Arama sonuçlarınız

1. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli 5510’Lu Olup Da Terfisi Hatalı Ödenen Personele Kişi Borcu Ve Kesenek İadesi Nasıl Alınır?

evet hocam yaptım zaten teşekkür ederim. terfi hesaplama programı ile yaptım çok sağolun
  2. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli 5510’Lu Olup Da Terfisi Hatalı Ödenen Personele Kişi Borcu Ve Kesenek İadesi Nasıl Alınır?

Peki hocam bu kısmını hallettik hesaplamasını nasıl yapıcam? Burada 5510 olup da primi 5434 lülerle gönderilenden bahsediyor. Ben de öyle birşey yok. Adamın primleri 5510 lularla beraber gidiyor.
  3. İsmail58

Herkese merhaba, Bir personelimiz memuriyete 2016 girişli. Bu kişi daha öncesinde özel sektörde çalışmış ve bu kişiye bizden önce çalıştığı yerde 5434 lü gibi hizmet birleştirmesi yapılmış. Bize de gelip farkedilmiş ancak düzeltilmemiş ve bu kişi maaşında şu an 7/3 ü olması gerekirken iki...
  4. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Yeni Açılan İş Yerinin Kesenek Ve Hitap İşlemleri Nasıl Yapılır?

Çok sağolun sayın hocam çok teşekkür ederim. Halletim sayenizde
  5. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Yeni Açılan İş Yerinin Kesenek Ve Hitap İşlemleri Nasıl Yapılır?

Hocam bir de nace kodu diyor ona ne giricem? Nace kodu yok bende
  6. İsmail58

Hocam kılavuzda mesela personel sayısı diyor. Ama personel daha yok görevlendirme bir kurucu müdür var 0 mı yazacağım buraya? Resmi işyeri ssk numarası diyor. Oraya ne yazacağım?
  7. İsmail58

Hocam ya bu kılavuza göre yapmaya çalışıyorum ama nereye ne yazacamı bilemedim.
  8. İsmail58

Merhaba; İlçemiz bünyesinde yeni özel eğitim okulu açıldı. Vergi numarası ve banka iban numarası alındı ve kbs sistemine tanımlaması yapıldı. Hitap ve Kesenek bilgi sisteminden işyeri tescili ve ve şifre alma işlemleri nasıl olacak? Yardımlarınızı bekliyorum..
  9. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Emekli Keseneklerini Silme Sonrası Sistemden Nasıl Kaldırılır?

Hocam muhasebe ödeme yapmadı. Ben mysden eşleştirme yaptım ama ödeme olmadı. Sildim eski bildirgeleri bütün gün baktım ama düzelmedi hiç. Borç olarak görünüyor. Yeni bildirgeyi de vermedim.
  10. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Emekli Keseneklerini Silme Sonrası Sistemden Nasıl Kaldırılır?

Merhaba herkese. 20/01/2023 tarhinde ek mahiyette olarak bildirgeleri verdim. Bugün saymanlıkta emanetlerde sıkıntı oldu ve bildirgeleri sildim. Hala sistemde borç kısmında eski bildirge numaraları ile görünüyor rakamlar. Bunlar nasıl kalkacak, sildikten sonra otomatik silinir mi? Ben silinmesi...
  11. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Fark Maaşlarda Nakil Gelen Personelin Ek Gösterge Sorunu

teşekkür ederim baktım düzelmiş kendiliğinden. Çok sağolun
  12. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Fark Maaşlarda Nakil Gelen Personelin Ek Gösterge Sorunu

Merhaba; 14 günlük fark maaşları yaparken nakil gelen personelim oldu. Nakil aldım ve ek tazminat 37 (666 KHK) tazminatını çıkartmak için ön ekrandaki seç butonundan mecburen seçmek zorunda kaldım ancak 3/3 olan öğretmen 1600 iken mecburen sistem beni 2200 seçtirdi. diğer kadrolara bakınca da...
  13. İsmail58

Mutemet Arşivi Öğretmenin Aile Ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünde Danışmanlık Karşılığı Ek Tazminatı Hk.

Merhaba; Bir öğretmenimiz aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünde görevlendirme olarak çalışıyor. Bu kişi mahkeme kararı gereği danışmanlık yapıyor ve kendisine ek-49 tazminatı ve ek-74 e ilave 20 puan ödüyoruz. Müfettişler gelip neye dayanarak ödüyorsunuz diye sordu. Bununla alakalı...
  14. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin Alan Kişiye Fark Ve Refah Payı

Üstadım cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Maaşı tam ödedim dün itibariyle iadesini aldım. Refah payını hiç ödemesem olmaz mı? İlla ödeyip iade mi alacağım. Çünkü kişi bu konuda çok sıkıntılı..
  15. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin Alan Kişiye Fark Ve Refah Payı

Merhaba; 5510'lu bir öğretmen Ocak 15 itibariyle göreve başlayacaktı ve maaşını ödedik. Sonra 16'sında ücretsiz izne ayrıldı. Bu kişiyi KBS'den direk ücretsiz izin koduna alayım mı? Refah payı ve fark ödemelerini yaparken otomatik ücretsiz izin olarak görünür mü? Başka bir 5434'lü öğretmen ise...
  16. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli 5434 Lü Personelin Ücretsiz İzin Dönüşü Terfi Sonrası %100 Artışı Nasıl Kesilecek?

ben belirtilen şekilde yaptım işi bitirdim hocam. siz de öyle yapın hem artışları kaçırmamış olursunuz hem de daha kolay
  17. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli 5434 Lü Personelin Ücretsiz İzin Dönüşü Terfi Sonrası %100 Artışı Nasıl Kesilecek?

hocam çok çok teşekkür ederim. valla o kadar kafam rahatladı ki.. sağolun..
  18. İsmail58

hocam forumda da başka bir başlıkta varmış çözümü. kıst maaşı hesaplayıp not alıcam. sonrasında terfiden terfisini vericem ve manuel olarak kıst maaşını hesaplıcam. Peki bu durumda manuel yaptığım bordrosunun primlerini bildirirken geçmişe yönelik maaşa ait bildirim diye mi yapmak gerekecek?
  19. İsmail58

Merhaba; 5434 lü bir personelim 050/01/2023 tarihinde ücretsiz izinden döndü. Bu kişi aynı zamanda 3000 ek göstergeden 3600 oldu. Şimdi KBS 'de ücretsiz izin dönüşü kısmından mecburen bu kişiye kıst+ tam maaş yaptım. Doğal olarak terfi kısmını kullanamıyorum ve bu durumda ön ekrandan 3600...
  20. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Uzman Öğretmen Ve Baş Öğretmenlere Verilecek İşlemler Nasıl Olacak?

Hocam yeni uzman öğretmen olanalra direk 60 verdim. Zaten uzman olup da baş öğretmen olanlara da 120 verdim ekstradan. Ama bazı ilçe memler hali hazırda bunların önceden 20 puanları vardı diyip 100 puan vermişler. Ve ısrarla da bunda diretiyorlar. Ben yazılandan 120 ekstaradan verilecek diye...
  21. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Uzman Öğretmen Ve Baş Öğretmenlere Verilecek İşlemler Nasıl Olacak?

Yaptım yani uzman olanlara 60 verdim baş olanlara 120 verdim. Olmuş mu
  22. İsmail58

hocam baktım orda da şöyle yazıyor Bugünkü Resmi Gazetede Uzman ve Başöğretmen için tazminat oranları yayınlanmış. Uzman 1-2 derecelerde %60, diğerlerinde %50, Başöğretmen 1-2 derecelerde %120, diğerlerinde %100 .
  23. İsmail58

Tuğrul hocam baş öğretmen olanların özel hizmet tazminatı 140.56 iken 120 daha verilip 260.56 olacak değil mi? Yoksa 100 puan mı verilecek hali hazırda 20 olduğu için?
  24. İsmail58

Hocam peki 5434 lü personelin uzmanlık ve baş öğretmenlik özel hizmet oranlarını şimdi mi güncelleyelim yoksa şubatta mı?
  25. İsmail58

Hocam şimdi 5434 lü personele ek göstergeyi ve derece kademe ilerlemesini terfi ekranından girelim mi? Girmeyelim mi?
  26. İsmail58

hocam tazminatları nasıl gireceğiz tarif eder misiniz?
  27. İsmail58

O zaman ben işlemeye başlayım ya yoksa yetişmicek
  28. İsmail58

Merhaba; Malumunuz uzman öğretmen ve baş öğremenlere fazladan 1 derece verilecek. Bizim İlçe MEM derece onaylarını aldı. Ben bunları maaşlara işleyim mi yoksa kbs de duyuru var; merkezden yapılacak bazı işlemler diye. Ne tavsiye dersiniz? Derece işlemlerini de merkezden yaparlar mı?
  29. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Yönetim Bilgi Sisteminde Rapor Alma Nasıl Oluyor?

Hocam işlemi nasıl yaptığınızı tarif eder misiniz?
  30. İsmail58

Hocam yılsonu işlemleri için alıyorlar. Bizden alacaklarmış ama sistemi kullanamıyoruz.
  31. İsmail58

Merhaba; İlçemiz malmüdürü, harcama yetkilisine yönetim bilgi sistemi tanımladı ve bundan sonra okullar mizanları sizden alacak dedi. Kılavuzlara da baktık ama çok bir şey anlamadık. Mizanlar nasıl raporlanacak? Daha önce yapanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Geri
Üst Alt