Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli tedviren atama

o zaman atamada yanlışlık var. hem 86. madde hemde tedviren olmaz.
  2. Çözümlendi | Kilitli tedviren atama

86.maddeye göre atanmadan ücret adına yani vekalet aylığı, zam, tazminat hiç birşey alamaz.
  3. Çözümlendi | Kilitli 4/D sürekli işçi askerlik ve kıdem tazminatı

kıdem tazminatıda alır. dönünce tekrar başlar...en gec 2 ay içinde de göreve başlatılır. 4d liler iş kanuna tabiidir. dolayısı alır. dönüncede işe başlar.
  4. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

fazla mesainin izin karşılığı olması için yazılı iş sözleşmesine bakılır ..orada öle bişi yazmıyorsa taraflar arasındaki yapılmış olan ve işçinin onay verdiği yazılı evraka bakılır. orda da öle bişi yazmıyorsa işçi mahkemeye gider ve 270 saati gecmeyecek şekilde mesai ücretini alır. mahkeme...
  5. Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

elden veremezsiniz. önce kullanıcı ve şifre işlemleri için bağlı bulunduğunuz vergi dairesine başvuracaksınız. bahsedilen yönetmeliğin eklerinde ek -1 ve talep yazısı var. onları doldurup başvuracaksınız.
  6. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

rıza göstermiyorlarsa ödersiniz. çünkü şikayet söz konusu olursa kuruma sıkıntı olur. biz izin kullandırtıyoruz muvafakat alıp.
  7. Çözümlendi | Kilitli sertifikalı eğitim bedeli ödeme emri nasıl hazırlanır

damga vergisi muafiyeti yoksa kesersiniz. zaten eğitimi düzenleyen üniv. fatura keser. ama bildiğim kadarı ile eğitim ücreti adı altında ödeme yapamazsınız. eğitimi düzenleyen kurumlar paket ücreti alır ve onun içinde eğitim ücreti dahil edilir. konaklama dahildir vs..
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron Daimi Sürekli İşçi Brüt Hesaplama

önce artırımı uygulayıp sonra yüzde 4 ekleyin. bulduğunuz rakamı 30 a bölün. günlük brüt ücreti bulursunuz. ama artık ihale olmadığı için bulduğunuz günlük ücreti o ay kaç çekiyorsa onunla çarpın. 30 çekiyorsa 30 la 31 çekiyorsa 31 le çarpıp aylık brüt ücreti bulursunuz. sonra tis ten dolayı...
  9. Çözümlendi | Kilitli İş görememezlik ve yevmiye kesme cezaları

siz sadece yevmiye cezalarını ilgili hesaba atacaksınız. iş görememezlik iadesi veya kesintisi kurumda kalır. gelir kaydedilecek.
  10. DUYURU 10.000 Üyeye Ulaştık

forum çok iyi..herkesin katkısı var. çok hızlı büyüyecek inşallah.
  11. Çözümlendi | Kilitli mys doğalgaz güvence bedeli

ben kestirdim..öle ödettirdim..
  12. Çözümlendi | Kilitli mys doğalgaz güvence bedeli

sen eneryadan fatura al direk.. kredi ile uğraşmazsın. tabii keserlerse..
  13. Çözümlendi | Kilitli İş görememezlik ve yevmiye kesme cezaları

yazı yazılmasına gerek yok. ilgili hesap numarasına gönderin..dekontuda saklayın..
  14. Editörün Seçimi 4D Sürekli İşçi Yıllık İzin Kullanımı İle İlgili Görüş Yazısı

mehmet bey görüş yazısını lazım izin konusu ile ilgili. mail atabilirmisniz bunu? ierkoyuncu@bingol.edu.tr
  15. Çözümlendi | Kilitli E BİLDİRGEDE DÖNEM HATASI SONRASI

ayın 23 nü geçirmeyin yeter. ek düzenlenir verilir.
  16. Çözümlendi | Kilitli yolluk süresi yevmiye nasıl verilir.

geçirdiği her yemek saati için yevmiyenin 1/3 ü ödenir. sürelerde harcırah kanunda yazar.
  17. Çözümlendi | Kilitli Giyim yardımı

belge veya görüş varmı?
  18. Çözümlendi | Kilitli Giyim yardımı

bilgisayar işletmeni makam şoförü olarak görevlendirilirse giyim yardımı alabilir mi? bunla ilgili bilgi veya belgesi olan varmı?
  19. Çözümlendi | Kilitli Giyim yardımı

bilgisayr işletmeni gibi düşünün..nakdi yapın
Geri
Üst Alt