Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Kıdem Yılı ?

Arkadaşlar merhaba, Kıdem aylığı ile ilgili bi kaç sorum olacak. Daha önce kurumumda sözleşmeli olarak çalışan bir memur şimdi kadrolu oldu. Bu memurun kıdem yılı şu an 0 kıdem ayı ise 3. Ben bu memura daha önceki kıdem yıllarını verip KBS ye girmem gerekiyormu. 2. sorum memurluktan önce yada...
  2. Çözümlendi | Kilitli Özel Sigorta matrah indirimi

arkadaşlar merhaba, bir personelimin eşi özel sağlık sigortası yaptırmış normalde kendi adına olsa direk vergi indirimi sağlıyacaktım ama eşi kendi adına yaptırınca bilemedim bu arada eş çalışan biri değil personelimin bakmakla yükümlüsü olan
  3. Çözümlendi | Kilitli Üniversitede çalışan şef kadrosuna geçtim ve bana ödenen yan ödeme 1950 puan üzerinden neden yapılıyor.

Merhaba Arkadaşlar Üniversite Çalışanıyım. Kafamı uzun süreden beri kurcalayan iki tane konu Yan Ödeme ve Özel Hizmet tazminatıyla ilgili Öncelikle Zam ve tazminatlar da Genel İdare sınıfında aşağıdaki maddede 27 b) Şef, Koruma ve Güvenlik Amiri kadrosunda olanlar :500-200- yan ödeme alır...
  4. Çözümlendi | Kilitli Ek Ders KBS'de Personel Tipi ?

Arkadaşlar Merhaba, Ek ders için 31. Maddeyle okulumuzda ders veren hocalar var Kimisi Memur, Kimisi Emekli Kimisi Serbest çalışan; Sorum şu: Bunları KBS sistemine kaydederken Personel Tipini ne seçeceğiz Emekliye - Emekli Seçeceğim ama diğerlerinde kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim...
  5. Çözümlendi | Kilitli Ek Ödeme Tablosu

arkadaşlar elinde Ek ödeme (666) ve Ek Gösterge tablosu yada programı olan varmı
  6. Çözümlendi | Kilitli Göreve İade Sonrası Maaş Ödemesi

Arkadaşlar bir tane personelim (5434 tabi) KHK den ihraç olmuştu başvurusu kabul edilmiş göreve dönmüş karşı taraf bana yazı yazıp ihraç tarihi ile göreve başlama arasındaki geçmişe dönük maaşların ödenmesini talep etmiş şimdi benim yapacaklarım 1- SGK'ya yazı yazıp ihraç döneminde çalışıp...
  7. Öneri | İstek ve Şikayetler Akademik personel Maaş Hesaplama Programı

arkadaşlar merhaba akademik personel için maaş hesaplama programı elinde olan varmı
Geri
Üst Alt