Arama sonuçlarınız

1. tugrapanel

Editörün Seçimi MYS SİSTEMİ MEB SU FATURASI ÖDEME ADIMLARI

MYS SİSTEMİ MEB SU FATURASI ÖDEME ADIMLARI :) MYS GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİSİ HESABINA GİRİŞ YAPILIR KURUMSAL KOD GENEL ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI TIKLANARAK VE SEÇE BASILIR HARCAMA YÖNETİMİ HARCAMALAR > HARCAMALAR’A GİRİLİR YENİ HARCAMA BÜTÇE YILI (2018) İŞİN ADI : Su Faturası Ödemesi İŞİN TANIMI...
  2. tugrapanel

Mutemet Arşivi Memurlar'da ikramiye almalı

Seçim Beyannamesinde Memurlara İkramiye Resmileşecek mi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Mayıs'ta katıldığı TV programında "paramız var ki memurlara da ikramiye veriyoruz" yanıtı vermişti. Gerek sendikalar, gerekse memurlar seçim beyannamesinde ikramiyeden umutlu. Bilindiği üzere memurlar...
  3. tugrapanel

Mutemet Arşivi MEB’e Geçen Taşeron İşçilerin Haklarına İlişkin Yazı Yayımlandı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sayı: 21525590-903.99-E.8307496 Konu: 696 sayılı KHK ile Sürekli veya Geçici İşçi Kadrolarına Geçen İşçilere Ödenecek Ücret ve Sosyal Haklar DAĞITIMLI İLGİ:696 sayılı KHK Çerçevesinde Kadroya Geçen Alt İşveren İşçilerinin Ücret...
  4. tugrapanel

Editörün Seçimi MYS MEB Doğalgaz ödemesi

MYS SİSTEMİ DOĞALGAZ FATURASI ÖDEME ADIMLARI :) MYS GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİSİ HESABINA GİRİŞ YAPILIR KURUMSAL KOD GENEL ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI TIKLANARAK VE SEÇE BASILIR HARCAMA YÖNETİMİ HARCAMALAR > HARCAMALAR’A GİRİLİR YENİ HARCAMA BÜTÇE YILI (2018) İŞİN ADI : DOĞALGAZ FATURASI İŞİN TANIMI...
  5. tugrapanel

Editörün Seçimi MYS MEB ELEKTRİK ÖDEMESİ

MYS SİSTEMİ MEB ELEKTRİK FATURASI ÖDEME ADIMLARI :) MYS GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİSİ HESABINA GİRİŞ YAPILIR KURUMSAL KOD GENEL ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI TIKLANARAK VE SEÇE BASILIR HARCAMA YÖNETİMİ HARCAMALAR > HARCAMALAR’A GİRİLİR YENİ HARCAMA BÜTÇE YILI (2018) İŞİN ADI : ELEKTİRİK FATURASI İŞİN...
Geri
Üst Alt