Arama sonuçlarınız

1. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli 12 Günlük Muafiyet Izni

Müdür yardımcısı olarak sözleşme imzalayan sağlık personeli, memuriyette iken 10 gün izin kullandı. sonra müdür yardımcısı oldu. Bu kişinin 2 gün mü muaf izni kaldı yoksa sözleşme imzaladığı için 12 gün mü. Şimdiden teşekkür ederim.
  2. sinan öztürk1

Mutemet Arşivi Sözleşmeli Yönetici Fiili Hizmet

Selamun aleyküm, Yönetici başhekim fiili hizmet zammı hasta baktığı sürece alabilmektedir. Bu işlemi yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. İletişime gecebilirmiyiz. Yardımcı olabilirmisiniz.
  3. sinan öztürk1

Programlar Fiili Hizmet Hesaplama Programı

sinan öztürk1 Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: FİİLİ HİZMET HESAPLAMA - FİİLİ HİZMET HESAPLAMA Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ... 1703761335 Arkadaşlar (60 gün ) 5434 sk sağlık personeli yıllık hasaplama P.EK. tutar*0,36/30* fiili hizmet gün (gün bulmak icin (Hizmet gün*60/360=)...
  4. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli 5434 Fiili Hizmet Hitap Girişleri

Selamun aleyküm değerli arkadaşlar. Mutemetliğe biraz ara vermiştim, yeniden devam ediyorum. Sorum şu; 5434 personelin fiili hizmetleri HİTAP'a girmek istiyorum ama daha önce girdiğim formda yazılı olanlar yok. Şimdi radyonize işler 5 saat çalışma soruyor.Kısacası HİTAP girişleri devam ediyormu?
  5. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı ile Milli Savunma bakanlığı arasındaki protokol

Arkadaşlar kurumumuzdan Ağız ve Diş Sağılığı Merkezinden Tugay komutanlığına diş tabibi görevlendiriliyor.Protokol gereği ek tazminat ödemesi atamalı olduğu kurum tarafından ödenir deniyor.Personelin kadrosunun bulunduğu yerde ek ödeme hesaplanılarak askeriye bildirilerek mahsuplaşması yapılması...
  6. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli Bazı konular tam anlam kazanmadan konu kapanıyor.

Arkadaşlar işçi maaşları zaten bir sıkıntı,fakat bazı konular çeşitli konu başlıkları ile açılıp net bir çözüm bulunmadan kapatılıyor.uygulama birliğinin sağladı adına ana bir başlık açıp toplu sözleşme hükümlerini yorumlayıp uygulama birliği saglayalim. Örnek 1- fazla çalışmalarda hafta tatili...
  7. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli Yüksek hakem kurulu kararına göre işçilerin maaşları tam mi yapılacak.

Hastalık yardımı aldın da 3 tane madde var kişi rapor alıyor uzun süreli sgknin ödemediği 3/1 kısmı ve hiç ödemediği parayı ve yılda 5 defa 2 günlük raporlarını kurum ödeyecek diyor. O zaman kişi yılda 5 defadan fazla rapor alırsa aldığı raporun ücretini kurum odemez. Bunun dışında kişinin maaşı...
  8. sinan öztürk1

Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi E-bildirge cezası

Arkadaşlar ilk cezami SGK tan yedim. Hiç maaş yapmadığım raporu ve analık izninde olan 2 kişiyi o yoğun karisiklikta bildirgeyi yaparken onları bildirmesini. Hatam var tabiki ama ilk defa yaptığım için bilemedim. Ama SGK tan bir kaç kişiyi aradım bana bilmiyoruz şunu ara o kişi bilmiyorum bunu...
  9. sinan öztürk1

Tanışma adsm mutemet

Merhabalar Allah herkese çalışma hayatında kolaylıklar ve başarılar nasip etsin.
  10. sinan öztürk1

Mutemet Arşivi mahkeme kararı ile geriye dönük fiili hizmet hesaplama

arkadaşlar adsm mutemeti olarak fiili hizmet hesaplaması hiç yapmadım.Fakat personel mahkemeye verdi ve kazandı. 2016 yılı 8. aldan itibaren faizi ile beraber ödeme kararı çıktı. 1-öncelikle biraz hesaplamak için beklemeli miyim? çünkü sgk kararında adsm de çalışanlara fiili hizmet ödenmez...
  11. sinan öztürk1

Mutemet Arşivi Aylık Mahsuplaşma Nasıl Yapılır

Arkadaşlar kusuruma bakmayın.Bu konuya yeni vakıf oldum.Yazılmış yazılır okudum.Fakat hiç yapmadığım için anlayamadım. Bu konuda karşılaştırma yani nasıl emsal bulacağım..Örnekle açıklayabilir misiniz.Çünkü yazılanlardan ve yönetmelikten kafam çok karıştı.Bunlar birde ne zaman yapılır.Yıllık...
Geri
Üst Alt