Arama sonuçlarınız

1. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası Text "Ödeme/Tahsilat Nedenine İlişkin Kod..." Hatası

Ziraat Bankası Text dosyası gönderim yaptığımda "Gönderdiğiniz E-Posta Ekinde Yer Alan Dosyadaki Ödeme/Tahsilat Nedenine İlişkin Kod Sistemimizde Yer Alan Tanımlarla Uyuşmamaktadır.Lütfen Şubenizle İrtibata Geçiniz." hatası veriyor. güncel formatla da aynı ama hata nerede bulamadım. Acaba...
  2. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ağustos Performans Ek Ödeme

Kolay gelsin hepinize, ağustos ayı için performans ek ödemelerini ne yapacaz acaba? hesaplamaya geçen var mıdır? Sayın Bakan ağustos ayı da geçerli tavan falan demişti güncelleme mi bekleyecez yoksa. Dönemi de oluşturmaya izin veriyor ekobs da kafam karıştı acaba tavan falan yok mu diye.
  3. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Yöneticiliğe Geçen Personelin Sabit Ek Ödeme Mahsubu

Hemşire iken 16 temmuzda sözleşmeli müdür yardımcısı olan bi personele 15 temmuz da peşin yapılan 375 sabit ek ödemenin mahsubunu yönetici sabit dışı ek ödemesinden mahsup etmem gerekir mi?Ekobs mahsup etmedi de. Ayın15 ine kadar ki normal performansından da mahsup etmedi (dağıtım kararı...
  4. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Yeni Ek Ödeme Yönetmeliğinde Ne Değişti?

Herkese kolay gelsin. Başlığı biraz geniş tuttum. Soru işaretleri varsa tartışalım konuşalım diye. Tıbbi Hizmet Sunum Alan Bilgileri ekranında acile hizmet veren röntgen ve laboratuvarlarda çalışan personel için doldurulacak olunan alanda bahsettiği "Nöbet Saati" nedir acaba? O ay acil servise...
  5. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Uzman Doktor İdari Nöbeti Hakkında

Uzman dr lar mesai saatleri sonunda ve hafta sonlarında idari nöbet tutacaklar. Bu konuda bilgisi olan var mıdır acaba? Bu nöbeti tutmaları için şartlar nelerdir acaba(Uzman sayısı falan gerekir mi yada hastane yatak sayısı rolü gibi şartlar). Hesaplaması riskli mi risksiz mi? Bunlara aynı...
  6. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Bireysel Emeklilik İşe Giriş (Yeni Kayıt)

Merhaba arkadaşlar, bes için yeni giriş kaydı yapamıyorum ".... T.C. Kimlik numaralı müşterinin eposta adresi hatalıdır ! " uyarısı alıyorum sürekli. E posta hatalı olmamasına rağmen. Sebebi ne olabilir acaba?
  7. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Kişisel Dozimetri Hizmeti TAEK Ödemesi

Merhaba arkadaşlar, dozimetri ödemesi yapanlarınız var mıdır acaba? TAEK den kurumlara verilen dozimetri hizmetlerinin karşılığı olarak ödenen ücret. Saymanlık aracılığıyla ödenmesi gerekiyormuş ama yöntem nasıl olacak acaba fikri olan varmıdır. yada bu sene bu ödemeden yapan var mıdır...
  8. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Tdms A2-Ekobs-Dağıtılabilir Tutar

Merhaba, a2 raporunu Tdms den alabiliyorduk fakat Ekobs dan da alınamıyor artık. Ek ödemeyi nasıl hesaplayacağız acaba? Tdms den hangi verileri alacaz, dağıtılabilir tutara nasıl ulaşacaz max. tutarı nasıl bulacaz?
  9. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Zam ve Tazminatlara İlişkin I, II ve III Sayılı Cetveller Hakkında Duyuru (Mayıs-2019)

Sağlık Bakanlığı zam ve tazminatlara ilişkin duyuru yayınlamış ve kurumlara gönderimini yapmıştır. İlgili yazı ve eklerine https://e-belge.saglik.gov.tr/ adresinden ebaf8f02-dae0-40fb-8ecb-7d0969fd9ddb belge koduyla ulaşabilirsiniz arkadaşlar. iyi çalışmalar
  10. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Zam ve Tazminatlar Yan Ödeme

Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve tazminatlara İlişkin Kararda yer alan 1 sayılı cetvelin C Sağlık Hizmetleri Bölümünün 1.sırasının h maddesinde yer alan diş tabipleri için öngörülen zamların toplamı 2250 olarak belirtilmiş fakat ilgili başlığın alt kısmında yer alan "Not" kısmında yer alan şu...
  11. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ekobs Performansa Dayalı Ek Ödeme Hesaplaması 0.80 hesaplaması

Arkadaşlar kolay gelsin, bi sorum olacaktı. Ocak 2019 dönemi için şu örnekteki sonuç ne olur acaba; acil serviste çalışan pratisyen tabip hakuk:1.40 ortalamanın 0,80 i üzerinden hesaplaması yapılacak 5 gün yıllık izni var (5 gün muaf günü var yani) hastane puan ortalaması 24608,24 acilde...
  12. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Uzman Hekim Başhekimliğe Görevlendirilmesinde Ek Ödemesi

4924 sözleşmesi bulunan bir uzman doktor başhekimliğe vekaleten görevlendirilebilir mi? Görevlendiriliyorsa eğer ek ödemesi nasıl olur?
  13. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye Geçen Personellerin Nöbet Ödemeleri 2

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/4c-den-4b-ye-gecen-personellerin-noebet-oedemeleri.5154/ Arkadaşlar kusura bakmayın tekrardan konuyu hortlatmak gibi bir amacım yok şimdiden rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Fakat bu 4c li personeller hakkında nasıl bir işlem yapacağımızı...
  14. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye Geçen Personellerin Nöbet Ödemeleri

Merhaba, 4C kadrosundan 4B kadrosuna geçen personellerin nöbet ödemeleri nasıl yapılır.?
  15. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu

Arkadaşlar merhaba, bi sorum olacaktı. Kadrosu ilçe deki hastanede bulunan ve il merkezine ayda 10 gün görevlendirilen bir uzman tabip e geçici görev yolluğu ödenir mi? Kişi il merkezinde ikamet etmekte.
  16. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 209 ve 375 doktor sabit ek ödemeler

Arkadaşlar merhaba. Doktor sabit ek ödemelerde tereddüte düştüm. ekteki 2018 mali ve sosyal haklar genelgesinde yer alan "A-Aylıklarını 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa Göre Alanlar" kısmının "3-Kadroları Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Sınıfında yer alan personel" bölümünün...
  17. Metin Şahin

Mutemet Arşivi geriye dönük stajyer öğrenci ödemeleri

Arkadaşlar merhaba, geçmişe dönük 5 yıllık stajyer öğrenci maaşları ödenecekmiş. Böyle bi işlem yapan oldu mu? Yapan olmuş ise yardımcı olabilir mi acaba. Bizde yaklaşık bi 100 kişiden dilekçe falan alınmış. Ödeyecez diye. Bunların içinden bi 15-20 kişide mahkemeye vermiş kazanmış. Durmadan...
  18. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Performans Ek Ödemede Ortalamadan Alınabilecek Durumlar

Arkadaşlar merhaba, bi sıkıntımız var da sizin görüşlerinizi almak istedim. Uzman tabip 28.11.2016 da hastanemize atandı ve başlayışı yapıldı. Başlayış yaptıktan sonra bu kişi Doğum sonrası izne ayrıldı. Ve Nisa'n a kadar sürekli rapor heyet vb alarak çalışmadı. Nisan 2017 de çalışmaya başladı...
  19. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Stajyer Öğrenci Maaşları

Arkadaşlar kolay gelsin. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün yazısında "...yaz stajları hariç mesleki beceri eğitimi yapan tüm öğrencilere staj ücretinin ödenmesi" ibaresi yer alıyor. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba. Staj yapan tüm öğrencilere maaş yapılacak mı bu...
  20. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Nöbet Ücretleri

Kamu Hastaneleri Kurumu Nöbet Ücretleri 2016 Haziran yazısı İyi çalışmalar :)
  21. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Ek Bölge Tazminatının Verilmeyeceği Durumlar

Devlet memurlarına ödenecek zam ve tazminatlara ilişkin kararın 7. maddesine istinaden bölgelere göre verilecek ek özel hizmet tazminatı başlığını biraz açabilir miyiz arkadaşlar. Burda ana kural fiilen çalışmak olarak belirtiliyor ama bu fiilen çalışma süresi hakkında nasıl bir yol izlenir...
  22. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sözleşmeli Başhekim Ayrılışında Birlik Ek Ödemesi

Arkadaşlar kolay gelsin. başhekimimizin sözleşmesi 09.05.2016 da bitti ve başhekimlikten ayrıldı. hastanede uzman dr olarak göreve başladı ve 11.05.2016 da da hastaneden ayrıldı. ben bu dr a 209 ödemesini yapmadım. gittiği yerden alır diye. şimdi birlik ek ödemesini hesaplarken nasıl bir işlem...
  23. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sözleşmeli Başhekim Yardımcısının Görevlendirilmesi

Arkadaşlar kolay gelsin. Hastanemize başhekim yardımcısı başladı. pratisyen doktor. bu doktorun asıl kadrosu ilçedeki hastanedeydi. bizim hastanede başka bi ilçede. bizim hastaneye başhekim yardımcısı olarak başladı. şimdi bu doktora genel sekreterlik tarafından her ayın bir günü kadrosunun...
  24. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Mali Sorumluluk Zammı

Arkadaşlar kolay gelsin bi sorum olacaktı. Hastanemizde muhasebe biriminden olur ile muhasebe yetkilisi mutemedi olarak çalışan bir v.h.k.i personele mali sorumluluk zammı verilir mi? Ayrıca hastanemizde acil serviste de aynı şekilde görevlendirme ile çalışmaya başlayan sağlık personellerine bu...
  25. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Aylıktan Kesme Cezası 375 Sabit Ödeme

Hastanemizde çalışan hemşireye 1/30 aylıktan kesme cezası geldi. Bu ceza hem maaş hem 375 sabit ödemeden mi kesilecek? 375 sabit ödeme maaş niteliği taşıdığı için mi kesilmesi gerekir? 375 sabit ödemeden nasıl kesinti yapacağız yardımcı olabilir misiniz acaba? Teşekkürler.
  26. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Maaş Nakil İlmuhaberi Doldurma

Değerli mutemet kardeşlerim, ben inanıyorum ki mutemetlik yapan kardeşlerimizin büyük bi çoğunluğu mutemetler.com forumunu ziyaret etmekte. O yüzden yazıyorum. Bu maaş nakil ilmuhaberi düzenlemesinde bi kaç detayı bazen unutuyoruz yada yazmıyoruz. oda nakil geldiği mutemetleri orayı ara burayı...
  27. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Zamlar ve Tazminatlar

Arkadaşlar kolay gelsin. Kullandığım hbys programımda hata oluştu tüm hizmet sınıfların zam ve tazminatları ek gösterge yan ödeme özel hizmet tazminatı ek gösterge falan birbirine girdi tek tek kontrol edecem hepsini :( bunların güncel hallerini bulabileceğim bi yer varmıdır. Yada elinde olan...
  28. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Performans Ek Ödemesi Diyaliz Hekimi hk

Arkadaşlar kolay gelsin. bi konuda kararsız kaldım. hastanemize diyaliz hekimi görevlendirildi(pratisyen dr.). 10 gün eksik günü var. başlamasından kaynaklı eksik gün. bu dr u hastane ortalamasına katmamız mı gerekir katmamamız mı gerekir diyaliz dr u olduğu için. %100 ortalamadan alacak diyaliz...
  29. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS 3.Dönem Toplu Söz. Güncellemesi Hk.

Arkadaşlar kolay gelsin. EKOBS 3. Dönem Toplu Sözleşme Kararları güncellemesi ile ilgili yapılan değişikler hakkında bilgi paylaşmış.
  30. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 375 de agi var mı?

arkadaşlar kolay gelsin. bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. AGİ i yüksek olan bi personelin maaş ödemesinden karşılanamayan agi si 375 sabit ödemenin bürütünden düşülebilir mi? bi personel sordu da aklıma takıldı ben öyle bişey duymadım. bilmiyorum sorumu doğru sorabilidim mi.
  31. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS da Ek Ödeme Kaysayısı

Hastanede puan üreten başhekimimiz mevcut. haliyle başhekimin yapmış olduğu puanı hastane puan ortalamasına katacaz. fakat şöyle bişeyde tereddüte düştüm, Ekobs da ocak performansını yapıyorum ama mi net performans puan toplamını tutturamıyorum. biraz inceleme yaptım kendi programım başhekimin...
  32. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Yıllık İzinlerde Aktif Çalışma

İlgili yazı yayınlandı.
  33. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS Kullanımı İle İlgili Duyuru

EKOBS kararlı arkadaşlar  :) yeni duyuru yayınlamışlar saolsunlar.
  34. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EK ÖDEMEDE YILLIK İZİN HESAPLAMA

Arkadaşlar kolay gelsin bildiğiniz gibi 3.dönem toplu sözleşmede belirtilen aylık 5 günü geçmeyecek ve yılda toplam 10 güne kadar olan yıllık izinler eksik gün olarak sayılmayacak. bu konu hakkında bi excel formu hazırlamaya çalıştım ama excel de çok bilgim olmadığı için bi türlü doğru sonuca...
  35. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Diş Taramasına Katılan Tabiplerin Puanı

Arkadaşlar kolay gelsin. şöyle bi sorunla karşılaştım sizden bi fikir edinmek istedim. Hastanemizdeki(hastanemiz devlet hastanesi 2.basamak) diş tabipleri okullara diş taramasına gidiyorlar. bu doktorların normalde T.M.G.İ.Puanları 30.000-35.000 civarı olurdu ama bu ay taramaya gittikleri için...
  36. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Görevlendirme

Arkadaşlar kolay gelsin. bi sorum olacaktı. Hastanemizde tek acil servis bulunmaktadır. Hastanemizde yatan hastan sayısı az olmakta. Haliyle çoğu günler hastanemiz servislerinde hasta dahi bulunmamaktadır. Hastanemiz başhekimi de bu servislerde çalışan personelleri (ebe,hemşire,sağlık memuru...)...
  37. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli 4924 LÜ PERSONELE NÖBET HESAPLANIR MI?

Arkadaşlar kolay gelsin hastanemizde 4924 lü pratisyen dr lar var. sözleşmelerinin 10. maddesinde "... devlet memurlarına ödenen aile doğum ve ölüm yardımı ile tedavi yardımı cenaze giderleri giyecek ve yiyecek yardımından yararlandırılır. bu ödemelerin haricinde herhangi bir ad altında ödeme...
  38. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sabit Dışı Ek Ödeme

Kurumumuzda çalışırken 09/09/2015 tarihinde tayini çıkan (sabiti ödemesini ben yapmadım gittiği kurum yaptı) bi ebenin sabit dışı ek ödemesini hesaplarken brüt tutarı mahsup etmem gerekirken bu tutarı nasıl olduysa personele ödeme yapmışım. personelden ödenen tutarı iade etmesini istedim ve...
  39. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Nöbet

Arkadaşlar kolay gelsin, hastanemizde uzman dr acil serviste nöbet tutuyor ve 130 saat fazla mesaisi oluştu. Aynı doktor aynı ay içerisinde başka bi hastanenin yoğun bakımında da iki nöbet (48 saat) tutmuş. Şimdi bu doktora ben 130 saat hesapladığımda diğer hastane 48 saati hesaplayıp doktora...
Geri
Üst Alt