Arama sonuçlarınız

1. Kadersarısaray

Öneri | İstek ve Şikayetler 2023 Eylül Ayı Güncel Ücretli Öğretmen Ekders Bordrosu

2023 eylül ayı güncel ücretli öğretmen ekders bordrosu
  2. Kadersarısaray

Mutemet Arşivi Özel Hesaplara Para Aktarımı Ödeme Emri

Özel hesaplara para aktarımı ödeme emri olan varsa paylaşabilirmi
  3. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personelin Haziran Ayı (6-7) Bildirgesi Asgari Ücret Altında Kalmasi

Arkadaşlar haziran ayı bildirgesi yaparken girilen tutar asgari ücret altında uyarısı geldi nasıl düzeltebiliriz yardimcı olursaniz memnun olurum
  4. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli İçişleri Bakanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Sözleşme Ücreti 5 Yıl Dolunca Nasıl Arttırılır

İçişleri Bakanlığı yazı işleri müdürlüğü 4/b sözleşmeli personel sözleşme ücreti 5 yıl dolunca nasıl arttırılır veya kbs sistemi otomatik artırıyormu yoksa manuel olarak işlem yapmak gerekirmi
  5. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli 2023 Yılı Ücretli Öğretmen Maaş Bordrosu

Halil Tuğrul SÜMER teşekkür ederim sorun çözüldü
  6. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli 2023 Yılı Ücretli Öğretmen Maaş Bordrosu

2023 yılı ücretli öğretmen bordrosu olan varsa rica etsem atabilir mi ? şimdiden teşekkürler
  7. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge Düzenlemesinde Rapora Yansımadı

teşekkürler Mehmet AKDEMİR sorun çözüldü
  8. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge Düzenlemesinde Rapora Yansımadı

600 puan ek göstergeleri manuel işlem yaptım ancak ek gösterge kontrol raporuna yaptıklarım yansımadı daha sonra yansırmı yardımcı olursanız memnun olurum.
  9. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge Manuel Puan Ekleme

herkese yapılcakmı acaba derecesi 8 in altındakilere eklenmicek galiba Mehmet AKDEMİR YeniHesap
  10. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge Manuel Puan Ekleme

ek gösterge 600 puan için raporlardan ek gösterge tablosu kontrol raporuna baktığımda 2-2 derecelere merkezden düzeltme yapılmış fakat 1-1 ve diğer personellere hiçbir işlem yapılmamış tek tek yapılacakmı acaba herkese 600 puan ek gösterge
  11. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli Hitap Statü Hataları Nasıl Düzeltilir

İyi günler hitapta statü hatalı olan 2 personelim var nasıl düzeltebilirim statü hatalarını ve yersiz prim nasıl düzeltilir yardımcı olursanız memnun olurum
  12. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli 1996 Ve 2008 Yılında Çalışan Personelin Prim Ödeme Gün Sayısı Eksik Ne Yapılır

iyi çalışmalar 1996 ve 2008 yılında çalışan personelin prim ödeme gün sayısı eksik ne yapılır geriye dönük nasıl düzeltilir yardımcı olurmusunuz ?
  13. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli Damga Vergisi Muafiyeti

İYİ GÜNLER Müdürlüğümüzce meslek lisesinden destek eğitim odası için malzeme alımı yapılacaktır okula yapılan ödemelerde damga vergisi muafiyeti varmıdır varsa yazısı varmıdır şimdiden teşekkür ederim.
  14. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli 14 Gün Fark Maaşı Izinden Dönen Personele Sehven Gss Kesildi Nasıl Düzeltebilirim

Fatih Mehmet DAĞ, teşekkür ederim sorun çözülmüştür
  15. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli 14 Gün Fark Maaşı Izinden Dönen Personele Sehven Gss Kesildi Nasıl Düzeltebilirim

iyi günler 14 gün fark maaşı hesaplarken 2 personelin işlem kodu gss kesilir kaldığından sadece gss kesilmiş ve tekrar hesaplama yapamıyorum ne yapmam gerekir gss tutarlarıda mys emanette gözüküyor ?
  16. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli Terfi Farkı Ödemesi 5 Yıllık Yapılırmı Geriye Dönük ?

H.Tuğrul SÜMER teşekkür ederim ödemeyi yaptım sorun çözülmüştür
  17. Kadersarısaray

H.Tuğrul SÜMER bey teşekkür ederim geç işlenmişti terfileri kbs sistemine 5 yıl boyunca işlem yapamadım kbs üzerinden, manuel bordro yaptım kesenekleri tutturamadım sadece o sebepten sordum 5 yıllık ödenirmi geriye dönük
  18. Kadersarısaray

2016 ile 2021 yılları arasında personelin terfileri kbs sistemine geç işlenerek terfi farkları oluşmuştur 5 yıllık ödenirmi ödenirse keseneği nasıl yapılır
  19. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmenliğinden Kadroya Geçen Öğretmenin Kbs De Kıdem Yılı Kaç Olmalıdır?

sözleşmeli öğretmenliğe 02/10/2017 tarihinde başlayan ve 03/10/2020 kadroya geçen öğretmenin kbs de kıdem yılı 4 yıl mı olmalı 1 yıl 9 aymı ve 4 yıl olursa geriye dönük kıdem aylığı ödemesi yapılırmı
  20. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli Hi̇tap Si̇stemi̇ne Ki̇m Yapmalı İnsan Kaynaklarımı Yoksa Destek Şubesi̇ Memurlarımı

H.Tuğrul SÜMER teşekkür ederim yardımınız için iyi günler dilerim
  21. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli Hi̇tap Si̇stemi̇ne Ki̇m Yapmalı İnsan Kaynaklarımı Yoksa Destek Şubesi̇ Memurlarımı

Hitap sistemindeki eksik bilgiler özlük bilgileri ve sgk giriş çıkış işlemlerini hangi birim yapmalıdır ?
  22. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli Tedavi Yardımı Ödemesi Nereden Yapılır Ve Hesaplaması Nasıl Olur Her Ay Ödeme Yapılırmı

Çok teşekkür ederim Tuğrul Bey ve Ömür Kandemir iyi çalışmalar
  23. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli Tedavi Yardımı Ödemesi Nereden Yapılır Ve Hesaplaması Nasıl Olur Her Ay Ödeme Yapılırmı

Müdürlüğümüz temel eğitim okullarında görev yapan öğretmen tedavi yardımı beyannamesi doldurarak müdürlüğümüze göndermiştir. Hesaplaması ve ödemesi nereden yapılır her ay ödenir mi yardımcı olursanız sevinirim
  24. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli Kbs Sistemi Maaş Kesinti Ekranı Bes Kesintisi Kayıt Sil Butonu Aktif Değil Nasıl Silinir

kbs destek uygulamasından çağrı açıp sorunu giderdik teşekkürler yardımlarınız için
  25. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli Münferit Maaş Emekli Kesenekleri Emsan Veriye Yansımadı Nasıl Bildirim Yapılacak

İyi günler arkadaşlar dün münferit maaşı maliyeye gönderdim emekli kesenekleri emsan veriye yansımadı nasıl bildirim yapılacak ? yardımcı olursanız sevinirim
  26. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli Kbs Sistemi Maaş Kesinti Ekranı Bes Kesintisi Kayıt Sil Butonu Aktif Değil Nasıl Silinir

iyi günler kbs personel maaş bilgi girişinde kesinti bilgisi bölümüne bireysel emeklilik kesintisi ekledim kayıt sil butonu aktif değil ne yapmamız gereklidir acaba?
  27. Kadersarısaray

Çözümlendi | Kilitli 14.03.2022 Tarihinden Görevden Ayrılan Sözleşmelinin Ebildirge Sıkıntı Çıkmakta

sözleşmeli öğretmenlikten kadroya geçen öğretmenin 14.03.2022 tarihinde sgk çıkışı yapılmıştır ve bildirimi yapılmıştır ancak sehven mart maaşıda sözleşmeli öğretmen olarak hesaplanmıştır e bildirgesi nasıl yapılacak yardımcı olurmusunuz ?
Geri
Üst Alt