Arama sonuçlarınız

1. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 5434 GERİYE DÖNÜK AİLE YARDIMI VE AGİ İADE İŞLEMİ

kolay gelsin..geriye dönük fazla ödenen aile yardımı ve agi iade işelmi için bordrosu olan varsa yardmcı olabilrimi...
  2. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Pandemik İnfluenza Faaliyet Planı

herkese iyi çalışmalar diliyorum. mutemetik ile ilgisi pek olmayan ancak idari işleri de yerine getirme görevimden dolayı farklı ve yabancı olduğum bir konu hakkında yardıma ihtiyacım bulunmakta.aranızda sağlık bakanlığı ve diğer kurumlar olması münasebeti ile sizlerin yardım bekliyorum...
  3. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli ücretsiz izin işlemleri

15/07/2019 tarihinden itibaren 5434 bakmakla yükümlüsü bulunan bir personel ücretsiz izne ayrılacak. kbs ve sgk ile ilgili işlemler neler olmalı..
  4. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 5434 personel için geçmişe dönük terfi fark bordrosu

Merhabalar; 5434 sayılı kanuna tabi Denetimli Serbestlik Müdürümüz için geçmişe yönelik yapılan derece kademe hesaplaması sonucunda 14/11/2016 tarihinden itibaren 1/1 derece kademesine düşürülmesine karar verilmiştir. Bu tarihten itibaren almış olduğu maaşlarındaki terfi farkının hesaplanarak...
  5. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 5510 SONRASI GEÇMİŞE DÖNÜK HATALI DERECE/KADEME ÖDEMESİ

KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR.5510 SONRASI BİR PERSONELE 2014-2016 YILLARI ARASI GÖSTERGE FARKI ÖDEMESİ YAPACAĞIM BORDROSU OLAN BANA YARDIMCI OLABİLRİMİ..
  6. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Vasi Kararı Olan Personel

Sözleşmeli pozisyonda çalışmakta olan personel için mahkeme tarafından vasi kararı çıktı ve vesayet altına alındı. memur hakkında yapılacak işlemler nelerdir.
  7. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük terfi ödeme ve kesenek işlemleri

7-2 olan personelin 7-3 olması nedeni ile geçmişe dönük şubat ayından itibaren kasım maaşında kbs den ödeme yaptık.bugün maaş ödendi keseneklerde 5510 sonrası terfide text dosyası oluştu.terfiden kaynaklı bu kesenek ile normal dönem keseneklerini nasıl yapacağım.yardımcı olursanız sevinirim
  8. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Eksik Ödenen Ek Gösterge

bir personel nakil geldi ek göstergesi 13 ay eksik ödenmiş.geldiği kurumdan talepte bulundu ödeme yapamıyoruz dediler ve iş bize kaldı.ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum.yardımcı olurmusunuz..
  9. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Besten çıkış yapıldı ancak kesinti devam ediyor

Bir personelimiz besten çıkış yaptı parası iade edildi ancak 2aydır kesinti yapılmaya devam ediyor.banka çıkış yapılmış kesinti olmaz diyor.kbsde halen kesinti olarak görülüyor.çağrı açsam kesinti iptal edilirmi
  10. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Bedelli askerlik

Bedelli askerlik yapacak memurlar için neler yapılmalı.... Kbs,sgk,resmi yazışma vb.
  11. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Çalışanları

Denetimli serbestlik müdürlüğü idari mali işlerde görev yapan arkadaşlar kurum müdürü maaşlarında yan ödeme tazminatlarını girerken hangi tablo veya yazılardan yardım alıyorsunuz..
  12. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli KESENEKLERDE 1510 VE 1710 HATASI

HATA KODU ALAN ADI AÇIKLAMA (Tutarlar TL cinsindendir) E1510 ŞAHIS - %100 ARTIŞ Yanlış tutar. Gelen : 0.0 ; Gelmesi Gereken : 7.08...
  13. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli hane halkına yapılan transferler

ödeme kalemlerinden hane halkına yapılan transferler de bütçe tertibi çıkmıyor. bütçe tertibi nasıl eklenir
  14. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 375 KHK 28/b ek tazminat oranları

375 sayılı kanun hükmünde kararnamenin 28/b maddesi kapsamında kamu görevlilerine yapılan ek tazminat oranlarının güncel tablosunu nerden elde edebiliriz
Geri
Üst Alt