Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Yanlış Kesilen E Fatura Iade

firma yanlış e fatura kesmiştir iade edin diyor mys de öle bir buton yok nerden iade edebiliriz
  2. Çözümlendi | Kilitli 4B Rapor Çalışmadığına Dair Bildirim

4b rapor onaylarında e viziteden onayladıktan sonra raporu aynı zamanda e bildirgeden gönderirken sigortaları istiharat süresinde çalışmamıştır kutucuğunu işaretlememize gerek var mı
  3. Mutemet Arşivi Kamu Idarelerinin Idari Para Cezaları Için 7326 Sayılı Kanun Kapsamında Yapılandırma Başvurusu

evet geldi kaydını da yaptırdım yapılandırmaya girin dedin ancak sistemlerimden göremiyorum
  4. Mutemet Arşivi Kamu Idarelerinin Idari Para Cezaları Için 7326 Sayılı Kanun Kapsamında Yapılandırma Başvurusu

4b rapor onayı yapılmadığı için gelen para cezasının yapılandırılırsa indirimli ödeniyormuş nerden yapılandırabilirim e bildirge de yok
  5. Çözümlendi | Kilitli 4B personelin kbs de ek ödeme eklenmesi

evet burdan giriyorum ek ödeme oranına 130 yazıyorum kaydet dedikten sonra 0 yazıyor maas unsurlarına ek ödeme atıyor ama orda da sıfır yazıyor
  6. Çözümlendi | Kilitli 4B personelin kbs de ek ödeme eklenmesi

evet ordan giriyorum mühendis olduğu için oran 130 yazıyorum kaydet dedikten sonra 0 yazıyor
  7. Çözümlendi | Kilitli 4B personelin kbs de ek ödeme eklenmesi

4b li personele ek ödeme oranı eklemem lazım istisnadan giriyorum oranı kaydet deyince 0 yazıyor maaş unsurlarına da 0 olarak aktarıyor ne yapmam lazım
  8. Çözümlendi | Kilitli Geldiği kurumdan Dönersermaye alan bir personelin ek ödeme kesintisi ne zaman sona erer

Geldiği kurumdan Dönersermaye alan bir personelin ek ödeme kesintisi ne zaman sonra erer tam kanunu bulamadım ancak yeni dönersermaye alana kadar devam eder deniyor ben ise yeni yılda kesintiye devam edilmiycek diye düşünmüştüm bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  9. Çözümlendi | Kilitli 4B Rapor karşılığında verilen iş görmezlik ödeneği

4B personel için yatırılan iş görmezlik ödeneği nasıl hesaplanıyor ?
  10. Çözümlendi | Kilitli Eşi Kısa Çalışma Ödeneği alan memur aile yardımından faydalanabilir mi?

Eşi Kısa Çalışma Ödeneği alan memur aile yardımından faydalanabilir mi?
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Heyet Raporu

heyet raporu alan 4b personeli için ne işlem yapmam gerekir
  12. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı hata

geldiği kurum yaptı bende manuel yaparak halletim
  13. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı hata

14 günlük fark bilgi girişi ekranında zaten kesinti diye bir kısım yok
  14. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı hata

Evet ettim en son maaşınıda ben yaptım bereket emeklilik yazıyor
  15. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı hata

4B personelin 14 günlük fark maaşlarını hesaplat dedikten sonra, bir kişi için vakıf emeklilikte göüzüküyır bereket emekliliğe geçmesi lazım diyor ancak zaten sistemde bereket emeklilikte gözüküyor ne yapmam lazım? ve bazı yeni gelen personelleri de kuruma aktaramıyorum ne yapmalıyım
  16. Çözümlendi | Kilitli 4B sözleşmeli personelin işe girişi

Nakil Gelen 4b Personel bir gün önce mi işe giriş bildirimi yapılması lazım yoksa aynı gün veya belli süresi var mı
  17. Çözümlendi | Kilitli memur rapor sistemi

Kadrolu Memurların rapor aldıklarında görebileceğimiz bir sistem var mı hastanedeki doktor rapor çıktısı vermek zorunda değilim kurumun görebilir sistemden diyormuş benim bu sistemden haberim yok bilgisi olan var mı?
  18. Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası kıst maaş emekli kesenek

dediğinizi uyguladım tazminat toplam kısmında oynama yaptım sigorta kalemleri tek tek tuttu gönder dediğimde de toplam tutarda tuttu ancak tazminat kısmında oynama yaptığım için bir ceza durumu olur mu ?
  19. Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası kıst maaş emekli kesenek

Evet denedim ancak 0,01 kuruş farkı çıkıyor terfi farkı diyerek göndermem en mantıklısı paraya bakıyorlar zaten diye düşünüyorum
  20. Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası kıst maaş emekli kesenek

ocak döneminin tutarları çıkmıyor biz fark tutarlarını giricez elle sanırım 1581928134 denedim yine tc kimlik no hatası verdi o zaman iki yol kaldı ya şubat döneminin asıl rakamlarını eklicem ya da ek deyip terfi farkı şeklinde göndericem
  21. Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası kıst maaş emekli kesenek

18.01.2020 tarihinde askere giden 5510 sonrası personele 3 günlük maaş yaptım keseneklerini ocak 2020 asıl döneminden gönderdim sonra bedelli yaptığı için şubat maaşını yaparken bir de kıst yapmak zorunda kaldım 5 gün ancak keseneklerini gönderirken kıst maaşın tc kimlik no hatası veriyor bu...
  22. Çözümlendi | Kilitli emekli olan 4b li personel emekli yolluğu

emekli olan 4b li personel için emekli yolluğu ödenir mi? 2020 de ödenecek deniyor
  23. Çözümlendi | Kilitli Askere giden personel

14 işlem koduna alıp kıst maaş yapanlarda var kesenek kalemleri çalıştığı için gss de sıkıntı yaşanmıyormuş tabi bu da bir yol olabilir 1578462345 gss tutarını kıst yaparken manul bordrodan mı gireyim yoksa ayrı bir ödeme emri ile bildirme mi
  24. Çözümlendi | Kilitli Askere giden personel

kişi borcu çıkarmayla uğraşmamak için aslında baska bir yol aradım zaten 20 gün bedelli gidecek
  25. Çözümlendi | Kilitli Askere giden personel

18 ocakta askere gidecek memur personel için 3 günlük kıst maaş yapsam bakmakla yükümlü olduğu çalısmayan eş var gssp kesemiyorum. gssp kessem kbs de kıst maaş izin vermiyor hangi yolu izlemem lazım
  26. Çözümlendi | Kilitli Açıköğretim 20gün yaz stajı staj ücreti ödenmesi

yani aöf okuyan memur diplomayı almak için staj yapması lazım ancak zaten sigortası ödendiği için siz yapamıyorsunuz doğru anladım sanırım
  27. Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge Kişi borcu Cetveli ve İşlemler

2017 şubat ayından itibaren ek gösterge ödenmemesi gereken teknikere ek gösterge ödenmiştir. 5510 sonrası personele borç çıkarmak istiyorum ancak sgk primi fazla gittiği için geri almamız lazım mı devletinde ödediği fazla kişiden de fazla kesilmiş bunların istenmesi ve hazineye aktarılması lazım...
  28. Çözümlendi | Kilitli 4b personelin askerden dönüş işlemleri

27.09.2019 tarihinde askerliği bitmiş sayılacak personel 28.09.2019 başlama imkanı var mı cumartesiye denk geliyor aynı zamanda 07.09.2019 tarihinde askere gidecek personele 23 gün çalışacak eksik gün bildirmeme gerek var mı. çıkış gününü yazsam ve işten ayrılma nedenini belirtsem yeterli mi?
  29. Çözümlendi | Kilitli 4/B Askere gidecek bir personelden 12 günlük maaş iadesi

bordroda gelir ve damga vergisini kıst düşmüyor sendikada yok agi de sadece genel toplamda gösteriyor
  30. Çözümlendi | Kilitli 4/B askere giden personel tahsil ve bildirge

anladım ağustos dönemini eylülde bildiriyoruz onlarda biz bildirmeden parayı göndermiyor direk mahsup edecek anladım yardımınız için teşekkür ederim
  31. Çözümlendi | Kilitli 4/B askere giden personel tahsil ve bildirge

anlatmak istediğim 15 ağustos maaşı 14 eylüle kadar olan kısım kişi 07 eylülde ayrıldığı için ve tam maaş yaptığımız için malmüdürlüğünde tam sigorta olucak ancak kişi borcu çıkartarak tam matrahtan kişi borcundaki matrahı düşücez doğru anladım sanırım teşekkürler iyi çalışmalar
  32. Çözümlendi | Kilitli 4/B askere giden personel tahsil ve bildirge

teşekkürler bordroyu deneyeceğim fazlalık sigortayı malmüdürlüğü gelir mi kaydedecek
  33. Çözümlendi | Kilitli 4/B askere giden personel tahsil ve bildirge

iyi çalışmalar; 4b ağustos maaşını hazırladım ancal 07 eylülde askere giden personelimiz olcakmıs geri iade için bordro var mı ve sigortayı nasıl yapmalıyım ( ağustos dönemini daha göndermedik ) eylülde gönderiyoruz sigortasını
  34. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark E-Bildirgesi

ben bir çok kez 07 aya ekledim kuruş farkı çıkmadıpı sürece sorun olmadı
  35. Çözümlendi | Kilitli askerlik borçlanması vergi matrahından düşülmesi

askerlik borçlanması tutarı ödenmiştir vergi matrahından düşmek için nasıl bir hesaplama yapılır
  36. Çözümlendi | Kilitli fark maaştan asgari geçim indirimi uygulaması

14 günlük farklardan agi kesmesi normal olmaması lazım ama anlam veremedim
  37. Çözümlendi | Kilitli Kayıtlı olmayan Yangın Tüplerinin Taşınır Sistemine Kaydı.

Müdürlüğümüzde inşaattan kalan yangın tüpleri vardır bunları doldurmak istiyoruz ancak yangın tüpleri kayıtlı değil sistemde taşınıra nasıl giriş yapabiliriz?
Geri
Üst Alt