Arama sonuçlarınız

1. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz Izinli 4/B Sözleşmeli Personel E Bildirgede Prim Hatası

Sözleşmeli personelin ocak maaşı ile 14 günlük fark maaşının bildirgesini verecem. Bir personelimiz 15 ocakta ücretsiz izne ayrıldığı için o kişiye sadece 583 liralık bildirge vermem gerekiyor ekte gönderdiğim dosyada sigortalının ücret tutarı 2335.2 TL nin altında olamaz uyarı veriyor. Bunu...
  2. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Mys Mahkeme Kararı İcra Ödemesi

Kurumumuzu Mahkemeye verip Mahkemeyi kazanan avukat mahkeme dosya masrafı ile avukatlık ücretini buzu icraya vererek talep etmektedir. İcra dan gelen yazıya istinaden ödeme yapacağım. icradan gelen tutardan hangi kesintileri yapacağım bilgisi olan var mı ?
  3. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Mühendislik Diploması Alan Teknisyen

Kurumumuzda Teknik Hizmetler Sınıfında görev yapan Teknisyen, Mühendislik diploması aldı. KBS den mühendislik zam ve tazminatlarından yararlandırmak için nasıl bir işlem yapabilirim.
  4. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 180 günlük Geçici Görev Yolluğu

Merhaba arkadaşlar bizde 3. dereceli v.h.k.i kadrosunda 14.10.2018 yılında geçici görevle personel geldi burada ev kiraladı 11.09.2020 tarihinde de ilişiğini kesti bu kişiye 180 günlük yolluk verecem nasıl yapıldığına dair formül tablo var mı acaba
  5. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Soğuk Damga Mühür Alımı

Arkadaşlar Soğuk Damga Mühür Alımı yapacağım. mys den ödeneğim geldi taşınır mal alımı avans olarak harcama talimatı yaptım. ödeme emri oluşturunca ekte gönderdiğim ön ödeme türünde neyi seçeceğimi bilemedim. mühür alımının baştan sona işlemi ile ilgili açıklamalı bilgi paylaşabilir misiniz.
  6. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Fazla Mesai (Çalışma)

Arkadaşlar cumhurbaşkanlığının 2020/4 genelgesi kapsamında idari izinli (hiç gelmeyen) ve dönüşümlü idari izinli göreve gelen personellere fazla mesai tam verilir mi? Gelmiş gibi. Genelge fiilen çalışılmış sayılır diyor. Görüş soran var mı bu konuda
  7. sedattk

Çözümlendi | Kilitli lisans bitirme intibak işlemi

Arkadaşlar personel lisans bitirme intibak işlemi yapmasını bilen var mı ? Kişinin göreve başlama tarihi : 22.05.2007 önlisans mezuniyet tarihi: 23.06.2006 lisans mezuniyet tarihi : 29.07.2019 şu kadro derecesi: 3'lük kadro da kazanılmış hak aylığı ve emekliliğe esas aylığı 5/3 bilgileri bu...
  8. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Münferit Maaş Emsan Veri

Bugün ilçeden gelen personelin kbs üzerinden münferit maaşını yapıp maliyeye gönderdim. maliye daha onaylamamıştır sanırım. kurum bordrosunda kişi gözüküyor ancak emsan veride kişiyi göremedem. manuel de girmek istemiyorum nasıl bir işlem yapabilirim
  9. sedattk

Çözümlendi | Kilitli mys çocuk yardımı

Müdürlüğümüzde çocuğu olan kişinin 7. aydaki çocuk yardımını vermeyi unuttum. Şimdi mys den çocuk yardımı yapacam memurun ikinci çocuğu. 0.138459x500 :69,23 tl ödeme yapmam lazım değil mi? birde mys den adım adım nasıl bir işlem yapacağımı bilen var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Münferit Maaş Avans Kapatma

17.12.2018 yılında göreve başlayan memura 2018 aralık ayında münferit maaş yaptım kbs bunu avans olarak yaptı. Avans olarak yapılan bu ödeme gözümden kaçtı. Maliye bunu fark etti bunu avans kapatma yap dediler. Mys den avans kapatma yapacam ama mys de bu mahsup edilecek avans tutarı gözükmediği...
  11. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4B Tayin Mehil ve Çıkış sonrası Maaş İşleri

4/b personel başka ile tayin olduğu zaman 15 günlük mehil müddeti kullanıyor mu ? birde ayrıldığı zaman ayrıldığı tarih itibari ile aldığı maaş kaç gün çalışmış ise iade mi alınıyor? alınıyorsa sigorta bildirgesi nasıl yapılıyor.
  12. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Boşanma halinde çocuk yardımı

koca memur eşi özel sektör çalışanı olan karı koca boşanmış, çocuğun velayeti özel sektörde çalışan anneye verilmiş, memur olan baba agi ve çocuk yardımı alabilir mi ?
  13. sedattk

Çözümlendi | Kilitli İcrası Olan Memur Emeklilik İşlemleri

Günaydın arkadaşlar. Kurumumuzda icrası olan bir memur emekliye ayrılmak istiyor. İcrası olan memurun emeklilik işlemleri nasıl yapılıyor ? yardımcı olabilir misiniz?
  14. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Tek Kaynaktan Alım ile ilgili elinde örnek olan var mı?

arkadaşlar servisten aldığım proforma fatura ile ödenek talep ettim bakanlıktan ödeneğim geldi. Şimdi tek kaynaktan ödeme yapmak istiyorum. tek kaynak doğrudan temin nasıl yapılır elinde örnek evrak olan var mı ?
  15. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Kesenek bilgi sistemi %100 artış hatası

Merhaba 5510 öncesi keseneklerini gönderirken %100 atışlarda hata veriyor hatayı düzelt yapınca ödeme emrindeki %100 artıştan 20 TL fazla yapıyor bu nedenle kesenek ile ödeme emri arasında 100 TL fark çıkıyor nasıl düzeltebilirim.
  16. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 68/B Torba Kadro Terfi İlerlemesi

Arkadaşlar bizde 18.02.2019 tarihi itibari ile 7. Dereceli kadrodaki personele 68b torba kadro verilerek 4. Dereceli kadro yapıldı. Ben buna 68b günlük seçip gün kısmına 25 gün diyip cetvellerden uygun yerleri seçip kaydediyorum. 4 dereceli kadroyu ön yüzden mi değiştirmeliyim yoksa dokunmayayim...
  17. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Terfi Özlük

Personel özlük işleri kademe terfi işlerini bilen biri varsa bir soru sormak istiyorum.
  18. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4/b Fazla Mesai Kesenek Bildirimi

Arkadaşlar bende iki tane 4/b memur var bunlara memurlar ile birlikte ocak ayında fazla mesai yaptım. Memurların gelir toplamı 532,50 ancak 4b lilerde 641,66 tl gelir toplamı gözüküyor. Sgk devlet katkısı 109.16 tl var bunu cıkarınca 532,50 oluyor, Şubat bildirgelerine sözleşme ücreti + 532,50...
  19. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Askerlik dönüşü emsan veri

Arkadaşlar 05.01.2019 tarihinde askere gidip 21 gün sonra 28.01.2019 göreve başlayan memura kbs den 18 günlük kıst +tam maaş yaptım. Emsan veride 5510 sy.kanun (kıst maaş ve terfi farkı) kısmında bu kişinin text dosyası çıkıyor bunun kesenek bildirimini nasıl yapabilirim?
  20. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Fazla Mesai

02.01.2019 Tarihinden itibaren fazla mesai yapıyoruz. Kurumumuzda iki tane 4b li var bunları kbs de fazla mesai vermek için. Kbs Fazla Mesai bölümünde personel listesi kısmına ekliyoruz. Yine Kbs Fazla Mesai bölümünde Kurum Bilgileri kısmına Sgk sicil no ekleyip kaydediyoruz değilmi. bu şekilde...
  21. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri 14 günlük fark Kesenek

Arkadaşlar Emsan Veri Text Dosyasında 2019 Ocak 5510 ve 5434 text indirdiğimde boş çıkıyor. Sadece 14 günlük fark 5510 sonra text dolu. hiç böye bir olay ile karşılaşan oldu mu ?
  22. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4/B Hatalı E-bildirge Düzeltme

Arkadaşlar kolay gelsin. 4b li personelin sgk e bildirgelerini gönderdim. ancak 2 kuruş hatalı gönderdim. silip ek mahiyette vermek istiyorum. Silmiyor. cari dönem onaylanmış bildirgeler silinmiyor sanırım. Bu konuda nasıl bir çözüm bulabilirizi. Maliye 25.12.2018 tarihinde tutarı emanete almış...
  23. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik SGK Çıkışı (İç İşleri Bakanlığı)

Arkadaşlar iyi günler. Sevk tarihi 05.01.2019olan bedelli asker memurumuz icin olur aldim olur da 05.01.2019 tarihi itibari ile ucretsiz izne ayrilsin yazdim. 05.01.2019 tarihinde asker oldugu icin oluru yanlış aldığımı düşünüyorum. Yoksa dogru mu yaptim. Bugun itibariyle sistemden ucretsiz...
  24. sedattk

Mutemet Arşivi Engellilik İndirimi Gelir vergisi iadesi

Arkadaşlar kurum müdürümüzün %92 sağlık kurulu raporu var gelir vergisinden muaf olmasi icin gelir müdürlüğüne yazdık maliye bakanligindan 11.09.2018 tarihinden itibaren vergiden muaftır yazisi geldi bende kendisine 11.09.2018 tarihinden bu zamana kadar kesilen gelir vergisi tutarının geriye...
  25. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4b Kıst Maaş SGK E-Bildirge

Kurumumuza ilk defa sözleşmeli personel geldi sgk dan sicil numarası aldik 11.12.2018 tarihinde goreve basladi kbs den 4+30 gün maaş yaptim. Simdi sgk primlerini gönderecem ilk defa yapacam. Sgk primlerini nasil yatirmam gerekiyor.
  26. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli sozlesme tutarı

Kuruma yeni önlisans mezunu sözleşmeli büro personeli geldi kbs maaslarini yapacam ve sozlesmeye sözleşme tutarı ekleyecem. Ön lisans sozlesmeli büro personeli sözleşme ücreti ne kadar acaba ?
  27. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izin dönüşü

Arkadaşlar 14.12.2018 tarihinde ücretsiz izni bitecek 5434 sayılı kanuna tabi personelimiz var. Ben 7.12.2018 tarihinde maas yapacam.ve kendisi ucretsiz izinli islem gorecek. Bu kişi goreve başladığı tarihte kurum maaslari gönderilmiş olacak. 14.12.2018 tatihinde goreve baslarsa baştan sona...
Geri
Üst Alt