Arama sonuçlarınız

1. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Köy Korucu Maaş Bordrosu

Değerli arkadaşlar; Köy Korucularının maaş işlemlerine ait excel bordro var ise paylaşabilir misiniz?
  2. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Engelli, Hayat Ve Sağlık Sigortası Ödemelerine Ait Vergi Istisnası Ve Maaş Hesaplaması

Bir Usta Öğretici Maaş Bordrosu içerisinde Hayat Sigortası Sağlık Sigortası Engelli indirimi (%49) Olan bir kişinin İstisnalar da dikkate alınarak Bir bordro örneğine acil ihtiyacım var. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla
  3. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Usta Öğreticinin Sgk Prim Gün Sayısı Nasıl Bulunuyor?

Ustaöğretici bir çalışanın SGK Prim Gün Sayısı nasıl bulunuyor. Bir Örnek İle açıklayabilir misiniz? Teşekkür ederim
  4. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Hatalı Ödenen Derece Kademede Geriye Dönük Hitap Ve Kesenek Durumu

Değerli Arkadaşlar Bir personelin geldiği yerde derece kademesi olması gerekenden 1 derece fazla olarak işlenmiş. Bu durumu terfi düzeltme ile düzenledik ve kişi borcu ile farkı talep ettik. Bu arkadaşın önceki aylarda gönderilen emekli keseneği ile şimdiki emekli keseneği arasında fark oluştu...
  5. ilhanyüksel

Öneri | İstek ve Şikayetler Çks Kayıt, Hesaplama Ve Raporlama

Değerli Arkadaşlar; İlçe Tarımda görev yapan ve ÇKS işi ile uğraşan arkadaşlarımız var ise kayıt, hesaplama, raporlama gibi işlemleri yapan paket program elinde olan var ise paylaşabilir mi?
  6. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli İşçi (Belediyeden Geçen) Maaş Bordrosu

Değerli Arkadaşlar; Millî Eğitim Bakanlığı Sürekli İşçi (Belediyeden Geçen) 2022 yılı Maaş bordrosu (Gelir ve Damga İstisnalı) olan var ise paylaşabilmeniz Mümkün müdür?
  7. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Memur Mart Ayı Sgk Günü 7 Olarak Bildirilmiş

Değerli Arkadaşlar Sözleşmeli Personel (Aşçı yardımcısı) 2022 yılı Mart Ayı SGK prim 7 gün eksik çıktı. il ya da ilçe millî eğitim müdürlüğünde Sözleşmeli Personel (Aşçı Yardımcısı) maaş hesaplanırken eksik çıkan var mı? Türkiye geneli midir? muhasebe elemanı hatası mıdır? nedeni nedir bilen...
  8. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Taşeron İşçi çalışmasında Şef Ünvanı verilebilirmi?

Değerli Arkadaşlarım Hemen hemen çoğunluğu sağlık çalışanı olduğundan dolayı sizlere sormak daha uygun geldi. Malumunuzdur ki önceden taşeron kadroda çalışanlar kadroya hakları ile geçiş yaptılar. Bu çalışanlar "şimdi soru burada başlıyor" 1- Kadroya geçtikten sonra ŞEF yapılabilir mi? 2- ŞEF...
  9. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası personel kişi borcu

Es Selâmünaleyküm Cümleten Hayırlı Akşamlar diliyorum. 5510 kanuna tabi bir memur hizmet süresi 2 yıl ve çekilme durumu söz konusu. Maaşında BES, Sendika mevcut. Bu kişiden kişi borcu hesaplaması yaparken nasıl ve nelere dikkat etmemiz gerekiyor. SGK devlet ve Kişi kesilecek mi Rica etsem...
  10. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli 657 4/B sözleşmeli öğretmen sürekli görev yolluğu bordrosu

Değerli kardeşlerim sitede illa ki vardır ama inanın ben bulamadım. Elinizde 657 4/b sözleşmeli öğretmen sürekli görev yolluğu bordrosu olan var ise paylaşabilir mi? Teşekkür ederim
  11. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli HİTAP sisteminin kullanımı

Hitap sisteminde yer alan Kullanım Klavuzu hariç olmak üzere, özellikle Millî Eğitim Müdürlüğü kurumunda görevli arkadaşlar Bu sistemin nasıl kullanıldığı örnek - 1 : Sözleşmeden Kadroya Geçenler Örnek -2 : Tescil Örnek -3 : Öğretmenin Aynı İlçede Hayat Boyundan >> Mesleki Eğitime Geçişinde...
  12. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Motorlu Taşıtlar Sınav Ödeme Bordrosu

Özel Motorlu Taşıtlar Direksiyon Sınavı ödeme Şifre = 1
  13. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Eğitim Öğretim Ödeneği Hesaplama Programı

657 4/B sözleşmeli öğretmenlere ait eğitim öğretim ödeneği bordrosu
  14. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Sürekli Görev Yolluğu

Sürekli Görev Yolluğu Hesaplama Programı
  15. ilhanyüksel

Editörün Seçimi Terfi intibak

Üstadlar kontrol edebilir de onaylanırsa kullanılabilir gibi geliyor.
  16. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Kbs Maaş Listesini Banka Listesi Olarak Çevirme

KBS sayfasından xls formatında banka listesini indirin 7_Kurum_BankaListesi sayfasına aynı formatta yapıştırın Olması gereken sayfasında Banka Listesi oluştur butonunu çalıştırın. Aradaki boşluklar silinmiş olarak banka listeniz hazır. Banka text listesine yapıştırın
  17. ilhanyüksel

Çöp Kutusu Açıköğretim Sınavları Evrakları

Açık öğretim Lisesi sınavlarında kullanılan tutanaklar ektedir.
  18. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Üstün Başarı Hesaplama Bordrosu

Bu Yönerge, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 122 inci maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. Görevli olduğu kurumda olağanüstü gayret ve çalışmaları ile emsallerine göre başarılı görev yapmak suretiyle, kamu kaynağında önemli ölçüde tasarruf sağlanmasında, kamu zararının oluşmasının...
  19. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı 5434 Sayılı Kanuna Tabi (Öncesi) Maaş Hesaplama Bordrosu

5434 Sayılı Kanuna tabi (Öncesi) Maaş Hesaplama bordrosu.
  20. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Terfi Takip Programı

Kurum sayı sınırlaması olmaksızın terfi takibini yapabileceğiniz bir dosya
  21. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı 22/D Doğrudan Temin Katı Yakıt Alımı

aslında diğer alımlar içinde kullanılabilir. Sadece katı yakıt alımı hazır olduğu için katı yakıt alımı dedim. Saygılarımla
  22. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Memur Fazla Mesai Hazırlama Bordrosu

Pek ahım şahım değil ama belki bir kardeşimin işine yarar. A) 2019 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununa ekli “Ek Ders, Konferans ve Fazla Çalışma Ücretleri İle Diğer Ücret Ödemelerinin Tutarlarını” gösteren “K – Cetveli” B) 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 13 üncü maddesi C) 657 Sayılı...
  23. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Taşımalı Eğitim Araç Takip Formu

Taşımalı okul müdürlüklerinin kullanacağı bir form. Belki işine yarayan bir arkadaşımız kullanır
  24. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Öğrenci Harçlığı Bordrosu

Ödeme Emri eklenmemiş Öğrenci Harçlık Bordrosu. En azından fikir sahibi olmamızı sağlar Mevzuat:
  25. ilhanyüksel

Kaynaklara Taşındı Örnek Banka Promosyon Ödeme Hesaplama

Değerli Arkadaşlar Banka Promosyon ödeme hesaplama bordrosu ekte sunulmuştur. Belki bir arkadaşımızın işine yarar.
  26. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Öğretmen Prim Ödeme

MEB 4/b Sözleşmeli öğretmen PEK hesaplama da; Ekders + Maaş + Toplu Söz.Primi ya da Ekders + Maaş olarak mı hesaplayacağız? Ya da başka bir ekleme çıkarma yapılacak mı? Teşekkür ederim
Geri
Üst Alt