Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4-C Memur Tescil İşlemleri

https://uyg.sgk.gov.tr/Sigortali_Tescil4c_Web/ Arkadaşlar iyi çalışmalar. Tescil işlemlerine girilmiyor. Sizde de aynı problem var mı? Sistemsel bir sıkıntı var sanırım. Ankara'dan açan yok telefonları.
  2. Çözümlendi | Kilitli İl dışı geçici görevlendirmelerde yetkili amir kimdir?

Arkadaşlar il dışı geçici görevlendirmelerde yetkili amir kimdir? Valilik m? Bakanlık mı? İl İdaresi Kanunu Madde 8/C, Vali'nin il içi geçici görevlendirmesinden bahsediyor. Bu hususa mevzuat yönünden daha hakim bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
  3. Çözümlendi | Kilitli İl dışı geçici görevlendirme

Arkadaşlar düz ve branş memurlarının (vhki, memur, sosyolog, tercüman) valilik personeli denmesi ile uzman, uzman yardımcılarının bakanlık personeli denmesindeki kasıt tam olarak nedir? Sorum bununla bağlantı olacak çünkü. Valilik makamı oluru ile bu düz kategorisine giren memurları il dışı...
  4. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Bildirgesine SGK cezası

Arkadaşlar 14 günlük farklar, 15 Haziran-14 Temmuz arası maaşın değil mi? Bu dönem 2020/6 malum. Biz bu fark ödemelerini 15 Temmuz'da sistem açıldıktan sonra yapıyoruz. Bordro oluşturmadan da emsan veri çıkmıyor. Ben bu farklara ait keseneği 21 Temmuz'da bildirdim. Elbette ücret 1-14 Temmuza ait...
  5. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzindeki Personelin Terfisi

Değerli arkadaşlar merhabalar. Yeni mutemetim işin aslı. Aylıksız izindeki personelin derece kademe terfisi gelince ne tür bir işlem yapmamız lazım? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  6. Çözümlendi | Kilitli 4-B Sözleşmeli Memur 14 Günlük Fark

Arkadaşlar 16 Haziranda ilk atama göreve başlayan sözleşmeli memur arkadaş 15 Temmuzda kıst ve tam maaşı aldı. Şimdi KBS'den 14 günlük fark hesapladığımda yeni başlayan memuru dahil etmiyor. 15 Temmuzda ödenen kıst maaşta 1-14 Temmuz arasını yeni katsayılardan hesapladı da o yüzden mi çıkmıyor...
  7. Mutemet Arşivi KBS Sistemi Yükleniyor şeklinde Dönüyor...

Arkadaşlar Kbs sizde de sürekli donuyor ya da atıyor değil mi? Maaşı da son güne bıraktık.
  8. Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı İle İşçi Tazminat İhbar Avukatlık Harç Vb. Ödemesi

Arkadaşlar merhabalar; 2015 yılından personel çalıştırmaya dayalı hizmet alımı kapsamında taşeron olarak çalışan bir işçi ile alakalı Müdürlüğümüz işçi-işveren davasında davalı olmuştur. İşçi istinaf mahkemesinde kesin olarak davayı kazanmıştır. İşçinin alacağı kıdem ihbar ve mahkeme harçları...
  9. Çözümlendi | Kilitli 5434 sayılı kanuna tabi bir personel ile ilgili olarak kesenekte 1510 ve 1710 hatası

Arkadaşlar merhabalar. 5434 sayılı kanuna tabi bir personel ile ilgili olarak kesenekte 1510 ve 1710 hatası alıyorum. Terfi girişinden kişinin yeni terfi bilgileri girilmiştir ancak sistemsel olabilir artış kesintisini yapmamış ve hata kodu veriyor. Kesenek üzerinde elle düzeltme yapıp eski...
  10. Çözümlendi | Kilitli İşe Giriş ve İşten Ayrılış Bildirgelerinde Nakil

Arkadaşlar merhabalar. İşe giriş ve işten ayrılış bildirgelerinde yer alan istisnai durumlardan nakil seçeneği aynı işverenin kendisine ait başa bir işyerine aktarımı ile ilgili değil midir? Aynı bakanlık ve genel müdürlüğe bağlı bir müdürlükten bize nakil olacak sürekli işçiler var. Oradaki...
  11. Çözümlendi | Kilitli Yeni İşyeri Tescil İşleminde İşe Giriş

Arkadaşlar merhabalar. Teknik hizmetlerde çalışacak (elektrik teknisyeni vb.) sürekli işçiler için yeni bir işyeri tescil ettirmek istiyorum. Ancak işçilerin başlama tarihleri belli değil. Sgk'nın işyeri tescil uygulamasını incelediğimde "sigortalı çalıştırmaya başlanacak tarih" ve "çalışmaya...
  12. Çözümlendi | Kilitli Halkbank DTO Şablonu

Arkadaşlar elinde Halkbankin yeni DTO maaş şablonu olan var mıdır? Adamlar ısrarla yollamıyor.
  13. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel 2019 Aralık Bildirgesi

Arkadaşlar merhabalar. 2019 Ocak itibariyle mutemetlik görevini devraldım. Daha önce sadece 4/d sürekli işçi maaşlarını yapıyordum. Sorunum şudur ki bir önceki arkadaşımız 4/b sözleşmeli personelin 2019 Aralık maaşına ait bildirgeyi (2019/12) 19 Aralıkta onaylamış. Malum bu dönem 15 Aralık- 14...
  14. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel E-Bildirge Soruları

Arkadaşlar 4/B sözleşmeli personel ile ilgili birkaç sorum var. Forumda çeşitli yerlerde bilgiler olsa da tam emin olamadım. 1- Birkaç yerde rapor olsa da 4Bliler için e-bildirgede 30 prim günü bildirildiği ifade edilmiş. Bunun kanuni dayanağı nedir? 2- Kbs'de sağlık raporu bilgi girişi...
  15. Mutemet Arşivi Mys'ye Akıllı Telefon ile Giriş

Arkadaşlar mys portalina akıllı telefonlardaki web tarayıcı uygulamalarindan biri ile giriş yapabilmeyi başaran var midir ?
  16. Çözümlendi | Kilitli İcra Kesintisi Girişi Yapılamıyor

Arkadaşlar merhaba; Mys üzerinde maaş işlemleri sırasında icra kesintisi yapmak istiyorum ancak kimlik numarasına girip sorgulama yaptığımda geliştirici kodu hatası veriyor. Muhtemelen anlık sistemsel bir hata. Bu durumla karşılaşan var mıdır?
  17. Çözümlendi | Kilitli 2019 Ocak Sürekli İşçi Maaşı

Arkadaşlar muhtemelen forumda konuşulmuş olabilir, bulamadım ama. Taşeron işçiler, sözleşmeye göre asgari ücret ya da belirli yüzde fazlası üzerinden mevcut özlükleri ile birlikte kadroya geçti ve sonrasında Tis ile iki defa günlük çıplak ücretlerine % 4 zam yapıldı. Ocak ayında Tis'e göre hali...
  18. Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri İptal Yapılamıyor

Arkadaşlar ne harcama yetklisi ne de gerçekleştirme görevlisi üzerinden ödeme emri iptali yapılamıyor. "İptal işleminiz gerçekleştirilemez Rolünüz belgenin süreci ile uyumsuz." uyarısı alıyorum. Bilgisi olan var mıdır?
  19. Çözümlendi | Kilitli Birleşmiş Milletler Fonu Kapsamında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı

Arkadaşlar, Birleşmiş Milletler Fonu Kapsamında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı işimiz var. Yani 4734 Kanun kapsamı dışında bir alım/ihale olacak. Öncelikle bu ihaleye Ekap üzerinden yapma zorunluluğumuz var mıdır?. Eğer yapma zorunluluğu varsa, İhale Kayıt bölümünde İhale...
Geri
Üst Alt