Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İçişleri Bakanlığı yazı işleri müdürlüğü 4/b sözleşmeli personel sözleşme ücreti 5 yıl dolunca nasıl arttırılır veya kbs sistemi otomatik artırıyormu yoksa manuel olarak işlem yapmak gerekirmi
600 puan ek göstergeleri manuel işlem yaptım ancak ek gösterge kontrol raporuna yaptıklarım yansımadı daha sonra yansırmı yardımcı olursanız memnun olurum.
ek gösterge 600 puan için raporlardan ek gösterge tablosu kontrol raporuna baktığımda 2-2 derecelere merkezden düzeltme yapılmış fakat 1-1 ve diğer personellere hiçbir işlem yapılmamış tek tek yapılacakmı acaba herkese 600 puan ek gösterge
İyi günler hitapta statü hatalı olan 2 personelim var nasıl düzeltebilirim statü hatalarını ve yersiz prim nasıl düzeltilir yardımcı olursanız memnun olurum
İYİ GÜNLER Müdürlüğümüzce meslek lisesinden destek eğitim odası için malzeme alımı yapılacaktır okula yapılan ödemelerde damga vergisi muafiyeti varmıdır varsa yazısı varmıdır şimdiden teşekkür ederim.
iyi günler 14 gün fark maaşı hesaplarken 2 personelin işlem kodu gss kesilir kaldığından sadece gss kesilmiş ve tekrar hesaplama yapamıyorum ne yapmam gerekir gss tutarlarıda mys emanette gözüküyor ?
2016 ile 2021 yılları arasında personelin terfileri kbs sistemine geç işlenerek terfi farkları oluşmuştur 5 yıllık ödenirmi ödenirse keseneği nasıl yapılır
sözleşmeli öğretmenliğe 02/10/2017 tarihinde başlayan ve 03/10/2020 kadroya geçen öğretmenin kbs de kıdem yılı 4 yıl mı olmalı 1 yıl 9 aymı ve 4 yıl olursa geriye dönük kıdem aylığı ödemesi yapılırmı
Müdürlüğümüz temel eğitim okullarında görev yapan öğretmen tedavi yardımı beyannamesi doldurarak müdürlüğümüze göndermiştir. Hesaplaması ve ödemesi nereden yapılır her ay ödenir mi yardımcı olursanız sevinirim
İyi günler arkadaşlar dün münferit maaşı maliyeye gönderdim emekli kesenekleri emsan veriye yansımadı nasıl bildirim yapılacak ? yardımcı olursanız sevinirim
iyi günler kbs personel maaş bilgi girişinde kesinti bilgisi bölümüne bireysel emeklilik kesintisi ekledim kayıt sil butonu aktif değil ne yapmamız gereklidir acaba?
sözleşmeli öğretmenlikten kadroya geçen öğretmenin 14.03.2022 tarihinde sgk çıkışı yapılmıştır ve bildirimi yapılmıştır ancak sehven mart maaşıda sözleşmeli öğretmen olarak hesaplanmıştır e bildirgesi nasıl yapılacak yardımcı olurmusunuz ?