Arama sonuçlarınız

1. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Vefat Eden Memur Yardımı

Arkadaşlar mrb. 05/04/2019 tarihinde memur vefat etti. ölüm yardımı kimlere ve nasıl yapacağım konusunda yardım edermisiniz ?
  2. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Ankara Geçici Görev Yolluğu Hesaplama (Yardım)

arkadaşlar mrb. Bir arkadaşım ankaraya sınava gitti. geçici görev yolluğu hesaplanması gerekiyor. benden yardım istedi. kendisinin pek vakti. bende hazırlamayı bilmiyorum. bana yardımcı olabilir misiniz?
  3. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Unutulan Kesenek

Arkadaşlar mrb. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapıyorum. 2019/2 dönemine ait kesenekleri unuttum. ne yapabilirim. yardımcı olursanız sevinirim
  4. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli MYS Şifre Değişikliği

Arkadaşlar merhaba. MYSde şifremi nasıl değiştirebilirim
  5. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Göreve İade Olanların ve Tayinle Gelenlerin 14 Günlük Maaş Farkları

Arkadaşlar merhaba. İhraç edilen personel göreve iade edildi ve 28/12/2018 tarihinde göreve iade edilerek işe başladı. 14 günlük maaş işlemlerinde kişi bilgilerine baktığımda "işten ayrılma" olarak görülmekte. ne yapmam lazım. Ayrıca Aralık maaşını başka ilçeden alıp tayinle bizim ilçede göreve...
  6. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel SGK Rapor Kesintileri

Arkadaşlar mrb. Müdürlüğümüze bağlı okulda sözleşmeli öğretmen olarak görev yapan personellerin KBSye raporlarını işlememe rağmen kesinti yapmadığını fark ettim. 21/02/2018 tarihinde 1 gün, 11/09/2018 tarihinde 5 gün, 17/09/2018 tarihinde 10 gün, 27/09/2018 tarihinde 2 gün, 05/12/2018...
  7. OnurSümer

Görüş Yazıları AB Projesi Avans Ödemesi

Arkadaşlar mrb. mys üzerinden ab projesi için avans ödemesi yapacaz. mys de nasıl işlem yapmam gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  8. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Fazla Ödenen Askerlik Borçlanmasının İadesi

Arkadaşlar merhaba. ilçemizde çalışan personele sgk yazı göndermiş ve "askerlik borçlanmasını ödemediği gerekçesi ile para yatırmasını istemiş". personel parayı yatırdıktan sonra sgk tekrar yazı gönderdi ve"daha önceden parayı yatırdığınız tespit edildi, kurumunuz sonradan ödediğiniz parayı iade...
  9. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmete Ait Kesenek İşlemleri

Arkadaşlar merhaba. bugün kesenek işlemlerini yaparken daha önce hiç olmayan fiili hizmet bilgileri ile ilgili kesenek dökümanı çıktı. KBS 'de 9 nolu kesenek kodu. ilk defa başıma geldiği için kesenek gönderirken nasıl yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
  10. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli 4b Aylıksız İzin KBS İşlem Kodu

Arkadaşlar merhaba. sözleşmeli öğretmen doğum sonrası aylıksız izine ayrıldı. yani sözleşmesi fesih edildi. KBS Den nasıl işlem yapmam gerekiyor.
  11. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Tayin Döneminde 14 Günlük Ödemesi

Arkadaşlar merhaba. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapıyorum. ilçemizde teknisyen olarak görev yapan bir personel arkadaşımız, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ataması yapıldı. 16 Temmuzda görevden ayrıldı ve ayrıldığında biz 14 günlük maaş farklarını daha hesaplamamıştık. Personel nakil...
  12. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Maaş İle İlgili Problem

Arkadaşlar merhaba. geçtiğimiz ay (Eylül) maaşları hesapladık ve ilçemizde yeni açılan okuldaki personellerin maaşı okul hesabına geldi ama maaşları yatmadı. Banka ile görüştüğümüzde müşteri numarası olmadığı için banka listesi gelmemiş, ondan dolayı yatmadı dedi banka. Müşteri numarasını aldım...
  13. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Maaş Problem-Acil

Arkadaşlar merhaba. Maaşlar ile ilgili problem yaşıyoruz. İlçe milli eğitim müdürlüğünde görev yapıyorum. maaşları hesapladım ve HAYAT BOYU ÖĞRENME VE HALK EĞİTİM MERKEZLERİ kısmından maaşı hesapladığımızda malmüdürlüğü onay veremiyor. diğer kurumlarında maaşları hesaplandı ve malmüdürlüğü...
  14. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Münferit Maaş Hesaplama

Arkadaşlar merhaba. Haziran ayı sonunda personel göreve başladı. Temmuz maaşını hesapladık ve maaşı yattı ancak 14 günlük farkı sistem hesaplamamış. ayrıldığı yerden de hesaplanmadı. münferit yapmak istedim olmadı. nasıl yapabilirim fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.
  15. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Aylıktan Kesme Cezası İadesi

Arkadaşlar mrb. İlçemizde görev yapan personellere (Yaklaşık 10 Kişi) aylıktan kesme cezası verilmiş ve Müdürlüğümüzce uygulanmıştı. ilgili kişiler bu durumu mahkemeye taşımış ve mahkeme kararın kaldırılmasını ve aylıktan kesme cezalarının iade edilmesine karar vermiş. Söz konusu aylıktan kesme...
  16. OnurSümer

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzin Dönüşü Sehven Hesaplanmayan Maaş

Arkadaşlar mrb. Kurumumuzda personelin biri 18/06/2018 tarihinde aylıksız izinden dönüş yapmış. ama muhasebeye bilgi verilmediği için maaşı yapılmadı. Münferit hesaplama yapamıyoruz çünkü kesenek aylıksız izin olarak hesaplandı. Kıst maaşı ve Temmuz maaşı nasıl ödeyebilirim. bilgi verebilir...
  17. OnurSümer

Mutemet Arşivi 4/b Sözleşmeli Öğretmen Nakil İşlemleri

Merhaba. Arkadaşlar İlçemizden başka bir şehire tayin olan sözleşmeli öğretmeni, KBS 'den nasıl ayırmam gerekiyor. İşten ayrılma mı yoksa nakil giden olarak mı kaydetmeliyim. Birde sonraki aşamalarda ne yapmalıyım. Maaş iade var mı, SGK Primlerini nasıl göndermeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  18. OnurSümer

Çöp Kutusu Lojman Kesintisinin İadesi

Arkadaşlar merhaba. İlçemizde göreve başlayan personelin eski görev yerinden kalan lojman kesintisi, 8 ay boyunca bizim ilçeden kesilmeye devam etti. Personele iade edeceğiz ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. İlk defa başıma geldi. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar
Geri
Üst Alt