Arama sonuçlarınız

1. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli 1 yıl ara verip üniversiteye başlayan çocuk, üniversiteye başladıktan sonra agiden yararlanır mı?

Peki hocam burda mesela çocuk liseden mezun olmuş ve 2 ay bi staj görmüş meslek lisesinden dolayı bunu hangi kapsamda değerlendirmek gerekiyor
  2. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli 1 yıl ara verip üniversiteye başlayan çocuk, üniversiteye başladıktan sonra agiden yararlanır mı?

Liseyi bitirdikten sonra 1 yıl ara verip üniversiteye başlayan çocuk, üniversiteye başladıktan sonra agiden yararlanır mı? Şimdiden teşekkürler. Ayrıca üniversite bittikten sonra çocuk ve agi 25 yaşına kadar nasıl verilir(erkek çocuk)
  3. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı gelir vergisi

Teşekkür ederim hocam açıklayıcı oldu
  4. batuhanalib

Bizde iki dönem halinde geldi . De zaten o ay gelip de giyim yardimi almayan personeller icin sordum ben bu soruyu
  5. batuhanalib

İyi günler kolay gelsin . Giyecek yardımlarında 6. ayda gelen yazıya istinaden giyecek yardımı ödenmeyen personelleri giyecek yardımı ödemek istiyorum . yazının geldiği dönemde gelir vergisi %15 di ama şuan %20 oldu benim bu personellerden kesmem gereken gelir vergisi oranı kaç olmalıdır ?
  6. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli posta pulu alımı damga vergisi

Teşekkür ederim hocam
  7. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli İşçi E Bildirge Kullanıcı Değişikliği

İşçilerin e bildirgelerini girerken kullanıcı değiştiğinden değişiklik yapmak istiyorum nereden yapılır ?
  8. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli posta pulu alımı damga vergisi

kolay gelsin herkese . PTT den posta pulu alımı yapılırken damga vergisi kesilir mi ?
  9. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Emekli Personel Çocuk Yardımı

Hocam eşi yararlaniyor yapılmıyormus esi farkli kurumda çalışıyor bu arada . O zaman yapılması gereken benim kbs destek cagrisi olusturmam dogru mudur
  10. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Emekli Personel Çocuk Yardımı

İyi günler kolay gelsin herkese . Kurumumuzdan yaklaşık 3 ay önce emekli olan personel emekli maaşından çocuk yardımı alamadığını ve çocukları eşinin üstüne geçirerek eşinin çocuk yardımından faydalanması için bi talepte bulundu . Bu personelimize nasıl yardımcı olabilirim ?
  11. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Göreve İade Maaş Hesaplaması

Teşekkür ederim hocam 1601663766 Evet gordu hocam teşekkür ederim
  12. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Göreve İade Maaş Hesaplaması

Kolay gelsin herkese . Açıktan dönen kişinin 1/3 maaşının hesaplaması nasıl yapılır veya elinde program olan var mı ?
  13. batuhanalib

Mutemet Arşivi MYS Harcama Oluşturma

Arayüz çok güzeldi tuttu değiştirdiler , değiştirdiklerinden bu yana sorunsuz bi ödeme emri kesemedim hakkaten ilginç bilgisayarın başında bekliyoruz.
  14. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Kömür Alımı Muayene kabul

teşekkür ederim kolay gelsin hocam .
  15. batuhanalib

anladım peki bu numune analiz raporu için ayıracağım kömürün miktarı nedir acaba belli bi oranı var mı yani ? örnek veriyorum 100 ton kömürde 100 kilo numune gibi belli bi oran var mı ? buna dair bişey bulamadım
  16. batuhanalib

Hocam alımda sorun yok biliyorum ben işleyişi benim merak ettiğim kömürde numune nasıl alınır? fiziki test nasıl yapılır ? onu merak ediyorum .
  17. batuhanalib

teşekkür ederim hocam
  18. batuhanalib

İyi günler kolay gelsin herkese . Kömür alımlarında muayene kabul işlemi nasıl olmalıdır?
  19. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli refakat izni maaş

Hocam bu personel 10 gün önce gıyabında kesilmis ilisigi kesildikten 4 gün önce de refakat izni almış . Naklen geçme yapmiyor diger kurum bulundukları yerin mal müdürü ben bu kisiye maaş ödemem ilişigi kesilmiş demiş . Yani enteresan ben yardımcı olmak istiyorum ama arada kaldım
  20. batuhanalib

Hocam dogrudur mal mudurlugu de aynisini soyledi ama şu durum var bu kisi 3 ay yok başlama yapmadı bizim kurumda . Harcama belgeleri yonetmeligine gore ise baslama yazısı da maasa eklemem gerekiyor ise baslama yazisi yok
  21. batuhanalib

kolay gelsin herkese . Refakat iznindeki personel kurumundan gıyabında ilişiği kesilip bizim Müdürlüğümüze ataması yapıldı fakat bu personel Müdürlüğümüzde başlama yapmadı ve önceki kurumdada naklen geçme yapılmış . Bu arada refakat izni ilişik kesilmeden 4 gün önce alınmış . bu durumda maaşı...
  22. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Elektrik Faturası Ödemesinde Damga Vergisi Matrahı belirleme

damga vergisi kdv siz tutara esas olarak kesiliyor diğer vergiler damga vergisinin kesintisine tabi değil
  23. batuhanalib

Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

bu nasıl bi sistem oldu arkadaş . harcama yetkilisi belgeyi onaylarken sistem hatası verip duruyor
  24. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Naklen Gelen Personel 14 günlük maaş

kolay gelsin herkese . Naklen gelen personelimiz 14 günlük maaş modülünde yer almıyor yeni kişi ekle dediğimde kişi bulunamadı diyor . Farklı bi yolla mı yapılıyor acaba 1595224113 maaş fark aktar kısmından hallettim teşekkür ederim.
  25. batuhanalib

Çözen yok muhtemelen pazartesiye kaldı gibi gözüküyor
  26. batuhanalib

Mal Müdürlükleri de şuan aynı sorunları yaşıyor galiba
  27. batuhanalib

bu var hocam da harcama yetkilisi öeb görüntüleyemiyor ki
  28. batuhanalib

Mutemet Arşivi KBS Sistemi Yükleniyor şeklinde Dönüyor...

bizdede aynı onayladım ben ama evraklarımı çıkartmak için bir türlü giremiyorum
  29. batuhanalib

Hayır tam maaş dönemi sistem değişikliğinin mantığı nedir anlamış değilim 2 ayda bir bi saçmalık çıkartıyorlar . Sistemi değişeceksen maaştan sonra değişirsin hakikaten enteresan
  30. batuhanalib

Maaşı harcama yetkilisi göremiyor onaylayamıyor erişim reddedildi diyor . bu sorunla karşılaşan oldu mu
  31. batuhanalib

Mutemet Arşivi Sıfırdan mutemet olmak

Malesef öyle keşke bu iş öğrenme olayı eski memurlardan değilde direk her kurum personelinin toplandığı senelik eğitimler olsa ama olmaz tabi bu . Kolaylıklar dilerim
  32. batuhanalib

Basit gelebilir ama burdaki birçok kişi bu yoldan mecburen geçmiştir anlayışlı olunması gerekir . Aslında Mutemet olacak kişinin kurumundan bağımsız eğitim alması gerekir şahsi kanaatim . ama yapamadığınız herhangi birşeyde burda birçok kişi yardımcı olur sadece sgk işi sıkıntı çıkartır onuda 23...
  33. batuhanalib

Hocam bende aynı durumla karşılaştım 1.5 sene önce geç yap denildi ama bugün geriye doğru baktığımda herşey hakkında bayaa bilgi sahibi oldum . Maaş kesenek işçi maaşı hakkında bu forumun faydası çok olmuştur bana , ihale konusunda bu forum bence biraz yetersiz onun içinde Açıklamalı Kamu...
  34. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Kesenek yanlış hesaplanması

doğrudur hocam izne ayrılacağım için acele ettim ben biraz ondan odaklanamadım galiba da gönderdim bildirgeleri teşekkür ediyorum
  35. batuhanalib

tamamdır hocam çözdüm ben sorunu teşekkür ederim sizlere ilginiz için
  36. batuhanalib

hocam attığım resimde zaten sol tarafı topladığınız zaman ulaşmam gereken rakam çıkıyor fakat 2 lira eksik toplamış gibi gözüküyor eksik olan personel yok listede . sadece GSS kesilen aylıksız izindeki personelim var ondada attığım resimdeki gss primi tutuyor
  37. batuhanalib

hayır hocam 2 tl yanlış yazmışım ben 70457,04 TL . ettim evet de 5434 sayılı kanuna tabi personelin keseneğinde bu sorun ortaya çıkıyor 5510 da sorun yok
Geri
Üst Alt