Arama sonuçlarınız

1. burcu kağanoğlu

Çöp Kutusu Kbs Manuel Bordro Giriş Hatası Ekranı

Arkadaşlar merhaba, geçen aydan kalan toplu sözleşme ikramiyesi için manuel bordro girişi yapmak istiyorum, ancak gecikme ayı 1 gecikme yılı 2022 yazıp kaydet yapıyorum kayıt tamamlandı uyarısı gelmesine rağmen üst kısımdaki açık bordro kısmına bordroyu atmıyor. Sonrasında da diğer tazminat...
  2. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

Arkadaşlar Bütün keseneklere ait txt dosyaları eklenmiştir.
  3. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 15 Ocak' Da Göreve Başlayan Çocuk İçin Yardım Alınır Mı?

Arkadaşlar merhaba, 2021 yılı hesapları için sayıştay denetiminden geçmekteyiz. Denetçilerin elinde bir liste var fazla çocuk yardımı eş yardımı alındığına dair ve bana o listeyi verip kontrol etmemi istediler. 2 personelimde aynı sorun var ikisinin de çocuğu tam 15 Ocak 2021' de iş başı yapmış...
  4. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Ünvan Değişikliği Ve Görevde Yükselme Sonucu 666 Ek Ödeme Ve Yan Ödeme Maaş Kalemleri

Arkadaşlar merhaba, Kurumumuz görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavı sonucu; - Muhasebeci kadrosundan tekniker kadrosuna geçen personelin Kbs maaş bilgileri giriş ekranından hizmet sınıfı ve ünvanını değiştirdim. Terfi kısmından 68/b günlük girişi yaptım, ancak ek ödemesini ocak maaşında...
  5. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 68/B Atama Emekliliğe Esas D/K:4/2 Kaldığından 800 Mü Olur Yoksa Oda 1100 Mü Olur?

GİH sınıfına dahil bir personelin ödemeye esas d/k: 4/2 ve emekliliğe esas d/k: 4/2. 68/B ile ödemeye esas d/k: 3/1 ve emekliliğe esas d/k:4/2 olarak Şef kadrosuna atandı. 5510' a tabi bu personelin ödemeye esas ek göstergesi, d/k' si 3/1 i olduğu için 1100 orası tamam ama emekliliğe esas...
  6. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sırası Gelen Icrada Taahhüt Bulunuyorsa Sonraki Dosyaya Geçilirmi?

Arkadaşlar merhaba. Memur bir personelimizin toplam 10 adet icra dosyası var. Bunlardan 1 ine sıralı olduğu için 1/4 kesinti yapıyoruz. 3 adet icraya da taahhütü var bu nedenle maaşından toplam 4 adet icra kesintisi yapıyoruz. Bu ay 1/4 icra kestiğimiz dosya borcu bitti ,bu nedenle sıradaki...
  7. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Farklarda Agi̇ Ödeme Emri Tutarı Ve Agi̇ Raporunda Görünen Tutar Birbirinden Farklı

Arkadaşlar 14 günlük farklarda AGİ ödeme emri tutarı ve AGİ raporunda görünen tutar birbirinden farklı neden olabilir 4,52 -TL fark var
  8. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi Kesenek Emsan Veri Personel Sayısı Ve K300 Ve K305 Hatası Çözümü

Arkadaşlar merhaba. 5510 sayılı personelin temmuz emsan verisinde 79 personelim var ancak kesenek bilgi sisteminden veriyi yükleyince 38 personel çıkıyor. Benzer hata ile karşılaşan var mı?
  9. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Kbs Dil Tazminatı Bir Alt Seviye

Arkadaşlar sınav tarihi 27/03/2016 olan ve B seviyesinde (600 puan) dil tazminatı alan bir personelim var. Kurumca dil bilgisinde yararlanılıyor. KBS de sınav geçerlilik tarihi 27/03/2021 ve geçerlilik bitiş tarihi 01/04/2026. Normalde bu ay sistemin otomatik olarak C seviyesine düşürmesi...
  10. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Memur Askerlik Borçlanması KBS Kesinti Ekranı

Arkadaşlar 2019 yılında e devletten gelen bir mesaj vardı askerlik borçlanmaları ile ilgili biz personele o dönem görevli olduğunuz kuruma başvurun ve bize dekontlarını temin edip getirin diye yazı yazmıştık. Personel de gitmiş o dönem görevli olduğu kuruma ama kurum kapandığı için evrak belge...
  11. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Hafta Tatili Çalışması, Gece Çalışması

Arkadaşlar hafta tatili Pazar günü olan 4/D sürekli işçi pazar günü akşam 20:00 ile Pazartesi 08:00 saatleri arasında çalıştırılırsa alacağı ücretler ne olur. (Günlük çalışma 7.5 saat) Ben 1 Hafta tatili ücreti ve 10 saat gece çalışması diye düşünüyorum ama pazartesine sarkan saatler için fazla...
  12. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçilerin Eğitim Yardımı

Arkadaşlar merhaba, sürekli işçilere her yıl eylül ayında verilen öğrenim yardımını verecek miyiz malum pandemi nedeniyle okullar açılmıyor birde belge ibraz etme şartı var ödeyebilmemiz için, okullar belge verecek mi bununla ilgili nasıl olacak bilginiz var mı?
  13. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaşları İçin Son Tarih

Arkadaşlar 14 günlük fark maaş işlemleri için (memur) son tarih filan varmıdır. Kurum banka değişikliği yaptık eski bankaya sizden ödeyelim diye talepde bulunduk ama işletim ücreti alırız sözleşme 15/07/2020 de bitti için dediler şuan yeni banka ıban açma işlemlerini henüz tamamlamadı o yüzden...
  14. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Bankacılık Hizmetleri ve Promosyon İhalesi

Arkadaşlar günaydın, bu yıl içinde bankacılık hizmetleri ve promosyon ihalesi yapacağız sizlere bir kaç konuda danışmak istiyoruım; 1- İhale teknik şartnamesinin bir tane çıktısını alıp komisyona imzalattıktan sonra fotokopi çekip aslı gibidir yapıp davet mektubu gönderilecek bankalara bu...
  15. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Askerden dönen sürekli işçi 14 günlük karantina süresince idari izinli mi sayılır?

Arkadaşlar merhaba, covid-19 salgını nedeniyle nisanda terhis olamayan 4/d sürekli işçimizin dün açıklanan kabine toplantısı kararları sonucunda 31 mayısda terhis olacağı belli oldu.Personel 14 günlük ev karantinasında kalacakmış.Benim sorum biz bu işçinin işe girişini 1 haziran da yapıp 14 gün...
  16. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı ile Alınan ve İstinaf Mahkemesi İle Bozulan Ödeme Kararında Kişi Borcu Faiz Tarihi

Arkadaşlar merhaba, Bölge İdare Mahkemesinin faiziyle birlikte kişiye ödenmesine karar verdiği bir ödeme personele yapıldı.Dada sonra Kurum Kararı İstinafa götürdü istinaf mahkemesi kararı bölge idarenin kararını bozdu. Kişiye yapılan ödeme ile ilgili kişi borcu çıkarılacak sizce kişi borcu faiz...
  17. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Lojman Satışından Sonra Peşin Olarak Yapılan Kira Kesintileri

Arkadaşlar kamu lojmanlarının satışı yapılıyor malum bizim lojmanlarımızda 16/03/2020 tarihinde yapılan ihale ile satışa çıktı. 15 Mart-14 Nisan dönemine ilişkin kişilerin maaşından yapılan lojman kesintilerini ne yapmak gerek aceba. Bazılarını içinde oturan personel aldı, bizim yaptığımız...
  18. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Ölen Memurun Mart Dönemi Maaşı

Arkadaşlar merhaba. Bir personelim 13 şubat yani bugün vefat etti.(Maaş mutemetliğinin kötü yanı gereğiyle üzülemiyoruz bile!) MArt maaşını haketmiyor değil mi? Maaşlar bankaya yattı merkezden otomatik aktarıldığı için nasıl bir işlem yapmam gerekir? Ayrıca eşi de başka bir kurumda memur ölüm...
  19. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 5510 SGK GSS PRİMİ İADELERİ

Arkadaşlar ücretsiz izin dönüşlerinde fazla gönderilen SGK GSS prim iadeleri için her seferinde SGK ya yazı yazıp Defterdarlıktan SGK adına kişi borcu dosyası açırıyoruz ama son 2 yıldır hiç iade yok.Şimdi yılsonu alacak takip dosyası göndermiş Defterdarlık.Yani aklıma takılan şey, ben yanlış...
  20. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli ÜCRETSİZ İZİN DÖNÜŞÜ 14 GÜNLÜK FARK

Arkadaşlar bir personelimiz 19/12/2019 tarihinde ücretsiz izin dönüşü yaptı.(5510 say.kanuna tabi) Ben ocak dönemi maaşında kıst 27 günlük aralık maaşını verdim. KBS de kontrol ettim 19 aralık 2019- 31 aralık 2019 dönemini 2019 katsayısından 01-14 ocak kısmını 2020 katsayısından vermiş.Buraya...
  21. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Aralık 2019 Ayında Rapor alan Memur

Arkadaşlar merhaba, aralık ayında alınan raporları ocak/2020 yılında düşüyormuyuz memur maaşından ?
  22. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Tam Yevmiye Defteri ve Geçici Mizan

Arkadaşlar Sayıştay denetimi geçireceğiz de bizden ön hazırlık olarak 2019 yılı tam yevmiye defteri ve geçici mizan istendi. Bunları Defterdarlık mı veriyor bizde öyle bir kayıt yok çünkü.
  23. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 6639 Sayılı Kanuna İstinaden Araştırmacı Kadrosuna Atananların Mali Hakları

Arkadaşlar İl Müdürü görevindeyken 657 sayılı Kanun 137 ve 138 maddeye istinaden görevinden 2016 da uzaklaştırılan 2017 aralıkta 375 sayılı KHK ek 18 maddesine istinaden göreve iade edilerek araştırmacı (6639) kadrosuna geçirilen personele 24 ay boyunca İl Müdürü maaşı ödedim.Aralık maaşında...
  24. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sürekli 4/D İşçi İstifa Dilekçesinde Hangi Tarih Baz Alınacak.

Merhaba arkadaşlar.Müdürlüğümüzde 4/D sürekli işçi kadrosunda çalışan bir işçimiz jandarma komando başvurusunda bulunmuş ve kabul edilmiş, 4 Kasımda İl Jandarmaya gitmiş ordan kendisine taahhüt senedi imzalattırıp sonra noterde onaylattırmışlar 22 KAsımda İzmirde 2 aylık eğitime...
  25. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Açığa Alınan Personelin Kesenekleri

Arkadaşlar 16/09/2019 tarihi mesai bitiminde açığa alınan 5510 say.kanuna tabi personelim için kişi borcu çıkartacağım. Memur keseneklerini göndermedim kişinin 1/3 keseneğini hesaplayıp emanetten bütçeye gelir kaydettirip kalan tutarları eylül/2019 dönemi için gönderecektim ama kesenek bilgi...
  26. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Hayat Sigortası Vergi İndirimi

Arkadaşlar bir personelim kendi adına konut kredisi için hayat sigortası ve tüketici kredisi için hayat sigortası yaptırmış.Dilekçe verip vergi indiriminden faydalanmak istediğini belirtmiş.Benim sorum ben sahış için her iki hayat sigortası içinde indirimden faydalandırabilir miyim. Ücretinin...
  27. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 5434 KIST KİŞİ BORCU

Arkadaşlar 5434 sayılı Kanuna tabi 18 yıl fiili hizmeti olan bir personelimiz görevden çıkarıldı.Bakanlık Makamı onay tarihi 07/08/2019 yazı bize 26/08/2019 tarihinde geldi ve kişiye hemen tebliğ ettik. Ben kişi borcu çıkartacağım ama çıkarılma tarihi konusunda tereddüte düştüm Bakanlık onay...
  28. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi 10 Günden Uzun Süreli Rapor E-Vizete Onayı

Arkadaşlar Merhaba, bir 4/d işcimizin E-vizete görüntüsü şu şekilde; Hastane Yatış Tarihi: 2019-06-18 Hastane Çıkıs Tarihi: 2019-06-20 Rapor Baslama Tarihi: 2019-06-21 Rapor Bitiş Tarihi: 2019-08-19 Rapor Turu: HEYET Ekrana Dustugu Tarih: 2019-06-20 Arkadaşlar 4/d işçim heyet raporu...
  29. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli YANLIŞ SGK İŞYERİ SİCİL NUMARASI ALTINDA BİLDİRİM YAPILMASI

Arkadaşlar kadroya geçen işçilerden temizlik ve güvenlik için 2 ayrı işyeri açtırdık SGK da.Ben mart döneminde bildirge verirken güvenlikçileri temizlik için açtırılan işyerine numarasından temizlikçileride güvenlik için açtırılan işyeri numarasından bildirmişim.Bununla ilgili nasıl bir işlem...
  30. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Açığa Alınıp İşe İade Edilen Memur 1/3 Maaşında Kümülatif Vergi Süreci

Arkadaşlar benim bu gelir vergisi matrahı konusunda kafam çok karıştı..5510 sayılı kanuna tabi personelim 2016 ağustos da açığa alındı ve 2019 mart da döndü.Nisan /2019 maaşını tam yaptım 2016 eylül-2019 mart dönemini geriye dönük 1/3 hesaplama yaptım lakin kümülatif vergi matrahında...
  31. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Yanlış Terfi girişi

Arkadaşlar bizde de hatalı intiabak işleminden dolayı kişinin sadece ödemeye esas derece ve kademesini geri alma işlemi var.Kişiye intibak yapılırken hizmet sınıfından dolayı sadece emekliliğe esas derece kademe için ilerletme yapılacakken ödemeye esas derece ve kademesindede ilerletme...
  32. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Yıl Sonu Alınan Raporun Hangi Takvim Yıla Ait Olacağı

Arkadaşlar aralık/15 den sonra alınan raporları ne yapıyorsunuz. Mesela 28/12/2018-7/01/2019 arası 10 gün rapor alan personelim var. Ocak da 7 gün süresini yeniden mi başlatmam gerek yoksa 10 günün tamamını ocak maaşında kesmelimiyim.
  33. burcu kağanoğlu

Programlar 4/D Kıdem Tazmınat Karşılığı Hesaplama Exceli

arkadaşlar 4/d işçiler için her yıl olduğu gibi kıdem tazminatı karşılığı için defterdarlığa yazı gönderecek miyiz? Kadroya geçenlere ödenmeyecek diye birşey duydum bu durumda karşılık ayırmaya gerek varmı defterdarlık da bu yıl birşey istemedi bizden
  34. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli İş Yerinde İntihar Eden Güvenlik Görevlisi İş Kazası Olarak Mı Değerlendirilir?

Arkadaşlar merhaba, iş yerinde mesai saatleri içerisinde silahla intihar eden koruma ve güvenlik görevlisinin (sürekli işçi) SGK çıkışı ölüm mü yoksa iş kazası olarak mı değerlendirilir. Bu konuyla ilgili yapılması gereken işlemler nelerdir bilgi verebilir misiniz.
  35. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Maaşını aynı bankanın farklı şubesinden farklı ıban no ile almak isteyen memur

Arkadaşlar forumda aradım lakin bulandım.maaşları a bankasının b şubesinden alıyoruz diyelim memurlarımızdan bir dilekçe verip ben a bankasının c şubesinden maaş almak istiyorum derse ve ıban nosu da değişiyorsa nasıl bir işlem yapmak gerekir. Yani yapabilirmiyiz böyle birşey Millet durduğu...
  36. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi Mys Doğalgaz Ön Ödeme

Arkadaşlar doğalgaz alımı için avans açan var mı
Geri
Üst Alt