Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Maaşlardan Sonra Yaptığımız Münferrit Maas Sonrası Emsan veriye Düşmemesi?

Ayın 15 inden sonra bize gelen personele munferrıt maas yaptım ve ıkı gun oldu paranın hesaba geçmesi lakin hala emsan veriye düşmemiş ne yapmamız lazım ve en son kesenekleri ne zaman kapatabiliriz.
  2. Mutemet Arşivi Kapanan okulumuza ait ödenmeyen toplu faturaları nasıl ödeyebiliriz?

Kapanan bir okulumuza ait toplu ödenmeyen faturalar oldugunu tespit ettik telefon ve internet faturaları yaklaşık 40 tane fatura bunların ödemesini nasıl yapabiliriz.Kurum suan kapalı yuklemek gibi bir imkanımız yok nasıl bir yol izlemeliyiz?
  3. Çözümlendi | Kilitli SGK müdürlüğünün geçmiş yıllara ait prim alacağı hakkında yapılması gereken işlemler?

SGK müdürlüğünden okulumuza ait açılan ücretli öğretmen dosyası ile ilgili ödenmeyen 2.500 TL prim,işsizlik borcu bulunduğundan kurumumuz hakkında icra takip işlemleri devam etmektedir.İcra takibine konu olan borcu ödeme işlemini nasıl yapabiliriz?
  4. Çözümlendi | Kilitli Aile Yardımı Hakketmeyen kişileri ve çocuk yardımı alması gerekenleri nasıl tespit edebiliriz?

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde eşi çalışan bayan öğretmene çocuk yardımı vermedik lakin kişi eşim çocuk yardımı almıyor diyor ısrarla bu gıbı durumlarda ne yapmamız lazım ve yersiz aile yardımı alanları nasıl tespitini yapabiliriz.Örnek eşi daha önce çalışmayan ve bizden aile yardımı alan kişi...
  5. Çözümlendi | Kilitli Sendika Tevkifat Listeleri?

Yetkili sendika belirleme çalışmaları bünyesinde KBS den sendika adı altında teker teker listelere ulaşabilirmiyiz ben suan kurum bazında toplu cıkarıyorum sözleşmeliler de aynı sekılde bunu nasıl giderebilirim sayımda kolaylık olması acısından teşekür ederim
  6. Çözümlendi | Kilitli Milli Eğitim Müdürlüğümüze İlk Atama ile atananların Sözleşmeli Öğretmenlerin KBS İşlemleri?

Meb te ilk atama ile atanan sözleşmeli öğretmenlerimizi KBS sistemine kayıt ederken personel bilgilerinden işlem kodu olarak Çalışan personel olarak mı seçecez yoksa açıktan atama mı olacak ve diğer doldurulması gereken önemli yerler hangileridir ilk girişte nelere dikkat etmemiz lazım?
  7. Çözümlendi | Kilitli Mys Üzerinden Kullanılan Ödenek Miktar Bilgilerine Ulaşım?

Kurumumuza ait 2018-2019-2020 yıllarına ait Genel Bütçeden Tahsis Edilen Ödenek Tutarı,İl Özel İdaresi Bütçesinden Tahsis Edilen Ödenek Tutarı ,Varsa diğer ödenekler ,Kullanılan Ödenek Tutarı ,Tenkis olan Ödenek Tutarı ödemelerine nasıl ulaşabilirim bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var?
  8. Çözümlendi | Kilitli Hizmet Sınıfı Değişen Personel İş ve İşlemleri?

Okulumuzda çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmeni olarak daha önce görev yapan sonrasında hizmet sınıfı değişip memurluğa 10/06/2020 tarihinde atanıp görevine başlayan personelin maaş iş ve işlemleri nelerdir ne yapmamız lazım.?
  9. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel ücretsiz Askerlik izni onayı sonrası yapılması gereken iş ve işlemler nelerdir?

10/06/2020 tarihinde askere giden sözleşmeli öğretmenimizin ücretsiz izin onayı sonrası yapmamız gereken iş ve işlemler nelerdir.?
  10. Çözümlendi | Kilitli Özel Okulların Eğitim Öğretim Desteği Haziran 2020 3.Taksit İşlemleri?

Özel okullarda eğitim öğretim desteğine ilişkin olarak düzenlenen toplu faturalarda 5/10 oranında KDV tevkifatı düşürülmüştür ibaresi ne anlama geliyor ve bu ödeme hakkında nasıl bir işlem yapmamız gerekecek yaptığınız iş ve işlemler nelerdir bu konuda bilgiye ihtiyacım vardı.
  11. Çözümlendi | Kilitli Elektrik Faturaları Gecikme Problemi?

Okullarımız elektrik faturalarını bize ulaştıramadıklarından faturaları ödeme konusunda problem yaşıyoruz bir okulumzda son ıkı aya ait fatura okul elimize ulaştırmadığından ödemeyi gerçekleştiremedik bu konuda nasıl bir çözüm yolu sunabilirsiniz teşekür eederim.
  12. Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Maaş Ödemeleri Hakkında?

Bu ay için ilçe milli eğitim müdürlüğümüzde çalışan mesleki teknik okulu stajyer öğrencilerine maaş ödemesi yapılacak mı bu konuda tereddütte düştük ödememeyi düşünüyoruz bu konuda yardımınızı bekliyoruz.?
  13. Çözümlendi | Kilitli Mebbis Modülü raporlar kısmına ödemelerini gerçekleştirdiğimiz elektrik faturalarını yükleme?

Mebbis modulunun raporlar kısmından ödeme emrini gerçekleştirdiğimiz elektrik faturalarını sisteme nasıl işleyebiliriz sistemde hata ile karsılasıyoruz.İlk defa yaptıgımız bır ıslem nasıl bır yol ızlemelıyız?
  14. Çözümlendi | Kilitli Elektrik Faturalarının zamanınında elimize ulaşılamaması hakkında?

Kurumumuza depsaş tarafından subat ayı faturaları gec gonderıldı ve bu sekılde sıkıntılar yasıyoruz tekıt yazıları bakanlıkca gonderılıyor bize gec gelen fatura intikallerinde ne yapmamız lazım nasıl bir yol izlemeliyiz?
  15. Çözümlendi | Kilitli İlk ay görevden uzaklaştırılan personelimizin sonrasında ihraç edilmesi ve tekrar göreve dönüşü sonrası kesenek hesaplama?

2016 Temmuz maasını aldıktan sonra 1 ay uzaklastırma alan ve sonrasında ihraç edilen personelimiz 20/01/2020 itibari ile mahkeme kararı ile goreve edildi.Maaş hesaplaması 03/03/2020 tarihinde hesabına geçti.5434 öncesi kesenk hesaplaması yaptığımızda ödeme emri belgesindeki kesintiler ile bizim...
  16. Çözümlendi | Kilitli Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanında sözleşmeli meslek öğretmeni %9 ek tazminat talebi?

Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanında sözleşmeli meslek öğretmeni olarak çalışırken kadroya geçen meslek öğretmenin Bakanlar kurulu’nun 17/04/2006 tarih ve 2006/10344 sayılı kararının 3.Sayılı cetveline istinaden %9 ek tazminat talebinde bulunmaktadır konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum hak...
  17. Çözümlendi | Kilitli Ödenmemiş İnternet Faturalarında İzlenmesi Gereken Yollar?

okulumuzda 2018-2019 yılları arasında bize gönderilmeyen internet faturalarını ödeme işlemiyle ilgili bize faturalar gönderildi yapmamız gereken iş ve işlemler nelerdir?
  18. Çözümlendi | Kilitli İCRA DAİRESİ SIRA GÖZETMEKSİZİN BORÇLUNUN DOSYASINI ÖNE ALMA?

Selamlar icra dairesinden bize gelen yazıda alacaklı vekilin talebi gereğince dosya borcu yeniden hesaplanmış olup,bundan sonraki kesintileri yukarıda belirtilen borç miktarı üzerinden sıra gözetmeksizin yapılmasına ve dosyamıza gönderilmesine diye yazı ibaresi geçiyor ve kişinin daha önce 6...
  19. Çözümlendi | Kilitli Sayıştay Denetiminde İncelenen Evraklar Nelerdir.?

Sayıştayın kurum denetimlerinde üzerinde hasasiyetle durdugu iş ve işlemler nelerdir.Dosya olarak incelenen evraklar nelerdir nasıl bir hazırlık içine girmemiz lazım?Teşşekür ederim.
  20. Çözümlendi | Kilitli Öğretmenimize ait hizmet süreleri KBS sisteminde eksik gözüküyor?

Öğretmenimizin MEBBİS kayıtlarına göre hizmet belgesinde çalıştığı süreler KBS sisteminde eksik gün (örnek 2 ay eksik) olarak gözüküyor bunun nedeni ne olabilir ne gibi çözüm yolları sunulabilir?
  21. Çözümlendi | Kilitli Kamu Kişi Borçları Kaç Taksit Yapılabilir?

Kişinin bize ibraz etmemesi sonucu haksız yere aldığı aile yardımını en çok kaç taksite bölebiliriz bu konunun mevuzatı ve işleyişi nedir?
  22. Çözümlendi | Kilitli Yedek Subay Emekli Keseneklerinin Sisteme Yansıtılmasında Yapılması Gereken iş ve İşlemler Nelerdir?

Kadrolu olarak çalısan öğretmenimizin 2006-2007 yılları arasına yedek subay askerlık yaptıgı donemlere ait emekli sürelerini hesaplayabilmek ve sisteme işleyebilmek için istenmesi gereken evraklar ve yapılması gereken iş ve işlemler nelerdir bu konuda yardımlarınızı beklıyorum?
  23. Çözümlendi | Kilitli Görevden uzaklaştırılıp iade edilen personelin kesenek işlemleri?

Müdürlüğümüzde daha önceden görevden uzaklaştırılan personelimiz makeme kararı ile10/02/2020 tarihin göreve iade edildi bunun sonucunda kendisine MYS üzerinden ödeme emri düzenledik.13.02.2020 tarihi itibari ile hesabına geçer.Sonrasında kesenek kapatma işlemlerini nasıl yapmamız gerekecek...
  24. Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Vekalet Ücretleri Hakkında?

Bölge İdaresine istifnaf mahkemesi yolu açık olmak üzere karar verilen Mahkeme kararında vekalet ücretinde Mal Müdürlüğünün ödeme emirlerine ve gereken belgeler gönderilmesine rağmen ödeme işleminin yapılmayacağı çünkü kesinleşmiş mahkeme kararının olmadığı yönünde gerekçe sunuldu konuda...
  25. Çözümlendi | Kilitli Şef olarak kurumumuza atanan personelimizin 17 günlük kıstel maaşı sonrasında yapılacak işlemler nelerdir?

kıstel maaşı hesabına geçtikten sonra kesenek işlemlerini nasıl yapmam lazım,bunun dışında yapacağımız işlemler varmıdır.Merak ettiğim bir diğer konu FHZ de tam olarak yapılan işlemler nelerdir.Teşekür ederim.
  26. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bildirme Ocak ayı yapılması gereken işlemler nelerdir?

Kesenek/Prim Başlığı altında asıl mahiyete ve ek mahiyete(sadece bir dönem) modulunde ödenen tarih 15/01/2020 seçiyoruz dönem Aralık 2019 u seçiyoruz ve Aylıksız izin personel başlığı altında asıl mahiyete ve ek mahiyete(sadece bir dönem) de işlemleri bitirdik bunun dışında diğer başlıklardaki...
  27. Mutemet Arşivi Okullarda Gördüğümüz Eksiklikler için Nasıl Bir Duyuruya Çıkmalıyız?

Daha önce sistemde aile yardımı alan personelimiz kız çocukları evlenmiş,erkek çocukları 25 yaşını aşmalarına rağmen sistem otomatik düşüm yapamadığından ve kişiler bildirim yapmadıklarından çocuk veya eş yardımı alabilmektedir.Terfi bildirimleri tarafımıza geç bildirilmekte,Başlama ve...
  28. Mutemet Arşivi Özel Eğitim Rehabilitasyon Kurumları Ödenek İşlemleri Hakkında?

Ödeme emri belgesi çıkarmadan önce bizim kurum olarak almamız gereken evraklar şunlar sgk,vergi borcu yoktur yazısı,E-Borç sorgulama çıktısı,Fatura özet listesi,faturalar ve kurum dilekçe ve üst yazısı bunların haricinde almamız gereken evraklar var mı,kurumun getirdiği evrakları aslı gibi yapma...
  29. Çözümlendi | Kilitli Haciz İhbarnamelerinde İzlenmesi Gereken Yollar Nelerdir.?

Kurumumuza gelen haciz ihbarname yazılarında alacaklar yok ise yazışma yapılmaması hususunda ibare var kurum olarak bizler yazıyı okullara gönderdikten sonra eğer var ise dönüş yapılıyor yok ise yazışma yapılmıyor.Sizler nasıl bir yol izliyorsunuz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum?
  30. Çözümlendi | Kilitli Şef olarak görev yapan personelimizin Yan ödeme:1750 gözüküyor.?

Şef olarak çalışan personelimizin e-bordo dökümü bu şekil yan ödeme:1750 şuan olması gereken 1000 değilmidir.Bordroda bizim göremediğimiz başka sıkıntılar eksiklikler neler olabilir?
  31. Çözümlendi | Kilitli Su faturaları dışında okullarımıza vidanjör bedelinin kesilmesi yapılması faturalandırılması hakkında?

Su faturalarının dışında vidanjör bedellerinin ödenmesi hususunda ilk defa fatura kesildi bunun ödenmesi gerekiyor mu? 1578409662 wise, mys
  32. Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye İşletmelerinde Sayman olarak Geçici Görev ile Görevlendirilen Şef'in ödeme işlemleri nasıl yapılır?

Kurumumuzda geçici görevlendirme ile sayman kadrosuna görevlendirilen şef unvanındaki personelimizin maaş işlemleri zam ve tazminat oranları nasıl hesaplanır bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
  33. Çözümlendi | Kilitli Rapor sonrası ek ders geri iade işlemi nasıl yapılır?

23-28/12/2019 tarihinde raporlu olduğunda sehven 23 saat fazladan ek ders verilmiştir.Bu ek derslerin tutarı olan 322,08 TL'nin 26/12/2019 tarihinden itibaren yasal faiziyle birlikte saymanlığınıza yatırılması hususunda üst yazı yazdık yanlız konu hakkında forumlarda hesaplama farklı çıkıyor bu...
  34. Çözümlendi | Kilitli İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Olarak Görevlendirilen Personel Ek Ders Alır mı?

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde iş sağlığı ve uzmanı olarak görevlendirilen öğretmen personelimize ek ders ücreti ödenir mi bu konu hakkında bilgiye ihtiyacımız vardı şimdiden teşekürler yardımlarınız için.
Geri
Üst Alt