Arama sonuçlarınız

1. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik İadesi

Merhaba bir personelimiz kovid 19 geçirdi geçici iş göremezlik ödemesi altında 2000 küsür para yatmış bunu iade almak istiyoruz da konu ile ilgili herhangi bir yazı yasa falan örnek varsa atabilir misiniz?
  2. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Çocuk Yardımı Ve Agi Borç

Merhaba geriye dönük agi ve Çocuk yardımı için borç çıkartıcam, güncel örnek program exeli olan varsa paylaşabilir mi acaba?
  3. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli ÖYP İstifa Hakkında

Merhaba Öyp kapsamında tayin edilip. doktorasını bitirdikten sonra mecburi hizmet yükümlülüğü bulunan bir araştırma görevlisi 3-4 ay çalışıp istifa ederse senette yazan miktar + (%50 artırılmış diyor) tahsil hesaplaması nasıl yapılır? Daha önce başına gelmiş arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum...
  4. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Yabancı dil tazminatı iki dil

Merhaba yabancı dil tazminatın da dil için sınır var mıdır. Hem ingilizce hem fransızca olarak iki yds sonucu var. KBS ye Yüksek puan mı girilmeli yok sa ikisini de girmem mi gerekir.
  5. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Çocuk Yardımı ve Agi kişi Borcu Örneği

Merhaba geriye dönük çocuk yardımı ve agi geri alacağım örnek kişi borcu exeli olan varsa eklerse memnun olurum. Kolay gelsin
  6. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli 23 Yaş Üniversite bitiren ve Çalışmayan Çocuk Yardımı, Agi

Merhaba 23 yaşında üniversiteyi bitiren ve çalışmayan erkek çocuğun kbs de çocuk yardımı ve agisi yararlanıyor mu, yararlanmıyor mu ne girilmelidir?
  7. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Aylıktan Kesme Cezası İadesi işlemleri hk.

Merhaba aylıktan kesme cezası iadesi üst yazıyla mı hallediliyor. Yoksa mys den mi iade işlemi gerçekleştiriliyor. Mys den yapılıyor ise örnek atabilirseniz memnun olurum kolay gelsin.
  8. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme kararı ile Geçmişe dönük ödemelerde Yasal Faiz, Damga Vergisi Gelir Vergisi

Merhaba Mahkeme kararıyla geçmişe dönük yolluk ödeme yapılacak bunun faizi ödenecek, faiz 1500 TL diyelim bu tutardan damga vergisi gelir vergisi kesilir mi? Kolay gelsin
  9. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli 180 Gün Geçici Görev yolluk örneği

Merhaba 180 gün icin tam ve 2/3 yolluk yapicamda örneği olan ek atabilirse memnun olurum arkadaşlar.
  10. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Geliştirme ödenekleri hakkında

Merhaba görev süresi sona erdirilip 5 ay sonra mahkeme kararıyla dönen bir hocamız var. Mahkeme yoksun kaldığı parasal hakları verilsin yazmış. Geliştirme ödeneği fiili çalışmayı gerektiriyor. 5 aylık maaş yaparken geliştirme ödeneği eklemelimiyim. Kolay gelsin.
  11. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Uzun Süreli Yatarak Tedavi 4/1a Personel

Kolay gelsin 2 sorum olacak arkadaşlar. 1- Uzun süreli yatarak tedavi gören 4/1a personelde (örnek 3 ay) maaş, vizite ve e bildirgeden mutemetin yapacağı ne gibi işlemler vardır? 2- Sadece üst yazıyla yatışın yapıldığı belirtilmiş olan 4/1a personel için ne yapılmalı? (sadece üst yazı ve...
  12. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Yabancı uyruklu sözleşmeli personel 2 Gün ve Daha Kisa Sureli Raporlar

Merhaba arkadaşlar 2 Gün ve Daha Kısa Sureli Raporlar da 1 vizite giriş sisteminde, (çalışmıştır çalışmamıştır.) 2 e bildirge sisteminde (eksik gün bildiriliyor mu) neler yapıyorsunuz? Cevap verecek arkadaşlara teşekkürler. Not: şu an gece saat 12 kafama takıldı mutemetlik işte :)
  13. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli BES 14 Günlük Fark

Merhaba arkadaslar 14 günlük fark kbs duyurusunda bes kesintileri otomatik aktarılacak diye duyuru vardı yanlış anlasılma varmı diye soruyorum . Yoksa biz manuelmi giricez bes sistemine bilgisi olan varmı acaba?
  14. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Bölüm başkanı vekalet idari görev

Merhaba bölüm başkanlığına yeni vekaleten atanan dr. öğr. üyesi idari görev hakedermi? Yoksa belli bir çalışma şartı varmı 6 ay gibi (duyum)
  15. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli İşçi maaşları vergi indirimi

işçi maaşlarında MYS DE ücretlerde vergi indirimi nasıl ekliyorsunuz bir deday içerinde bir gelir vergisine bir indirim olabilir diye uyarı veriyor daha gelir vergisini girmedim halde
  16. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi sendika hakkında

Merhaba Enstitü müdürü olarak atanan bir kişi sendika üyesi olamayacağından sendikası direk kbs sistemden çıkarılmalımı formmu dolturtulmalı.
  17. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Doktor öğretim üyesi ve araştırma görevlilerinin ücretlerinde yapılan düzenleme

Üniversite ödeneği, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi en yüksek Devlet memuru bürüt aylık (ek gösterge dahil) tutarı üzerinden ödenmektedir. Doktor Öğretim Üyelerinin maaşları 1031,23*%10= 103 TL tutarında artacaktır. Bu ay yetişirmi kbsye eklenmesini bekliycez heralde yetişmesse...
  18. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi 50/d Borç

2547 sayılı kanunun 50. Maddesine göre öğretim yardımcılığı kadrolarına geçici olarak atanıp, yükseklisans, doktora, sanatta yeterlik ve tıpta uzmanlık öğrenimlerini başarı ile tamamlayarak yükseklisans, doktora veya sanatta yeterlik diploması veya tıpta uzmanlık belgesi alanların kadro ile...
  19. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli mys asgarı gecim indirimi

merhaba mys de boyle bır uyarı alıyorum sebebı nedir. bir detay içerisinde bir gelir vergisine karsılık bir indirim olabilir indirim tutarı gelir vergisinden buyuk olmaz bu nedendir acaba
  20. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi e bildirge para cezası

Merhaba sgk dan gecikme zammı cezası gelmiş düşük bir rakam bu borcu internet üzerüncen telefon, internet bankacılığı vs. üzeri ödeme yapabiliyormusyuz yoksa ille bankayamı gidilecek kolay gelsin.
  21. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Fazla Mesai Yıllık Saat

Yükseköğretim kurumlarında 2. öğretim Ayda 50 saati, yılda 300 saati aşamaz. Bütçe Kanunudaki fazla çalışma ücretinin 3 katı kadar ödenebilir. Merhaba bu ayki fazla calışma ücretlerini ekleyince 300 saati aşıyor kesmelimiyim ne yapmam gerekir.
  22. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Emekli Yolluğu

Merhaba emekli yolluğu ödeme emri belgesi hazırlanırken sürekli görev yolluğu şeklindemi ödenir. Farklı bir kodu varmı?
  23. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Yüksekokul müdürü

Merhaba zor bir soru ile karşınızdayım :) Yüksekokul müdürü ile meslek yüksekokul müdürü (prof. 3 yılını doldurmamış) arasında kı maaş farkı Ek ödeme üniversite ödeneği ek gösterge Meslek yüksek okulu müdürü için Ek göstergede 5300 uygulayın diye yazı buldum fakat ek ödeme ve üniversite...
  24. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Asgari Ücret E -Bildirge

Merhaba arkadaşlar E bildirgeden giriş yapan oldumu? Ücret tutarını girerken 1707.90 istiyor. Olması gereken 2017 Asgari Ücret brüt 1777,50 girmemiz gerekiyor. Deneyen oldumu acaba kolay gelsin.
  25. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Maliye Bakanlığı Yazısı

Merhaba maliye bakanlığının yazısı ile bilgisi olan varmı [/url][/img]
  26. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi yıllık izinler durduruldu

18 Temmuz 2016 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29774 (Mükerrer) GENELGE Başbakanlıktan: Konu : Yıllık İzinlerin Kaldırılması GENELGE 2016/16 Tüm kamu çalışanlarının ikinci bir emre kadar yıllık izinleri kaldırılmıştır. Söz konusu kamu çalışanlarından halen izinde...
  27. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Bölüm başkanı vekalet Ek Ders

Merhaba yeni bölüm başkanlığına vekalet eden bır yardımcı docent için belirli bir süre varmıdır. ders yükü indirimi hemen uygulanırmı? iyi çalışmalar herkese
  28. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi TÜBİTAK PROJELERİNDE GÖREVLİ BURSİYERLER

Bu konuda ne yapılması gerek bilgisi olan varmı ? TÜBİTAK PROJELERİNDE GÖREVLİ BURSİYERLERİN SİGORTALI KAPSAMINA ALINMASI HAKKINDA DUYURU 6676 sayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına...
  29. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi sürekli görev yolluğu

Merhaba sürekli görev yolluğunda emekli geliri olan eşe sürekli görev yolluğu verilirmi ? kolay gelsin.
  30. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi münferit maaş

merhaba münferit maaş iptali mümkünmüdür. tamamen silinccek hic gözükmeyecek kbs de varmıdır bir yolu? kg
  31. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi EK TAZMİNAT 37

Merhaba kbs de ek tazminat 37 bilgilerinde değişiklik yapılacak. Ama kodu kaldırmıslar gibi girişte yapılamıyor. Kodumu değişti acaba bilen varmı ?
  32. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli ek ders asgarı gecım ındırımı

Merhabalar bugun ekders sınav ucretlerini yaparken 2 hocamızda asgarı gecım ındırımı ile ılgılı tutarlar cıktı daha onceden aynı hocalara cıktıgına rast gelmedım. 1 hocamızda 5.kusur bır hocamızdada 0.75 gıbı bır tutar belırdı nedendır acaba bilgi verırsenız memnun oluruz. kg
  33. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Yurtdışı Yolluk Yabancı uyruklu akademisyen

Merhaba arkadslar yurdışına görevlendirilen yabancı uyruklu personele gündelik verirken neye dikkat ediyorsunuz. yabancı uyrukların derece kademesi yok ek göstergesi yok bu gibi durumla karşılaşan varmı cevaplarınız için tesekkürler.
  34. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi İcra Dosyası Son Ödeme

Merhaba bir memurumuzun son icra borcunu bu ay maaşından kesip bitireceğim işl. Ama icra mudurlugunu aradıgımda bana faiziyle birlikte tahmini son kalan paranın 100 lira fazlasını yani faiziyle olan kısmını belirttiler. ama kbs de sadece son kalan tutarı kesebiliyorum 1lira fazlasını...
  35. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Ünvan değikliği fark

MERHABA Ekim ayının 14ünde yrd. doç. lıkten, doçentliğe ünvan kazan hoca fark alırmı? alırsa 1 günlükmü alır 30 günlükmü alır.
  36. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi yabancı uyruklu personel matrah

Merhaba yabancı uyruklu personelimiz var. Matrah konusunda bilgi almak istiyorum. 10 aylık vergi matrahı 37000tl gelir vergisi 27 mi kesilir? yoksa farklı bir 2015 Takvim yılı (G.V.K. madde:103) Gelir Vergisi Tarifesi haricinde farklı işlem yapılıyormu. cevap vernlere teşekkürler.
  37. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Yurtiçi Yolluk Damga vergisi

Merhaba bugün yurtiçi yolluk yapan oldumu damga vergisi 630.03.04 harcırahlardan kesilen damga vergisi şeklinde çıktı ödeme emri belgesinde değiştimi acaba?
  38. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Maaş İçindeki Tazminatların İcra Kesimi

merhaba fakültemize gelen icra yazısı su şekildedir. ilgili borçlunun borcu bitinceye kadar ücret, iş kanunu gereğince ücretleri sayılan prımının nema, ikramiye ve sair alacaklarının 1/4 unun, kıdem ve ihbar tazminatı ile diğer tazminat ve teminatlarının yakacak yardımı, SOSYAL YARDIM vs...
  39. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi e bildirge rapor ekleme

Merhaba e bildirge uzerınden rapor kesıntısı nasıl yapılır? sgkya ayrıca yazı yazılırmı? mesela 7 gun rapor aldı bu 7 gun hepsı dusulmelımı cevaplarınız için teşekkurler.
  40. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi bilgisayar işlet. şef kadrosuna geçiş

merhaba bilgisayar işletmeniyken şef kadrosuna atananların yan ödeme zammı oranları eski şekliyle devammı eder yoksa 500 200  olarak düzeltilmelimidir. birkaç araştırmama göre eski oranlar aynı kalmalıdır diye yazılar gördüm bilgisi olan varmıdır acaba. teşekkürler.
Geri
Üst Alt