Arama sonuçlarınız

1. Emre AKMAN

DUYURU 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

ÇÖZÜM: Maaş Bilgi Girişindeki sözleşme ücretini Yeni Önlisans Ücreti yapıyoruz.Ardından 14 Günlük Bilgi girişi ekranında sözleşme ücretini de önlisans eski sözleşme ücretini yazıyoruz.Bu şekilde düzeliyor. Tüm işlemler bittikten sonra Ücret Bilgi Girişi ekranındaki Sözleşme ücretini Lisans...
  2. Emre AKMAN

Yok hocam olmuyor hiçbir şekilde. 14 Günlük Fark İşlemlerinden kişiyi çıkarıp HYS'den manuel yapacağım gibi görünüyor.
  3. Emre AKMAN

Temmuz maaşında Lisans bitiren 4/B'li bir sağlık teknikerinin sözleşme ücretini yükseltmiştim.Kişi Haziran ayında Önlisans sözleşme ücreti olan 27.599,95 üzerinden maaş aldı.Temmuzda Lisans sözleşme ücreti olan 33.445,43 üzerinden maaş aldı. KBS 14 GÜNLÜK FARK MAAŞ İşlemlerinde Sözleşme Ücretini...
  4. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kbs 4/B Personel Hayat Sigortası Hk.

Süleyman hocam Sabit ek ödemeyi de gelir vergisi matrahına dahil ediyor ve gelir vergisi kesiliyor. Çağrı açmak yerinde olacaktır o zaman.Teşekkürler.
  5. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kbs 4/B Personel Hayat Sigortası Hk.

İyi çalışmalar üstadlar. KBS Şahıs Sigortası kısmına girilen tutar kadrolu memur için Aylık Tutar+Taban Aylık+Kıdem Aylık+Ek Gösterge+Yan Ödeme+Sabit Ek Ödemenin %15'ini baz alıyor.Fakat 4/B'li personel için sadece Sözleşme Ücreti'ni baz alıyor.Sabit Ek Ödeme'yi hesaplamaya dahil etmiyor...
  6. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Eşi Ücretsiz İzinde Olan Uzman Hekim Yan Dal Kazandığında Sürekli Görev Yolluğu

İyi çalışmalar. Eşi ücretsiz izinde olan bir uzman hekimim var. Kadrosu bizde kalacak şekilde Ankara'daki bir üniversiteye yan dal kazandı ve ayrılış yapacak. Ücretsiz izindeki eşe sürekli görev yolluğu verilir mi? Ya da kişi ücretsiz izinden dönüp ayrılış yaptığında mı vermek mantıklı olur?
  7. Emre AKMAN

Sohbet Alanı Kurban Bayramının Maaş Dönemine Denk Gelmesi

Örneğin ayın 15'i Kurban Bayramına denk geliyor. Tatilden önceki son iş günü olan ayın 10'unda maaş ödemesi yapıldı.
  8. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kbs'de Çocuk Yardımı Yararlanma Durumunda Değişiklik

Ben de aynısını düşünüyorum hocam ama ödemeye engel bir durum var mıdır acaba?
  9. Emre AKMAN

Kamu Görevlileri Hakem Kurulu Kararı “Madde 35-Aile yardımından yararlanılabilecek eş ve çocuk durumunda meydana gelen değişiklikleri daha sonraki tarihlerde bildiren personele,ilgili mevzuatı uyarınca aile yardımı ödeneği verilmesi koşullarının mevcut olması ve 01/10/2023 tarihinden öncesine...
  10. Emre AKMAN

Benzer durum da benim bir personelime olmuş.2023 Şubat ayından beri aile yardımı almamış. Tesadüfen farkettik. Personelin eşi çalışmıyor ama eş yardımı almamış. Aile bilgi girişinde "Eşi çocuk yardımı almıyor" olarak görünüyor. Herhalde sistemsel bir hata olmuş ya da sehven eşin durumu...
  11. Emre AKMAN

Tartışma Hitap Tescil Değişiklik İşlemi Hakkında

kamuhizmet@sgk.gov.tr adresine mail atın hocam. Kısa sürede dönüş yapılıyor ne yapmanız gerektiğiyle ilgili.Ya resmi yazı yazın diyorlar ya da halledildi kontrol edin diyorlar.
  12. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Promosyon Ödemeleri̇ Nakil Olan Içi Nasıl Ödeme Yapılır

Bankanızla görüşün bence. Bankaya kişinin promosyon alması için disket gönderiyorsunuzdur büyük ihtimal. Bankanın sistemi kabul ediyorsa sıkıntı olmaz ama aynı bankadan promosyon almışsa çakışır ve promosyon ödemesi yapmaz. Fakat başka bir bankadan promosyon alıp size gelmişse hak eder diye...
  13. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Askeri Görevlendirme Yapılan Tabiplerin Ek Ödemesi Hk.

Şöyle bir görüş yazısı mevcut 2021 tarihli .Harcırah,nöbet ödemesi ve sağlık hizmetleri tazminatı ile ilgili açıklama yapılmış. İnceleyin isterseniz.
  14. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Tamamlayıcı Hekim Sorumluluk Sigortası Vergi İndirimi

Merhaba, kurumumuzda bir uzman hekim "Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası" yaptırıp onun yanında da teminatları arttıran "Tamamlayıcı Hekim Sorumluluk Sigortası" adı altında bir sigorta yaptırmış. Yaptırdığı bu sigortadan vergi indiriminden yararlanıp yararlanamayacağını merak etmekte. Yapılan...
  15. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi Mesai Dışı Teşvik Ek Ödeme

Merhaba arkadaşlar,son duyuruya göre mesai dışı bordrosunda nasıl bir işlem yaptınız? "Arttırılmış Tıbbi İşlem Puanı" ve "Arttırılmamış Tıbbi İşlem Puanı" alanlarına ne yazdınız? İşin içinden çıkamadık.
  16. Emre AKMAN

Sistemsel Sorunlar Kbs Kapbis Sistemi

Benim de aynı geçen haftadan beri.
  17. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Temel Ek Ödeme Kınama Cezası

Kolay gelsin. Kurumumuzda bir personele 2 ayrı işlemiş olduğu fiilden dolayı 2 adet kınama cezası verilmiş. Fakat bu kınamalar 2 ayrı dosyada değil tek dosyada birleştirilmiş. 01.03.2024 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan "SAĞLIKLA İLGİLİ BAZI KANUNLARDA VE 663 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMEDE...
  18. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Haziran Ayı Çalışma Saatleri

Hocam idari izin 08-16 saatleri arasını kapsamaz mı? Kişi 16-08 nöbetine gelmiş.
  19. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Uzman Hekimin Kongre İzni Çalışma Saatinden Düşer Mi?

Biliyorum hocam, maddeyi örnek göstermemin sebebi çalışılmış gün olarak kabul edildiği için çalışma saatinden düşülmemesi gerekir diye yorumladım. Bu konuyla alakalı yazı falan da bulamadım herhangi bir yerde.
  20. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Uzman Hekimin Kongre İzni Çalışma Saatinden Düşer Mi?

İyi günler. Nöbet usulü çalışan uzman hekim 29-30 Nisan'da Kongre İzni kullanmış ve kongreye katılmıştır. Nisan ayı çalışma saati 141'dir. "Kongre izni" yıllık izin gibi çalışma saatinden düşer mi yoksa çalışma saati olduğu gibi kalır mı? Kişinin çalışma saati 141-16=125 olup kişiye 16 saat...
  21. Emre AKMAN

Programlar 4B Sözleşmeli Kişi Borcu Hesaplama Programı - Vergi Istisnalı

Mehmet Hocam,programda aylık unsurları değiştiremiyorum.Toplu Sözleşme İkramiyesi eklenmesi gerekiyor fakat şifre var.Şifreyi alabilir miyim?
  22. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kbs Sabit Ek Ödeme

9779 sabit ek ödeme çıkan personel yeni başlayan değildir büyük ihtimal. Yüksek çıkması normal çünkü %20 vergi dilimine girince sabit ek ödeme nisbi brüt tutarı yükseliyor fakat aldığı net tutar yükselmiyor. Kontrol ediniz.
  23. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Mysv2 Emanet İşlemleri İçin Yetki Verilmesi Gerektiği İle İlgili Duyuru

Duyuru yayınlanmış. Emanet işlemlerinin diğer ödeme türlerinden farklılık arz etmesi ve uygulama sırasında ortaya çıkan bir takım ihtiyaçlar nedeniyle HYS’de “emanet yetkilisi” adıyla yeni bir rol oluşturulmuştur. Söz konusu rol ile; - Emanet İşlemleri Modülü'nde harcama birimi adına kayıtlı...
  24. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Mysv2 Emanet İşlemleri İçin Yetki Verilmesi Gerektiği İle İlgili Duyuru

Duyuru yayınlanmış. Emanet işlemlerinin diğer ödeme türlerinden farklılık arz etmesi ve uygulama sırasında ortaya çıkan bir takım ihtiyaçlar nedeniyle HYS’de “emanet yetkilisi” adıyla yeni bir rol oluşturulmuştur. Söz konusu rol ile; - Emanet İşlemleri Modülü'nde harcama birimi adına kayıtlı...
  25. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli V2 Bildirge Onayladıktan Sonra Rapor Onayı

Teşekkürler Mehmet hocam. Benim takıldığım konu bildirge onayından sonra e-viziteden rapor onaylasak bir sıkıntı olur mu acaba diye merak etmiştim. Bildirgede istirahat süresince çalışmamıştırı işaretlemedim çünkü.Ama 26'sından önce rapor onaylandı onda bir sıkıntı yok.
  26. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli V2 Bildirge Onayladıktan Sonra Rapor Onayı

4/B Sözleşmeli personellerin Şubat dönemi bildirgesini v2'den onayladım.6-9 Mart arası rapor alan 3 tane personel varmış unuttuğum. Çalışmadı olarak onaylarını yaptım ama merak ettiğim bildirge onaylandıktan sonra son bildirge tarihi olan ayın 26'sına kadar rapor onayı yapabilir miyiz? İPC...
  27. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi Türk Silahlı Kuvvetleri Emrine Görevlendirilen Uzman Hekim Yolluğu Hakkında!

Hocam protokoldeki Atamalı Olduğu Kurum'dan kasıt TSK mı yoksa Sağlık Bakanlığı mı diye tereddütte kaldım :D Ama Stratejiden gelen görüş yazısında apaçık TSK'nın vereceği yazıyor.
  28. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi Türk Silahlı Kuvvetleri Emrine Görevlendirilen Uzman Hekim Yolluğu Hakkında!

Serkan hocam aynı durumla karşı karşıyayım. “Atamalı olduğu kurum tarafından ödenir” den kasıt kadrosunun bulunduğu Sağlık Bakanlığı mı yoksa görevlendirme yapıldığı TSK’nın mı ödeme yapması gerekir? Gelen görüş yazısında son maddede açıkça yazmış. Gidiş ve dönüş yol ve harcırahı Sağlık...
  29. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Genel Bütçede Ödenek Üstü Harcama Yapılmaması

Bu kodlar belirttiğiniz gibi geçici ve sürekli görev yolluğu kodları. Ödenek olmadığı için görünmüyor. Ödenek İsteyeceksiniz,geldiğinde bu kodlar da görünecek.
  30. Emre AKMAN

Sürekli ve geçici görev yolluğu için ödenek istenecek. Sosyal haklardan kastınız memurlar içinse 54.167.480.16802.14.67.01.01.01 kodundan ödenecek. Ana kod bu. Sosyal haklar,zam ve tazminatlar vb. ödemeler bu kodun alt kolları oluyor. KBS'den herhangi bir ayın ödeme emrine bakıp kontrol...
  31. Emre AKMAN

MYS Bütçe Tertiplerine bakın. Memur,4B ve İşçi için ödeme kalemlerine para aktarılmış mı? Biz talep etmeden aktarım yapmışlar.Kontrol edin.
  32. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Aralık Ayı Kıst Maaş Ödemesi

2023/12 değil 2024/1 olarak gireceksiniz.31 Aralık'a kadar olan kısmı eski katsayıdan 1-14 Ocak arasını yeni katsayıdan hesaplıyor.Bu sebepten de 14 Günlük Fark vermeyeceksiniz personelinize.
Geri
Üst Alt