Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolay gelsin arkadaşlar, 5 tane personel bu ay BES lerini dondurduğunu söyledı fakat KBS den maas hesaplattığımızda hala kesinti olarak gözüküyor ekrandan bu duruma yapabıleceğimiz bır işlem varmı ? Bu durumla karsılasan varmı ?
Kolay gelsin arkadaşlar, Kurumumuza geçici görevlendirme ile görevlendirilen personele mahkeme kararı ile harcırah ve yolluk ödeneceğine dair karar geldi fakat kararda konaklama ve harcırahın hangi unsurlarının ödeneceği konusunda tereddüt yaşadık bir yardımcı olabılır mısınız
Arkadaşlar kolay gelsin iyi çalışmalar 07/02/2020 tarihinde askerlik dönüşü kıst maaş ödemesi yaptığımız personele e bildirge yapıcaz fakat hata veriyor bır bakabilir mısınız
arkadaslar ilk defa 4/B li personele 14 günlük fark ve 14 günlük fhz bildirimi yapıcam da arkadaslar nasıl yapılıyor e bildirgede ek mi asıl mı yardımcı olur musunuz
4b sözleşmeli personellerin 14 günlük fark maaşlarını hesaplattığımızda bes kesinti raporunda besten çıkmış olanlarda mevcut. çıkan personelin listede olması gereklimi yoksa çıkarmamızmı lazım çıkarmamız lazımsa nasıl çıkaracağız...
arkadaşlar 10 gün rapor alan çalışanın rapor parası nasıl hesaplanıyor. benim hesapladığım ile sgk nın yatırdığı tutar farklı. 1.ay 2384,80, 2.ay 2751,70, 3.ay 2751,70 üç aylık brüt maaş tutarı bunlar 10 günlükte raporu mevcut nasıl hesaplarım...
arkadaşlar bu ay sözleşmelilerin primleri 14/05/2019-15/06/2019 tarihleri arası yapılacağı için 31 gün oluyor biz primleri bildirirken e bildirgeye 30 mu 31 mi bildireceğiz ? 19+12 mi 19+11 mi bir yardımcı olurmusunuz?
Arkadaşlar ilk defa bildirge yapacam da nasıl yapıldığını bilmiyorum yardım alacağım kimse de yok yanlıs olmasın son güncel bır e bildirge hesaplama programı atabılır mısın lütfen bir de 13 nolu birde 33 nolu bildirge yapılacak degılmı 30 nolu yapılıyormu o kısmı anlayamadım
arkadaşlar 3 ay süreli ama haftanın sadece çarsamba günleri 08:30-17:30 saatlari arasında geçici olarak görevlendirilen personele tam yevmiyemi yoksa 1/3 yevmiye mi ödeme yapılır ?
Arkadaşlar ek tazminatta fazla odeme yapılan personeller var borc bildirim belgesi cıkardım Bı ust yazıyla mal mudurlugu ikidir begenmıyor soyle yap boyle yap olmamıs diye personelleri gerı cevırıyor bende personellerde orayla ugrasmak istemiyoruz maasımızdan kes diyorlar Maas tan kesebilir...
cezaevinde çalısan cezaevi müdürleri idare memuru ikbm ve ikm ler dısındakı farklı unvanlara sahip öğretmen teknisyen sağlık memuru psikolog şoför cezaevi katibi vb görevlilere acık cezaevinde 10 puan ek tazminat ödemesi yapılmıs ilk kayıtta girilmis ve sonradan farkettik fazla ödenen paraların...