Arama sonuçlarınız

1. MehmetAkîf08

Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi 2020 Düzenleme Kılavuzu

Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi 2020 Düzenleme Kılavuzu MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DÜZENLEME KILAVUZU
  2. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Göreve İade Edilen Öğretmenlerden İLKSAN, sendika aidatı kesintisi yapılır mı?

Vakti zamanında ihraç edilip daha sonra göreve iade edilen öğretmenler ile ilgili geçmiş döneme ait maaşları yapılırken kafama takılanlar: 1- İLKSAN aidatları hesaplanıp ödenecek mi? 2- Sendika aidatı hesaplanıp ödenecek mi? 3- Toplu sözleşme ikramiyesi 3 aylık dönemlerde ödenecek mi? 4- Eğitim...
  3. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Deneme Sınavı Ek Ders Ödemeleri

Selam arkadaşlar, il milli eğitim müdürlükleri tarafından düzenlenen deneme sınavlarında görev yapan personellere bu görevleri karşılığı olarak ek ders ücreti ödüyor musunuz? ödüyorsanız 5 saat olarak mı ödüyorsunuz ve hangi evrakları talep ediyorsunuz?
  4. MehmetAkîf08

Mutemet Arşivi 4B Öğretmen Toplu Sözleşme İkramiyesinin Prim Matrahına Eklenmemesi

KBS sistemi bu ay ki toplu sözleşme ikramiyesini, sözleşme brüt ücretlerine ekleyerek PEK tutarını hesap etmemiş, aynı sorunu yaşayan var mı?
  5. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Programcı Kadrosu Giyecek Yardımı Sorunu

Merhaba arkadaşlar, programcı giyecek yardımı yönetmeliğinin 1 sayılı cetvelinde kadro unvanı belirtilmiş olup sadece İş Önlüğü verilmesi bildirilmiştir. Ancak bilineceği üzere programcı kadrosu Genel İdare Hizmetleri(GİH) sınıfında iken Teknik Hizmetler Sınıfına (THS) geçirilmiş bir kadrodur...
  6. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli öğretmen maaş ek ders ödemeleri

anaokulu-ilkokul-ortaokuldan çalışan sözleşmeli öğretmenin maaş ve ek dersinin temel eğitim genel müd. bütçesinden, liselerde görev yapanın da ilgili genel müdürlük bütçesinden ödemek için ayırıyor musunuz? yoksa tümünü tek bütçeden mi ödüyorsunuz? bazı illerde KBS'de milli eğitim içine...
  7. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Akademik Personele KBS'den Ek Ders Ödenmesi

Merhaba arkadaşlar; doçent unvanlı biri üniversiten kurumumuza seminer için görevlendirilmiş olup ilgiliye 2914 sayılı kanunun 11. maddesi kapsamında ek ders ödemesi yapacağım. Ödemeyi MYS 'den manuel mi yapmak gerekiyor? yoksa KBS'den yapılma ihtimali var mıdır? KBS de yer alan veri tiplerini...
  8. MehmetAkîf08

Mutemet Arşivi Öğretim Yılına Hazırlık Ödeneğinde Mehil Müddetinin Kullanılması

Malum olduğu üzere 2018-2019 eğitim öğretim yılı 17 Eylül 2018 Pazartesi başlamıştır. Mehil müddetinde olan öğretmenlerden birincisi 17-30 eylül tarihleri arasında mehil müddetini kullanmış ve 01 ekimde göreve başlamıştır. İkincisi ise 17-20 Eylül tarihleri arasında mehil kullanıp 21 eylülde...
  9. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli İcra Kesintisinde Artık Miktar

birden çok icrası olan ve şu an dosya miktarı 1790,92 tl icra dosyasından maaşından her ay 820 tl kesilen personelin son kesintisini 150,92 TL olarak mı yapmamız gerekiyor yoksa hem bu tutarı hem de sıradaki icra dosyasına başlayıp toplamda 820 TL olacak şekilde kesebilir miyiz? kısacası 1...
  10. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli KBS Geçmişe Dönük Bordro Rapor Sorunu

Merhaba arkadaşlar; Kadrolu görev yapan ve tayinle giden bazı personellere mahkemelerden gelen yazılar doğrultusunda geçmiş yıllardaki maaş bordroları istenebilmektedir. KBS maaş raporları ekranı 2018 yılından önceki 2017-2016-2015 yıllarına ait bordroları göstermiyor ve PDF görüntülenemedi...
  11. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Sakatlık İndiriminin Ödeme Emrinde Gösterilmesi Hk.

Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi asgari geçim indirimini ödeme emrinde diğer detaylardaki "Ücretlerde Vergi İndirimi" kısmında gösteriyoruz. Benim sorum şu ki engelli indirimine ait tutarları da ödeme emri belgesinde göstermek gerekir mi? Göstermek gerekirse hangi alanda göstermeliyiz. Kadrolu...
  12. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Hizmet içi eğitim (Memur Aday) ek ders ücreti ödemesi hk.

Merhaba arkadaşlar; Şube Müdürü olarak Müdürlüğümüzde görev yapan ve aday memurlar için Hafta sonu yapılan hizmetiçi eğitim faaliyetinde eğitim görevlendirilen personel için ek ders ücretini gece katsayısı olan 150 rakamından mı ödeyeceğiz?
  13. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Kefalet Aidatı

Kefalet aidatı ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığından gelen görüş, yazı vb. bilgisi olan var mı ? Biz taşınır kayıt kontrol yetkilisi olan okul müdürü, memur vb. kişilerden kesiyoruz. Ancak şimdi sayman olarak göreve başlayan bir personelimiz var ve bundan kesilip kesilmeyeceği ile ilgili...
  14. MehmetAkîf08

Kaynaklara Taşındı 5510 Sonrası Ücretsiz İzin Kişi Borcu Hesaplama Programı

5510 sonrası Ücretsiz İzin(Aylıksız İzin) Kişi Borcu Hesaplama Programı Özellikler: 1- Gelir Vergisi, Damga Vergisi, Emekli Kes. MY Devlet.%11, Emekli Kes.MY. Kişi %9, Sağlık Sig. Pir.Dev.%7,5, Sağlık Sig. Pir. Kişi.%5 oranlarını girilen gelirlere göre hesaplar tekrar giriş yapmak zorunda...
  15. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Bireysel Emeklilik Ödeme Belgesi İndirime Tabi midir?

Arkadaşlar KBS Maaş bilgi girişi ekranında yer alan Şahıs Sigorta Poliçesi alanına kişinin zorunlu BES uygulaması kapsamında olmayan bir bireysel emeklilik ödeme belgesi var. Bunun katkı payı tutarı 250 TL başka da herhangi bir tutar bilgisi evrak üzerinde yer almıyor. Bu tutarın tamamını mı...
  16. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli öğretmen sgk primleri MYS girişi

Sözleşmeli öğretmenlerin ödeme emrini oluştururken işveren payı yuzde 20.5 ve işçi payı yuzde 14 kalemlerini girerken genel sağlık sigortası kısa vadeli sigorta kolları gibi alt kalemleri de giriyor musunuz yoksa malullük yaşlılık ölüm istirakci işveren payı girip geçiyor musunuz? Elinizde...
  17. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Bilim Sanat Merkezi Ücretli Öğretmen %25 Fazla Ek Ders Ücreti

Bilim Sanat Merkezinde görevli ücretli öğretmen %25 fazla ek ders alır mı? Konuya dair elinde görüş yazısı olan veya yasal dayanağı olan paylaşabilir mi?
  18. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Destekleme ve Yetiştirme Kursları

Millî Eğitim Bakanlığı Örgün Ve Yaygın Eğitimi Destekleme Ve Yetiştirme Kursları Yönergesi kapsamında görevlendirilen ücretli öğretmenlere destekleme yetiştirme kursları + normal gündüz ek ders saatleri ile ilgili ek ders kararı kapsamında yer alan 30 saat kısıtlaması uygulanacak mıdır? yoksa...
  19. MehmetAkîf08

Tanışma Selam Arkadaşlar

Selam arkadaşlar, site çok güzel olmuş mutemetler için böyle bir platform lazımdı. Artvin'de Milli eğitimde çalışmaktayım. Umarım sitede kazandığımız arkadaşlar ile gerçek hayatta da buluşabilme şansımız olur.
Geri
Üst Alt