Arama sonuçlarınız

1. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi askere giden personel...

27.01.2017 tarihinde askerlik için kurumdan ayrılış yapan döner sermayeli personelin iadelerinde cezaya düşmemek için gssp nasıl yapılacak yapılmama gibi durum var mı ?
  2. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Maaş iadesi nakil ilmuhaberi

Devlet hastanesinde görev yapan Uzman hekim yan dal için Sağlık Bakanlığına bağlı olmayan üniversite hastanesine giderse maaş ve sabit ödeme iadesi alınır mı? yolluk yapılır mı? nakil ilmuhaberi verilir mi? . İyi çalışmalar
  3. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS Maaş Muhasebe Birimine Gönderilemiyor.

KBS Maaş Hesaplama Ekranında hesaplatılan maaş muhasebe birimine gönderilmek istendiğin de '' Bu birimin/kişinin maaşı onaylanmış tekrar gönderemezsiniz''diyor. Bir yaşıma daha girdim. Maaş hesaplatmaya çalışıyorum tekrar yine aynı hatayı veriyor. Mal müd. görüştüm bize gelen bir şey yok neye...
  4. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi SGK Ceza

19/09/2016 tarihinde ücretsiz izin dönüşü göreve başlayan personelin 15/09/2016 - 18/09/2016 tarihlerinde ki 4 günlük GSSP primini hesaplamadım ve bildirgesini geçen ay vermedim. Bugün SGK ile görüştüm idari para cezasına düştünüz denildi. Aylıksız izin GSSP EK bildirgeden ''Asıl bordro ile...
  5. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Çok acil yardım.

15/10/2015 tarihinde doğum sonrası ücretsiz izne ayrılan personelim 19/09/2016 tarihinde göreve başladı. Bu personele 15/09/2016 - 14/10/2016 tarihleri arası Aylıksız GSSP hesaplanarak aylık bordrosunda maliyeye gönderildi. 19/09/2016 - 14/10/2016 tarihleri arası kıst maaş yapacağım. Aylıksız...
  6. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Bayramda tutulan İcap Nöbeti

Bilindiği üzere icap Nöbetleri %50 artırımlı ödenmiyor. Peki bayramda tutulan icap nöbetleri %20 artırımlı ödenir mi? Saygılar..
  7. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Hesap Kodu

Döner sermayeden maaş alan kadrolu personellerin rapor kesintilerinin ödeme emrinde ki hesap kodu nedir?
  8. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 14 günlük fark bölge tazminatı tutarı

KBS den 2016 Ocak dönemi 14 günlük farkları kontrol ettiğimde 5-7 lira arasında personele fark ücreti çıkmış. 2016 Temmuz KBS 14 günlük fark bordrosunda bu rakam 0,03 liraya kadar inmiş. Nedendir?
  9. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Banka Promosyonu

Temmuz 2016 da kurumumuza naklen tayinle gelen personelin Maaş Nakil İlmuhaberinde Haziran 2016 ya kadar promosyon aldığı yazıyor. Bilindiği üzere TKHK nin Ziraat Bankası ile yaptığı promosyon protokolü gereği personellere yıllık olarak 475 tl ödeniyor. Bu durumda personele ödeme yapmalı mıyım...
  10. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Yanlış Kullanıcı adından SGK işe giriş

Kurumumuza naklen gelen döner sermayeden maaş alan personelin SGK girişini genel bütçe SGK kullanıcı adı ve şifresi ile yaptım. Nasıl düzeltebilirim? Saygılar.
  11. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi çok acil yardım.

Bundan 2 yıl önce kurumumuza aile hekimi uzmanı olarak atanan uzman tabip, kurumumuza başlayış yapmadan ( SGK Girişi, KBS girişi vb ) hiç bir kaydı yapılmadan Başka bir ilde Halk sağlığına bağlı olarak aile hekimliğine başlamış... Kurum olarak başlayış yapmadı olarak biliyorduk. Aile Hekimliği...
  12. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi SGK Sosyal Sigorta İşlemlerinde Kapsamlı Değişiklik Yapıldı

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/05/20160529-2.htm
  13. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4/b işe giriş bildirgesi..

4/B Sözleşmeli Personel İşe Giriş Bildirgesinde Aşağıdaki 1. ve 2. seçenekten hangisi seçilerek işleme devam edilir? 3. Seçenek = Röntgen Teknisyeni için Doğru mudurr? Acil cvb arkadaşlar..
  14. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4/b fiili hizmet

Kurumumuza 26 Mayısta 4/b li röntgen tek. başlayış yapacak. 4/b fiili hizmet hesaplanmasından bildirge verilmesi sürecine kadar bilgiye ihtiyacım var. Saygılar.
  15. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Uzmanlık Eğitimi için Kurumdan Ayrılış

TKHK ye bağlı olmayan üniv hastanesine uzmanlık eğitimi için gidecek doktorun ayrılışı sonucunda iade maaş ve ek ödeme işlemleri ile ilgili bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar. Bugün itibari ile ayrılışını yapacak ve ben Nisan 2016 Peşin maaş ve DSSÖ sünü ödedim. İade alacakmıyım?
  16. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 1 Hafta içerisinde 2 sürekli görev yolluğu

1 hafta önce ilden ilçeye naklen tayin olan ve geldiği kurumdan sürekli görev yolluğunu alan personelin bugün tekrar ile başka bir sağlık tesisine tayini çıktı. Sürekli görev yolluğunu yapmalımıyım? Yani personel 1 hafta içerisinde 2 kez sürekli görev yolluğu alabilir mi?
  17. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4924 ten Kadroya Geçiş

4924 lü Sözleşmeli Statüden Kadrolu Personel Statüsüne 14/03/2016 tarihinde geçen bir Dr. nin; 1- Kişi Borcu 2- Maaş Bilgileri 3-Emekli Kesenekleri 4- SGK Ayrılış Başlayış bilgileri; bunların yanında 14/03/2016 tarihinde geçiş karar yazısı gelen personel atıyorum 20 sinde kuruma gelip...
  18. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS Ek Gösterge %100 artış.

5434 lü personelimin ek göstergesini bu ay KBS ye ekledim. Fakat Kesenekte %100 artış istiyor. Bordroya bir türlü düşüremedim. Terfi sonucu ek gösterge oluşmadı. Girilmemişti. Manuel girdim. Terfi olmamasına rağmen terfi ekranında terfi girdim yine olması. Ek Göstergesinden kaynaklanan % 100...
  19. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Rotasyon..

Rotasyon hesaplamalarında (Laboratuar ve Röntgen) kaç saat üzerinden toplam mesai saati alıyorsunuz? Örneğin Ocak 2016 döneminde nöbet hesaplamasında 160 saat üzerinden hesaplama yapılıyor.. Fakat 31 günden 248 saat toplam gün saati yapıyor. Hangi toplam çalışma süresini baz alıyorsunuz?
  20. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Terfi İlerlemesi

1 derece ilerlemesi terfi kararlarında şöyle bir karar var. KBS terfi girişini nasıl yapmalıyım.? ESKİ DURUMU YENİ DURUMU GEÇERLİLİK TARİHİ 1-TİS GEREĞİ DERECE İLERLEMİ (1-7) 6/3...
  21. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS - Ek Gösterge Manuel mi?

KBS de terfi kaydı yapılan ve '' Ek Gösterge'' oranı değişen personellerin Ek Gösterge değişikliğini manuel olarakmı giriyoruz? Yoksa KBS otomatik mi artırıyor?
  22. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Geçici Görev Yolluğu mu? Sürekli Görev Yolluğu mu?

2013 yılında TUS sonucunda kurumumuzdan ayrılarak Sağlık Bakanlığına bağlı Üniversite hastanesine eğitime giden Dr nin yolluğu yapılmamış.. Maaşını 2013 ten itibaren kurumumuzdan alıyor. '' Yolluğumun yapılması'' konulu dilekçesini teslim etti. Bu personele; 1-Herhangi bir yolluk ödemesi...
  23. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Memur Olmayan Sözleşmeli Yönetici Ek Ödeme

Şu konuyu bir aydınlığa kavuşturalım arkadaşlar. Memur olmayan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile sözleşme imzalayarak Hastane Müdürü olan personellerin yönetici ek ödemelerinden SSK kesintisi yapılır mı? Bu durumda yöneticisi olan mutemetlerle görüşmelerimde kesinti...
  24. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Pratisyen Tabip Yan Ödeme Oranları

Göreve yeni başlayan Pratisyen Tabipi KBS ye kaydederken hangi seçeneği seçmemiz lazım? Pratisyen tabibin yan ödemesi 2500 mü 4500 mü? Saygılar.
  25. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4/B Kesenek Ek Dönem

4/B Sözleşmeli personel 14 günlük fark keseneklerini E-Bildirgeden nasıl veriyoruz? Kadrolu personellerin maaş farklarını ek dönemden verebiliyoruz. SSK da böyle bir seçenek varmı? Aralık 2015 ile birleştirme yapacaktım ama elde olmayan nedenlerle birleştirme yapamıyorum. Yardımcı olursanız...
  26. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Nöbet Hesabında Eksik Gün

2015 Aralık döneminde bir personelime 8 saat eksik nöbet hesaplayıp tahakkuk ettirmişim. Bu 8 saatlik nöbet ücretini kişiye nasıl ödeyebilirim?
  27. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Banka Firma Hesap Numarası Ve Firma Kodu.

Bu aydan itibaren Ziraat Bankası ile çalışacağız. Üst yazı ile birlikte yeni hesap numaraları Mal Müd. Verdim. Benden Banka Firma Hesap Numarası ve Kodunu istiyorlar. Şubeyi arıyorum cvb alamıyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
  28. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Yeni Nöbet ve İcap Hesap Kodları

Yeni Nöbet ve İcap Hesap Kodları...
  29. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 5510 fiili hizmet yılsonu işlemleri

5510 döner sermayeden maaş alan personellerin Aralık 2015 Fiili hizmet ödemeleri ne zaman yapılır? Saygılar.
  30. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4/B Aralık Ödeme Emri Sorunu

HYS' de 4/B Aralık Avans Ödeme Emri oluşturduğumda ''325- 15'inde ödenecek personel ücretleri'' yerine ek'te görüldüğü gibi '' Bütçe Dışı Avans ve Krediler'' olarak yansıyor. 3 gündür sorunu halledemedim. KBS de sorun var dediler. Mal Müdürlüğüne gittim. Biz de sorun yok ne yaparsan yap dediler...
  31. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4/B nöbet ücretleri

4/B li personellerin nöbet ücretlerinden SSK kesintisi yapılıyor mu?
  32. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS Kullanıcı adı-şifre kurum ile ilişkilendirme

20.11.2015 tarihi sabahı KBS yi açmaya çalışığımda '' Kullanıcı adı ve şifreniz doğru olmasına rağmen her hangi bir kurumla ilşkilendirilmemiştir. Lütfen saymanlığınızla iletişime geçiniz'' uyarısı aldım. Mal Müdürlüğüne gittim. Bu durum ile bilgi verdim. Kontroller sonucunda kullanıcı -adı ve...
  33. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Zorunlu Sigorta Ödemesi

Kurumumuza 2014 Kasım da başlayan ve 2015 Temmuz ayında aile hekimliğine geçen doktorun Zorunlu Mali Sigorta işlemleri nasıldır? Halk Sağlığı Müdürlüğü 2 ayını biz 10 ayını sizin kurum ödeyecek diyor? Doğrumudur?
  34. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu

1-Eş durumundan tayin olan 657 li personelin eşinin ikametgahı tayin olduğu yerde ise sürekli görev yolluğu ödenir mi? 2- Eğitim durumu nedeni ile dilekçe sonucunda tayin olan personele sürekli görev yolluğu ödenir mi? Saygılar.
  35. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS kıst maaş sorunu

2 aydır kurumumuza yeni başlayan personellere KBS den kıst maaş hesaplattığım da 31 gün üzerinden hesaplama yapıyor. Durumu bir çok mutemet arkadaşa danıştım. Hiç birinde sorun yokmuş. kıst maaş için gerekli bilgileri girdiğimde 30 gün üzerinden hesaplama yaptıramadım. Konu ile ilgili Muhasebat...
  36. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 istifa

Kurumumuz da görevli 4924 lü personel 05/08/2015 tarihinde verdiği istifa dilekçesi kabul olunarak, kadrolu personel statüsüne geçmiş.Tabi ben izindeyim haberim yok. 15/08/2015 tarihinde 4924 lü personel maaşı hesaplanarak hesabına aktarılmış. Şimdi ben 05/08/2015 - 14/08/2015 tarihleri arası...
  37. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi geçici görev verilmesi, protokol gereği geçici görevli personel

2013 temmuz döneminde kurumuzda görevli pratisyen tabip tus sınavını kazanarak özlük hakları kurumumuzda kalmak kaydı ile ayrılış yaptı. Maaşını ben yapıyorum. Şimdi ÇKYS den de kontrol ettim. 2 yıl olmasına rağmen kadro derecesi 8/3 ü. Kadro derecesinde değişiklik olmuyor.Bununla ilgili...
  38. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi TUS ve Görevden ayrılış

Kurumumuz da görevli ve TUS sınavı sonucunda Hacettepe Üniv. Halk Sağlığını kazanan, 14/08/2015 tarihinde kurumumuz dan ayrılış yapan Pratisyen Tabibe Ağustos ayı peşin maaş ve Sabit+Dengesi ödenmiş. Karşı kurumun mutemetliğine ulaşamadım. İzinden döndüm ve bugün göreve başladım. Karşı kurum...
  39. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Nöbet Acil Servis Farkı

İlgili yazının 2.açıklamasında Madde 12.(1) de ve hemen alt paragraftaki açıklamaya göre Sadece Acil Servisi hizmet veren başka polikliniği olmayan ilçe hastanesinde Laboratuvar ve Röntgen Teknisyenlerine mesai içi çalıştıkları süreler için nöbet ücretleri %50 artırımlı ödenir mi?
  40. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Geçmiş yıllara ait nöbet ücretleri

Kurumumuz da 2014 Aralık ayında 1 ay süreyle geçici olarak görevlendirilen bir personele sehven nöbet ve icap ödemesi yapılmamış. Şahıs dilekçe ile başvuru yaptı. Kontrol ettim ve ilgili ayda nöbeti var ve ödeme yapılmamış. Hastane yönetimi ödeyelim dedi ve ödenmesine dair onay yazısını bana...
Geri
Üst Alt