Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ihraç dönüşü personele maaş ve sabit ödemesini yaptık fakat kişi mahkemeye verip faizinide istemiş ve kazanmış dss ödemesinin faizini ödemek için elinde örnek ödeme emri olan paylaşabilir mi ayrıca faizden damga vergisi kesecekmiyiz.teşekürler.
arkadaşlar bu konuyla ilğili mahkeme kararı gelip işlem yapan var mı nasıl bir yol izleyeceğiz.kişi 5434 tabi hemşire 1 gün çalışsa bile emekli kesenekler tam gider diyen arkadaşlar var o zaman kesenekleri yarım göndermiyecek miyiz.agiyi nasıl vereceğiz oda mı yarım olacak
4924 lü 5510 a tabi doktorumuz 4924 den istifa edip 657 genel bütçeye geçti fakat ödemeye esas 4 / 3 emekliliğe esas 3 / 3 olarak yeni atama kararı geldi.bu kişiye ben kbs den nasıl işlem yapmam gerekiyor.yanlış bilmiyorsam emekli keseneklerini kbs 5510 a tabi personelde ödemeye esas...
ihraç sonrası geriye dönen personele maaş ve sabit ödemesini yaptık kişi dava açtı faiz ödenmesi için bu kişiye maaş(657 genel bütçe personeli) ve sabitin faizini ödemek için elinde örnek ödeme emri olan var mı ayrıca gelir ve damga vergisi kesilecek mi.
birde agi düşüldükten sonra asgari ücretin %30 veya % 15 i olacak diye belirtseymiş daha iyi olurdu hala net asgari ücret diyor. bu tereddütte ortadan kalkardı.
4924 lü personelin kongre izin hakkı var mı? Sağlık müdürlüğümüz hizmet sözleşmelerinde kongre izin hakkı vardır yazmadığı için olmadığını iddia ediyorlar. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
2018 yılına ait sabit dışı ek ödemeyi gecikme faiziyle birlikte geri alacağım. Gecikme faizini tek mif te gösterebilir mıyım yoksa ayrı mif te mi göstereceğim? Örnek mif olan atabilir mı? Teşekkürler...
bordroyu manuel yapın kesenekten de ek sadece bir dönem iştirakçiliğin sona ermesi seçin fiili hizmete bakan kesenekteki kişiyle görüştüğümüzde böyle yapmamamızı istedi.
17 eylül de işe başlayan personele 17 eylül tarihi girince 27 günlük kist maaş atıyor normalde 28 gün vermesi lazım tarihi 16 eylül mü girmem lazım teşekkürler
niye ekten verdiniz ben asıldan gönderdim.temmuz ayı için son ödeme ve son bildirim tarihini 01 ekim attı.bence iptal edip tekrar gönderin riske girmeyin.