Arama sonuçlarınız

1. numan1967

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi MYS Ödeme Emri Hatası

hocam nasıl halletiniz bizede tarif edermisiniz aynı hata bizdede var
  2. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Bildirgesine SGK cezası

işlem yapılmadan ankaradan sildirebilirsin. işlem yapıldıktan sonra silemiyorlar.geçen yıl aynısı bende oldu, ankara emekli sandığını ara yardımcı oluyorlar, yazıyı fakslarsın , hemen siliyorlar
  3. numan1967

Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

KURUŞ LAR GİRİLEMİYOR :mad::mad::mad::mad::mad:
  4. numan1967

Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük fiili hizmet ödemelerinden ipc gelen kurum varmı

geçmişe dönük fiili hizmet ödemelerinden ipc gelen kurum varmı
  5. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 657/5510 sgk tescile mevcut kullanıcı adı ve şifresiyle girememe

mevcut kullanıcı adı ve şifresiyle giremeyen varmı
  6. numan1967

Çözümlendi | Kilitli MYS SGK İş yeri sicil no hatası

evet bendede var aynı sıkıntı. sistemsel olabilir
  7. numan1967

Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

01.01.2020 tarihinde bir işçinin aldığı çıplak ücret 98,10 dur.
  8. numan1967

Çözümlendi | Kilitli ATMOS İLE İLGİLİ HATA

komple sistemde hata var sabah 10 dan beri. 24 ten sonra veya sabah 9 dan sonra düzelir diye bekliyorum.
  9. numan1967

Mutemet Arşivi 2019 Kurban Bayramı dolayısı ile maaşlar erken Ödenirmi?

ben daha önce avanslı maaş yapmadım. erken ödenme durumunda sırasıyla ne işlem yapmam gerekiyor , yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden hazırlığımı yapayım
  10. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 4/b Sözleşmeli olarak çalışan personel Önlisans Diploma Maaş Durumu

hocam kusura bakmayın uzun zamandır giremedim. il sağlık müdürlüğüyle görüştüm , intibak yapılabiliyormuş kendi alanının üst öğrenimi olmak kaydıyla
  11. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 2019 2. dönem İlave tediye ödemeleri

bayram öncesi emeklilere ikramiyeleri verilecek büyük ihtimal 4-d lilerin ikramiyeleride bayram öncesi verilir.
  12. numan1967

Çözümlendi | Kilitli Saymanlık bütçeli personel zamlı maaş ödeme dönemi

Temmuz ayı Zamlı maaşların haberlerde ayın 16 sında yatırılacağı yazıyor. Bununla ilgili resmi bir yazı varımdır. Elinde olan varsa yayınlansa sevinirim
  13. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 4/b Sözleşmeli olarak çalışan personel Önlisans Diploma Maaş Durumu

orta öğretim sözleşmeli olarak çalışan personel önlisans diplomasını getirirse maaşını önlisanstan verebilirmiyiz yoksa orta öğretimden devam mı edecek
  14. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 4-d li sürekli işçilere %4 zam var mı ?

hocam en sonki asgari ücret zammına göre toplu iş sözleşmesi rafa kalkmıştı yanılmıyorsam , yıl başındada ayrıca yazı gönderdiler %4 zam için . bu ayda gönderecekler mi yoksa TİS e göre yaparsak sıkıntı oluru mu?
  15. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 4-d li sürekli işçilere %4 zam var mı ?

4-d li sürekli işçilere %4 zam var mı ?
  16. numan1967

Çözümlendi | Kilitli SGK Rapor Ödemeleri Nasıl Hesaplanır?

sgk ile 4 5 ay önce görüştüm aynen şöyle dedi şahıstan iş göremezlik ödeneği tutarını edevlet üzerinden veya banka dekontuyla alın kesintisini ona göre yapın. bizim sistemler otomatik hesaplıyor dediler. kişinin son üç aydaki sgk matrahları nöbet icap dahil , toplayıp ortalamasını alıyor. rapor...
  17. numan1967

Çözümlendi | Kilitli bezmi alem vakıf üniversitesi tayin olan 657 pratisyen doktor

atama veya tayin vs yok yanlış yazdım yukarıda . tus la kazandı .
  18. numan1967

Çözümlendi | Kilitli bezmi alem vakıf üniversitesi tayin olan 657 pratisyen doktor

özel bezmi alem vakıf üniversitesine ataması çıkan 657 kadrolu doktorumuz için sırasıyla ne işlem yapmam gerekiyor , istifasını verdi ayın 20 si itibari ile ayrılacak , hak etmediği maaş için kişi borcu çıkaracak mıyım , ayrıca sgk dan ayrılışını ; işten çıkış mı yoksa kurum dışı nakil mi olarak...
  19. numan1967

Çözümlendi | Kilitli Rapor Parası TDMS de Hangi Kod ile Mahsup edilecek.

hocam işçi 4/D li , bu arkadaşların fazla mesaileri olduğu için sgk sistemi farklı hesaplıyor , çkys de kesintilerde ödenen tutardan kiminde eksik kiminde fazla yapıyordu , bizde 4-b gibi ödenen tutarı direk maaşından keselim dedik.
  20. numan1967

evet edevletten ödenen tutarı çıkarttırdım maaşından ödenen tutarı kestim , tdms ye nasıl işleyeceğim o tutarı hocam edevletten ödenen tutarı çıkarttırdım maaşından ödenen tutarı kestim , tdms ye nasıl işleyeceğim o tutarı
  21. numan1967

evet edevletten ödenen tutarı çıkarttırdım maaşından ödenen tutarı kestim , tdms ye nasıl işleyeceğim o tutarı
  22. numan1967

Sosyal Sigortalar Kurumunca ödenen geçici iş göremezlik tazminatı ile ilgili tdms de iş görmezlik ödeneği kesinti kodu varmı yoksa diğer kesintiler kodu 369.09 dan mı gireceğiz
  23. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 4 d haziran ayı çalışma saati

hocam normalde tatil veya bayram olmasaydı çalışma günü 27 olmayacak mıydı . 3,5 bayram - 1,5 da idari izini çıkınca 22 yapmıyormu
  24. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 4 d haziran ayı çalışma saati

idari izinler saylmıyor adı üstünde idari izin. yazı yayınlanmıştı bunun için yarım gün pazartesi arafeden dolayı izin yarım günde idari izin verildi cuma günü de tam gün idari izin verildi.
  25. numan1967

Çözümlendi | Kilitli mys icra yasal kesintiler

stajyer öğrenci icrası , icra dairesinden gelen ödeme
  26. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası 657 kadrolu röntgen teknisyeni

5510 sonrası 657 kadrolu röntgen teknisyeni ne aylık mı fiili hizmet vereceğiz , yıllık mı ? , şimdiden teşekkür ederim , hayırlı ramazanlar.
  27. numan1967

Çözümlendi | Kilitli mys icra yasal kesintiler

mys den icra öderken hangi yasal kesintiler yapılıyor, örnek ödeme emri olan var mıdır, şimdiden teşekkür ederim hayırlı ramazanlar .
  28. numan1967

Mutemet Arşivi Kesenek borçları ne zaman düşer

ben sayfanı 9/10 unu temizledim. geriye 4 bildirge kaldı dekont gönderiyorum olanları silip başka yüklüyorlar , yeni yüklenenlerin dekontunu gönderiyorum onları silip başka yüklüyorlar.
  29. numan1967

Editörün Seçimi Kesenek Bilgi Sisteminde Borçların Görünme Sebebi ve Çözüm Yolu

ayrı ayır ödeme yapamadığını söylüyor mal müdürlüğü , sallıyor bizi
  30. numan1967

Mutemet Arşivi Hitap Veri Girişi

hitap da ipc sorguladığımda ceza gözükmemesine rağmen , 2016/3 dönemine ait 6645 sayılı kanun 48. maddesine eklenen paragraf gereğince 164,0 tl ipc gelmiş. o zamanki mutemetlere sorduğumda hitap a veri girişi yapmadığını söylüyorlar. hitap dada her hangi bir veri veya ceza bulamadım. cezaya...
  31. numan1967

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Eş Durumu Yer Değişikliği

hocam şimdi arkadaş burda 4+2 sağlı personeli , nişanlısı diyarbakırda sözleşmeli öğretmen. evlenseler dahi eş durumundan buradaki bir okula tayin olamıyor yanlış anlamadıysam . teşekkür ederim
  32. numan1967

bizim kuruma değil kadrolu olmadan eş durumundan buradaki bir okula gelebilirmi ?
  33. numan1967

bir arkadaşım nişanlandı kendisi 4-b 4+2 sağlık personeli , nişanlısı 3+1 sözleşmeli öğretmen şuan 2. yılı . nişanlısı buraya eş durumundan gelebilirmi.
Geri
Üst Alt