Arama sonuçlarınız

1. batunaz

Çözümlendi | Kilitli Emekli Keseneği (Kişi) neden yüksek çıkar

çok çok teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi yaptım
  2. batunaz

Kurum mutemetleri ile görüştüm onlarda muhasebe müdürlüğü ile görüştüler kademe terfi ile ilgili özlük birimi ne bildirse onu gireriz diyorlar 2200 1600 gibi kafalarına göre girme şansları yokmuş muhasebe müdürlüğü de konu ile ilgili gen müd. yazı yazmış vs. vs anlayacağınız konu ile ile...
  3. batunaz

verilen bilgiler için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim yarın bunları kurum mutemedine ileteceğim
  4. batunaz

Hüseyin bey benim ödemeye esas derece kademem farklı emekliliğe esas farklı bordrom ekte bende anlamadım böyle bir sorun yoktu eylül 2018 de derece kadememde değişiklik yapıldı emekliliğe esas 1/1 ödemeye esas da 1/1 idim yanlış yapılmış gerekçesiyle emekliliğe esas 1/2 ödemeye esas 2/3 yaptılar...
  5. batunaz

Emekli Keseneği (Kişi) kesintisin yüksek kesilmesinin bana faydası varmı ? ilgi ve alakanıza ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
  6. batunaz

Emekliye Esas Derece ve kademem Ödemeye ile aynı değil. Hizmet birleştirmesi yaptım 2 yıllık sigortam vardı fakat sizin maaş hes. programında em esas 1/2 ödemeye esas 2/3 girdiğimde de yüksek çıkmıyor
  7. batunaz

merhaba: bordrom da Emekli Keseneği (Kişi) kesintisi kesintisi fazla kesilmektedir KBS siteminden kaynaklı denilmekte fakat aşağı yukarı 7 aydır sorunu muhasebe müdürlüğü ve bizim mutemetlik birimi çözemediler konu ile bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirişe seviniriz maaşa esas bilgilerim ve...
Geri
Üst Alt