Arama sonuçlarınız

1. muallim001

Çözümlendi | Kilitli VİF'i Harcama İle İlişkilendir Butonu Yok

selamlar arkadaşlar Doğrudan temin yoluyla temizlik malzemesi alacağız. taşınırdan vifi gönderdim, mysden de gerçekleştirme görevlisi ödemeyi harcama yetkilisine gönderdi. VİF listesine gelip ilgili vifi tıklayınca "Bir Harcama İle İlişkilendir" butonuna basmam lazım ama sayfada öyle bir buton...
  2. muallim001

Çözümlendi | Kilitli MYS İndirim Tutarı Gelir Vergisi Tutarından Büyük Olamaz Hatası

selamlar arkadaşlar usta öğreticilerin ödemesini yapacam... fotoğraftaki gibi ödeme kalemleri yapıyorum ama bana " İndirim tutarı gelir vergisi tutarından büyük olamaz" uyarısı veriyor. Gelir vergisi ile Ücretlerde vergi indirimini aynı kaleme yazıyorum ama hâlâ hata veriyor neden olabilir...
  3. muallim001

Mutemet Arşivi Mys üzerinde "Sgk Emanet" isminde yeni bir Modül eklenmiştir.

arkadaşlar iyi günler; Mys üzerinde "Sgk Emanet" isminde yeni bir sekme eklenmiş ve o sekmeye tıklayınca resimdeki ekran çıkıyor. Bizim bu ekranda bir şey yapmamız gerekiyor mu ? Bu arada Halk Eğitimde görev yapıyorum ve bu ekrandaki rakamlar usta öğreticilerin sgk primleri.
  4. muallim001

Çözümlendi | Kilitli mys sigorta poliçesi ödeme

iyi günler arkadaşlar; kurum binamız vakıflar genel müdürlüğünden milli eğitime tahsisli ve kira bedeli ödüyoruz. vakıflar genel müdürlüğü aynı zamanda binanın sigorta poliçesini yapmamızı istiyor. sigorta poliçesi ödemesi yaparken hangi kalemlerden ödeme yapacağız? damga vergisi veya başka...
  5. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Ara Tatil ve SGK

iyi günler arkadaşlar usta öğreticilere yeni kurs açacağız ve usta öğreticilerin bir kısmı 15 tatilde çalışmayacağını söylüyorlar. çalışacakları günler arasında 10 günden fazla boşluk olduğu için ara tatil günlerinde sgk çıkışlarını yapmamız lazım mı?
  6. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Kurum SGK İcra Borcu Ödenmesi

iyi günler arkadaşlar Halk Eğitim Merkezimize geçmiş dönemden kaynaklanan usta öğretici primleri nedeniyle bir miktar borç geldi. borcun icralık olduğunu da tebliğ ettiler. biz borcu ödemek için ziraat bankasına gittik, bankadakiler bizimle alakası yok maliyeye ödeyeceksiniz dediler. sonradan...
  7. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Mesleki Eğitim Öğretmen Ek Tazminat

selamlar arkadaşlar bizim 3 öğretmenimiz var 2 tanesi mesleki eğitim fakültesi mezunu, 1 tanesi ise Eğitim Fakültesi mezunu bilişim öğretmenimiz. Mesleki Eğitim fakültesi mezunu olan arkadaşlara KBS'den ek tazminat ekleyip %9 verdim. yalnız Eğitim fakültesi mezunu bilişim teknolojileri...
  8. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Yaşlı Aylığı Alan Kişinin Sgk Girişi

selamlar arkadaşlar, Bu gün bir hocamızı halk eğitim merkezine usta öğretici olarak SGK girişini yapmak istedim. TC kimlik numarasını girip kişisel bilgiler kısmına geldiğimde kırmızı yazıyla " 4a Yaşlılık aylığı alıyor. " uyarısıyla karşılaştım. hocamız 01/10/2019 tarihi itibariyle yaşlı...
  9. muallim001

Çözümlendi | Kilitli İl - İlçe Arası Sürekli Yolluk Hesaplama

selam arkadaşlar Adana'da ikamet eden öğretmenimizin birinin Urfa-Halfeti'ye tayini çıktı. rayiç bedel ve km için Adana şoförler odasının sitesine baktığımda sadece Adana - Şanlıurfa arası km ve rayiç bedel var yani direk Adana - Halfeti arası doğal olarak yok . şimdi öğretmenimiz bu şekildeki...
  10. muallim001

Mutemet Arşivi Çocuğu ve ailesi kendisiyle ikamet etmeyenin Yolluk konusu

Selamlar arkadaşlar personelimizin tayini çıktı ve buna yolluk yapılacak. Yalnız, ayrı yaşayan ama resmen boşanmadığı eşi ve beraber yaşamadığı çocuğunun da yolluğunun hesaplamaya katılmasını istiyor. Bu durumda resmiyette boşanma olmadığı için hesaplamaya eşi ve çocuğunun katılması mı...
  11. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Bayram Tatili Ödemesi

iyi günler arkadaşlar biliyorsunuz ramazan bayramı nedeniyle 3-7 haziran arası idari izin durumu vardı ve stajyer öğrencilerin staj süresi 14 Haziran'da doldu. stajyerlere bu idari izin günlerini düşüp 9 günlük mü ödeme yapacağız yoksa o günlerde dahil 14 günlük mü ödeme yapacağız acaba?
  12. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Yaz Dönemi Ders/Kurs Ek Ders Hesaplama

iyi günler arkadaşlar Yaz döneminde halk eğitim merkezimizde devam eden kadrolu öğretmenlerin kursları var. bu kurs öğretmenlerine ek ders hesaplaması yaparken maaş karşılığı kesimi yapıyor muyuz, yoksa 10'a 1 saat vermeden kaç saat derse girmişse o kadar ücret mi veriyoruz. yani 40 saat giyim...
  13. muallim001

Çözümlendi | Kilitli 696 sayılı KHK işçileri 2 aylık çalışma

selam arkadaşlar; biliyorsunuz 696 sayılı KHK kapsamında çalışanlar kendi kurumlarında haziran temmuz arasında 2 ay çalışamıyorlar. peki bu arkadaşlar başka bir kurumda örneğin halk eğitim veya serbest meslek, tarım sigortası v.s yaptırıp o iki aylık süreyi sigortalı geçirmelerinde SGK...
  14. muallim001

Çözümlendi | Kilitli MYS "Askıda" Uyarısı

iyi günler arkadaşlar MYS'de ödeme emrini muhasebeye göndermek istediğimde "Muhasebeye gönder: Askıda! Lütfen daha sonra tekrar muhasebeye gönderiniz! " uyarısı veriyor. acaba bilmeyerek de olsa bizim yaptığımız bir hata mı, yoksa sistemsel olup bu hatayla karşılaşan arkadaşlar var mı acaba ?
  15. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Halk Eğitim Kursu Ücret Ödemesi

iyi günler, başka ilde sözleşmeli olarak çalışan bir öğretmen arkadaş yaz döneminde halk eğitimde kurs açmak istediğini söyledi, normalde kadrolu öğretmenlerin kurslarını kbs üzerinden öderken sözleşmeli öğretmenlerinkinide mi kbs üzerinden ek ders yazar gibi ödeyeceğiz yoksa kadrosuz usta...
  16. muallim001

Çözümlendi | Kilitli sgk işten ayrılış bildirgesi yapılamıyor

selamlar arkadaşlar sgk nın işe giriş/ayrılış bildirgesi sitesine giriş yapılıyor ama "sigortalı işten ayrılış" menüsüne tıklayınca sistem dışına atıyor. acaba sadece bende mi var bu sorun yoksa başka karşılaşan arkadaşta var mı ?
  17. muallim001

Çözümlendi | Kilitli KBS Haciz Sıra Cetveli Nereden Alınır?

iyi günler arkadaşlar İcra dairesi, çalışan personelimiz ile ilgili kurumumuzdan haciz sıra cetveli istedi. yalnız KBS üzerinde liste alabileceğimiz bir yer yok, sadece sıra sıra belirtilmiş, rapor alamıyoruz. arkadaşı üst yazı yazıp mal müdürlüğüne gönderdim, mal müdürlüğü 5018 sayılı kanun...
  18. muallim001

Çözümlendi | Kilitli SGK Primi Malmüdürlüğü Geç Ödemesi Nedeniyle Gecikme Zammı Ödemesi

selamlar arkadaşlar kurumumuz nisan ayının 30 u itibariyle mal müdürlüğüne mys üzerinden usta öğreticilerin sgk prim ödemelerini gönderiyor. Fakat mal müdürlüğü sgk ya ödemeyi 31/07/2018 tarihi itibariyle yapıyor ( 3 ay sonra ) bundan dolayı da kurum 630 TL gecikme faizi ödemek zorunda kaldı...
  19. muallim001

Mutemet Arşivi 2018 Temmuz (4/B) 14 Günlük Maaş Farkı ve SSK Bildirimi

selamlar arkadaşlar temmuz farkını yapan arkadaş var mı? KBS den yapmak istediğimde "Girilen Ay ve Yıl bilgisi ile fark hesaplaması yaptıramazsınız.... " uyarısı veriyor
  20. muallim001

Çözümlendi | Kilitli MYS Mamul Mal Alımları Ödeneği

selam arkadaşlar HYS üzerinde ödenek gelmiş şekilde gördüğümüz 1.0.4.240 hesabını, MYS üzerinde göremiyoruz... Dolayısıyla verilmiş olan ödenekten taşınır mal alım/ödeme işlemini yapamıyoruz... acaba aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen arkadaş var mı ?
Geri
Üst Alt