Arama sonuçlarınız

1. durak

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Pek Tuarı Asgari Ücret Altında Kalması Halinde Hesaplama Nasıl Yapılacak

15-14 aralığında ödeme yaptığımız 21.01.2022 tarihinde işten ayrılan ücretli öğretmenin 8 saat dersi karşılığı ücret tutarı 263,70 TL. Ancak e-bildirge V2 ye yüklediğimde hata gösteriyor ve 333,6 dan az olamaz diyor. Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. İlginizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
  2. durak

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Olarak Çalışan Bir Öğretmen Için Icra Gelirse Nasıl Bir Yol Izleyeceğim?

Okulumda ücretli olarak çalışan bir öğretmen için icra gelirse nasıl bir yol izleyeceğim?
  3. durak

Çözümlendi | Kilitli Koordinatörlük Ücreti

Özür grubu atamasında istediği yere gidemeyen öğretmenler il emrine verilmişti. Okulumuza verilen öğretmenin okulda alanı yok. Bu nedenle işletmelerde mesleki eğitime giden öğrencisi de yok. Öğretmenin alanı Adalet. Büro yönetimi ve halkla ilişkiler alanlarından bir kısım ders verdik. Bu...
  4. durak

Çözümlendi | Kilitli Öğrencinin Işe Girişi Yapıldığı Halde E Vizite Uygulamasında Bu Işyerinde Bulunamadı Uyarısı Neden Cikar?

Öğrencinin Işe Girişi Yapıldığı Halde E Vizite Uygulamasında Bu Işyerinde Bulunamadı Uyarısı Neden Cikar?
  5. durak

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen 11 Ay Çalışma Süresini Geçerse Tazminat Hakkı Var Mıdır?

2021 Ocak ayından beri ücretli olarak çalışan bir öğretmen yaz tatili süresince de 31 Ağustosa kadar çalışmaya devam edip, eylül ayından itibaren de yeniden görevlendirilse ve Aralık ayında ayrılıp tazminat hakkı doğar mı? Ücretli öğretmen bir okulda kesintisiz kaç ay çalışırsa tazminat talep...
  6. durak

Çözümlendi | Kilitli Telafide Ben De Varım Programında Görev Alan Yönetici Ve Ücretli Öğretmenlerin Ödemeleri Nasıl Olacak?

Telafide ben de varım programında görev alan yönetici ve ücretli öğretmenlerin ödemeleri nasıl olacak?
  7. durak

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmenler Haziran Temmuz Katsayı Farkı

Yönetmelik kapsamında yapılması gereken ikinci dönem sınavlarının 18 Haziran 2021 tarihine kadar tamamlanması, sorumluluk sınavlarının ise 21 Haziran-02 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi nedeniyle, 15/06-14/07/2021 Dönemi olarak ödenen Ücretli öğretmenlerin maaşları; haziran 30 a...
  8. durak

Çözümlendi | Kilitli Doğal Gaz Faturalarında Tevkifat Olur Mu?

Doğal gaz faturalarında tevkifat olur mu?
  9. durak

Çözümlendi | Kilitli MOSİP emanet tahsilatları nedir?

Okulumuz ücretli öğretmenlerine SGK ödemelerinde Mosip emanet tahsilatları başlığı altında; bankaya yatırıldığı tarih emanetteki tahsilat tutarı tahsilat türü ......./........./............. xxxxxxx,xx 4A...
  10. durak

Çözümlendi | Kilitli Aboneliğe ait E faturalar için ödenek istenilecek mi?

Abonelige ait e faturalar için ödenek istenecek mi
  11. durak

Çözümlendi | Kilitli Stajyer 2020 Aralık ayı öğrenci sgk prim ödemesi mys de nasıl olacak?

2020 Aralık ayı öğrenci sgk prim ödemesi mys de nasıl olacak? 1611136246 1611136262 İşlem tamam. 1611321311 İşlem yapıldı. Konu kapatilabilir
  12. durak

Programlar Sürekli Görev Yolluğu

Nasıl çalıştığı konusunda bilgi verir misiniz.
  13. durak

Çözümlendi | Kilitli Okullarda dys kullanımında sorun nasıl çözülür?

Okulda DYS döküman yünetim sistemine girişte meb jnlp dosyası bulunamadı uyarııs çıkıyor. DYS yeni kurduğum halde sorun devam ediyor. Nasıl çözülür?
  14. durak

Çözümlendi | Kilitli MYS elektrik faturası ödemesinde Fatura Yuvarlaması

Fatura üzerinde ödenecek miktar tmm. 5.431,60 TL Güvence bedeli tmm. 527,14 TL Fatura tutarı tmm. 4.904,43 0,03 kuruşluk bir yuvarlama var. Bu yuvarlama miktarını fatura tutarına eklemeden ödenecek miktarı bulamıyorum. Sorum şu: fatura tutarına yuvarlama miktarını eklemek doğru olur mu?
  15. durak

Çözümlendi | Kilitli Hem elektrik parasi hem guvence bedeli

aynı faturada hem elektrik parası hem de güvence bedeli var.nasil ödeme yapılacak. 1589312825 Oneri yok mu.
  16. durak

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Yurtiçi Sürekli Görev Yolluğu

Van'da görev yaparken eş durumu tayin hakkını kullanıp okulumuza gelen sözleşmeli öğretmenimize yolluk ödemesi yapılacak mı?
  17. durak

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Öğretmen Sürekli Görev Yolluğu

EŞ DURUMUNDAN YER DEĞİŞİKLİĞİ YAPAN ÜCRETLİ ÖĞRETMENLERE YURTİÇİ SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU VERİLİR Mİ? VERİLİRSE, HESAPLAMALAR NASIL YAPILACAK?
  18. durak

Çözümlendi | Kilitli Pul Avansı Sehven Hizmet Alımından açılması

MYS de pul alımı kredisini sehven hizmet alımları kredisi olarak kestim. krediyi aldım fakat pulu TKYS ye girip vif oluşturduğum zaman harcama ile ilişkilendiremiyorum. acil çözüm lütfen.
Geri
Üst Alt