Arama sonuçlarınız

1. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Kbs De Ki̇şi̇ye Ödenecek Sendi̇ka Ai̇datı Tutarı Ve Sendi̇ka Kesi̇nti̇si̇ni̇n Nasıl Beli̇rleneceği̇

MERHABA ; Kolay gelsin kbs de 1 personelin yeni giriş sendika üyelik aidatı kesilmemiştir bu ay da sendika parasının toplu ödendiği ay olduğu için kişinin talebinin üzerine mal müdürlüğü ile görüşme sağlandı ancak personelden hem sendika kesintisi tutarını belirleyip hem de sendika aidatını...
  2. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Hesaplaması

merhaba 24.09.2022 tarihinde emekli olan işçi personelim var kafama takılan bir şeyler var yardımcı olursanız çok sevinirim öncelikle 2018 1 nisan da kadroya geçmeleri sebebiyle hizmet dökümü cetvelinde prim günü toplam 43 gün olarak bildirilmiş 30 gün şirketten 13 gün de hastaneden prinm...
  3. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli 657 Kadrolu Personel Geriye Dönük Kıdem Farkı

MERHABA 657 Lİ PERSONELE GERİYE DÖNÜK KIDEM AYLIĞINA AİT FARK BORDROSU YAPMAM GEREKİYOR BUNUNLA İLGİLİ EXEL ÇALIŞMANIZ VAR MI? YADA NASIL BİR YOL İZLEMEM GEREKİYOR EMEKLİ KESENEĞİNİ KESMEM GEREKİYOR MU YOKSA SADECE KIDEM FARKINI MI ÖDEMEM GEREKİYOR
  4. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Refah Payı Hesaplama Kbs

Kolay gelsin arkadaşlar , refah payı hesaplamak için programı olan var mı? programlara baktım göremedim.
  5. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Üst Öğrenim Sayılan Bölümler

SLM. kurumumuzda LABORANT(önlisans) olarak görev yapmakta olan bir personel (DGS ile yapılan tercih de) üst öğrenim olarak açık öğretim lisans sayılan bölümler hangileridir bilgisi olan var mı? sağlık yönetimi üst öğrenim sayılıyor (DGS 2014 sonrası) mu lisans tamamlamada? Teşekkurler.
  6. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli 4924 Personel Maaş İadesi

4924 Pratisyen hekim Mayıs maaşlarını teslim ettim dün. bugün usulsüz istifa edip 657 ye geçiyor. Maaş iadesi alacağım 5 günlük Excel programı varmı?
  7. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli ve Sürekli İşçi Personel Görevden Uzaklaştırma

-Görevden uzaklaştırılan 4/B Sözleşmelin ilgili tarihten itibaren maaş ve 375 KHK sabit ek ödemesi kesilir mi, yoksa 2/3 oranında mı verilir? Uzaklaştırma sonrası İade edildiğinde ise bu sürelerin (açıkta kaldığı) hepsi ödenir mi? -Görevden uzaklaştırılan Sürekli İşçinin sözleşmesi askıya...
  8. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Ölüm Yardımından Damga Vergisi kesilirmi?

Sürekli işçi babası vefat etti, ölüm yardımı 300TL'den kesintiler nasıl oluyor.?
  9. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi ikramiye ödemelerinden sgk primi keslir mi?

ikramiye ödemelerinden sgk primi keslir mi? Doğum iznindeki personelimizin çalışma günü olmadığı için sgk kesintisi gözükmüyor sadece gelir vergisi ve damga vergisi kesiyor.
  10. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli İhraç dönemlerinde sigortalı işte çalışan personel

Ohal sonrası göreve iade edilen personelin, ihraç edildiği sürelerde özel sektörde sigortalı olarak çalışmasından dolayı kesenek, SGK yada net ödenecek tutar yönünden farklı bir işlem yapılması gerekiyor mu? Yoksa yasal faiz hariç maaş ve sabit ek ödeme mi ödenecek?
  11. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli İCRA TAKİPLİ GEÇMİŞ YILLAR STAJYER ÜCRETİ.

Geçmiş yıllar stajyer ücretini mahkemeye verenlerin. hesap tabloları geldi, ödemelerini tdms den yapıcam, ödeme kodları ile alakalı yardımcı olurmusunuz. varsa ödeme emri atabilirmisiniz.
  12. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Acil Tıp Teknisyeni Giyecek Yardımı

Aarkadaşlar kolay gelsin A.T.T. ye giyim yardımını sağlık memuruna verildiği gibi mi yapacağız. iki tana önlük.? ayrdımcı olursanız sevinirim.
  13. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık Eğitimi Hk.!!

Hayırlı Sabahlar, böyle bir durumla karşı karşıyayım, Sağlık Bakanlığında kalmak kaydıyla memuriyet mahalli dışındaki Medeniyet üniversitesi Göztepe eğitim Araştırma hastanesine uzmanlık eğitimi almak üzere görevlendirilen personel. ne gibi işlemler yapacağız, ilk defa karşılaşıyoruz. bu...
  14. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Kıst Maaş Da Damga Ve Gelir Vergisi Tutmuyor..

Damga vergisi ve gelir vergisi tutmuyor tek kişi kısıtlı maaş.?
  15. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli 4/D mutemet görevlendirmesi

Arkadaşlar, malumunuz taşeron personel iken 4/d li Veri Hazırlama Personeli olduk. Şuan da bulunduğum hastanede mutemet olarak görev yapmaktayım. Hali Hazırda Resmiyetim yok.! Hastane Baş Hekimi ve Mali İşler müdürümüz mutemetlik oluru almak için uğraşıyorlar, fakat bu konu hakkında bilgisi olan...
  16. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli 4/D li işçiye doğum yardımı

4/d li işçiye (baba) doğum yardımı yapılır mı. eski sözleşmelerinde doğum yardımı yapılıyordu..!
  17. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli İşçi Maaşları (Gelir Tanımları)

Selamun aleyküm arkadaşlar, hayırlı kandiller.. gelir tanımlarında; gece zammı %10, fazla mesai %60, resmi tatil %300 resimdeki şekide yaptım doğru mu yaptım acaba..! Not: temizlik ve güvenlik personelinin sadece %4 zammı var. V.H.K.İ.nın %3+%4 var.!!
Geri
Üst Alt