazla kesilmiş bunların istenmesi ve hazineye aktarılması lazım...
  16. Çözümlendi | Kilitli 4b personelin askerden dönüş işlemleri

27.09.2019 tarihinde askerliği bitmiş sayılacak personel 28.09.2019 başlama imkanı var mı cumartesiye denk geliyor aynı zamanda 07.09.2019 tarihinde askere gidecek personele 23 gün çalışacak eksik gün bildirmeme gerek var mı. çıkış gününü yazsam ve işten ayrılma nedenini belirtsem yeterli mi?
  17. Çözümlendi | Kilitli 4/B askere giden personel tahsil ve bildirge

iyi çalışmalar; 4b ağustos maaşını hazırladım ancal 07 eylülde askere giden personelimiz olcakmıs geri iade için bordro var mı ve sigortayı nasıl yapmalıyım ( ağustos dönemini daha göndermedik ) eylülde gönderiyoruz sigortasını
  18. Çözümlendi | Kilitli askerlik borçlanması vergi matrahından düşülmesi

askerlik borçlanması tutarı ödenmiştir vergi matrahından düşmek için nasıl bir hesaplama yapılır
  19. Çözümlendi | Kilitli fark maaştan asgari geçim indirimi uygulaması

14 günlük farklardan agi kesmesi normal olmaması lazım ama anlam veremedim
  20. Çözümlendi | Kilitli Kayıtlı olmayan Yangın Tüplerinin Taşınır Sistemine Kaydı.

Müdürlüğümüzde inşaattan kalan yangın tüpleri vardır bunları doldurmak istiyoruz ancak yangın tüpleri kayıtlı değil sistemde taşınıra nasıl giriş yapabiliriz?
  21. Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrasını yanlıslıkla 5510 öncesi yapılmışl

kesenek sistemine girip düzelttim ama ilave ödenecek tutar 0 yazıyor ne yapmam lazım şimdi
  22. Çözümlendi | Kilitli hatalı kesenek düzeltme

5510 öncesi personelin yanlışlıkla 5510 sonrası ya da 5510 sonrası personelin yanlıslıkla 5510 öncesi statüsünde kesenek gönderilmesini düzeltmek için basamak basamak neler yapmam lazım
  23. Çözümlendi | Kilitli Seyyar Görev Tazminatı

2016 Yılında Seyyar Görev Tazminatı almayan kişi ( müdüre kızarak) müdür değiştikten sonra 2019 yılı içinde alabilir mi
  24. Çözümlendi | Kilitli aylıksız izin 14 günlük emekli kesenekleri

14 günlük farkların içinde aylıksız izinde var onu ayırıp aylıksız izin ek mahiyetten mi göndermem lazım yoksa asıl kısmından göndereyim mi
  25. Çözümlendi | Kilitli unvan değişikliği mali haklar

09.01.2019 tarihinde vali oluru alındı 10.01.2019 kişiye tebliğ edildi unvan farkı alacak mı yoksa ay başından itibaren 15 ocak 2019 dan itibaren geçerli mi olacak
  26. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Keseneği

bir personele 14 günlük maaş yapıldı temmuz farkı ancak keseneklerini gönderemiyoruz ek mahiyette birinde aylık tutarı otamatik atıyor ve fazla buluyor diğer ek mahiyette ise gönder butonu aktif hale gelmiyor ne yapmamız lazım 5510 sonrası personel
  27. Çözümlendi | Kilitli Pul ve Kep Harcama talimatı

kep ' e para aktarırken ve pul alırken gerçekleştirme usulu ve gerekçesine ne yazılması lazım
  28. Çözümlendi | Kilitli Daimi İşçi Fazla Mesai

Kurumumuzda görev yapan daimi işçinin yazılı onayı alınmadan ve görevlendirme olmadan pazar günü çalışmış müdür haberi var bakanlığımızda bunla ilgili ödenekte yok gönderilmiyor. İşçi Toplu sözleşmeye göre de haklı olarak istiyor Maaşı yaparken bordro da onuda göstersem sorun olur mu ödeme...
  29. Çözümlendi | Kilitli 4/B Emekli Personel E Bildirge

17 ekimde emekli olacak sözleşmeli personele iade olmucak sanırım ancak e bildirge de nasıl bildirmem gerekiyor
  30. Çözümlendi | Kilitli Mühür Alımı

Bakanlığın İsminin Değişmesinden dolayı daprhane hesabına para yatırmamız lazım ödemeyi yapmak için 22/a maddesine göre mi harcama talimatı oluşturulmalı
  31. Çözümlendi | Kilitli 4B askere giden kişi borcu çıkarma

06 ekimde askere giden 4b personel için maaş geri alma cetveli var mı
  32. Çözümlendi | Kilitli satın alma taşınıra giriş

satın alınan mal tüketim malzemesi olarak girilmesi gerekirken demidrbaş girilmiş kaydı düzeltme imkanım var mı
  33. Çözümlendi | Kilitli E bildirge Sözleşmeli Personel

21.06.2018 tarihinde göreve başlayan sözleşmeli mühendis geldiği kurumdan haziran 15 maaşını peşin almıştır. bizde temmuz maaşını yaptık ancak sgk 21.06.2018-14.07.2018 maaşını kıst benim yapmam gerekir miydi cezai durum oluşur mu
  34. Çözümlendi | Kilitli Açıktan dönen kişi 1/2 Kesenek Bildirimi

açıktan dönen memur 1/3 leri yapılmadan kurumdan tayin olursa ödemesi yapılırken kesenekleri görünür mü yoksa gittiği için a kodunu düzeltmek için göremeyiz mi
  35. Çözümlendi | Kilitli Mys ÖEB Gönderme Hatası

Mys muhasebeye gönder dediğimde bu hatayı gören var mı ekte belirttim.
  36. Çözümlendi | Kilitli 4B Mühendis Giyim Yardımı

4B mühendis giyim yardımı alabilir mi alamazsa yazı örneği var mı bir de tayin olursa ne kadar gün idari izinli sayılır?
  37. Çözümlendi | Kilitli Mayıs ve Haziran Maaşları

Mayıstan 7 gün kıst ve haziran tam maaşını excelnden yaptım. 5510 öncesi için emekli keseneklerini gönderirken ne yapmalıyım?
  38. Çözümlendi | Kilitli excel Maaş Hesaplama

Çok Excel Programı var ama kendimiz KBS dışında kullabileceğimiz maaş programı var mı elimiz altında bulunması için
  39. Çözümlendi | Kilitli 4B İşe Giriş

4B Mühendis Eş durumundan İlçe Müdürlüğümüze tayin olacaktır. 20.06.2018 tarihinde geldiği yerden çıkış yapılacak sonra il müdürlüğünde sözleşme yapılacak. 3 gün idari izinleri oluyormuş. benim işe girişini bir gün önceden hangi tarihte yapmam lazım.
  40. Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcu ( Aylıksız izne Çıkış)

14.05.2018 Tarihinde görevinden ayrılan personele maaş yapıldı tamamını geri alıcam ancak malmüdürlüğü kesenekleri göndermiş. kişi borcu cetvelleri var forumda ancak işin mantığını anlamak için 5510 sonrası 5 yıl kıdemli personelden kesenekleri; em.kes dev : sgk dan istenecek sağlık sigortası...
Geri
Üst Alt