Arama sonuçlarınız

1. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli 5510 a Tabi Kadrolu Personel ek göstergeden dolayı fazla ödeme

bu konuyla ilgili olarak, Muhasebeye gönderilen kişi borcu bordrosunda sadece kişiden tahsil edeceğimiz tutarı mı yazmamız yeterli olur yoksa sgkdan kesenek geri alacaksak tabloda onları da belirtmemiz gerekir mi?
  2. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Doçentlik Fark Maaş Unsurları

Anladım. Biz kurum olarak verdiğimiz için geliştirme ödeneği farkı vermem gerekecek çalıştığı gün kadarıyla. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Başlığı kapatabiliriz.
  3. Salem Aydın

son olarak geliştirme ödeneği farkı alır mı hoca?
  4. Salem Aydın

Bu konuda farklı uygulamalar var evet, kurumdan kuruma değişiyor verilen kalemler. Biz ek göstergesini veriyoruz. Peki ek ödemeyi nasıl hesaplıyoruz? mysden mi farkı vermem lazım yoksa kbsden manuel bordro yaparak verebilir miyim maaşa ek olarak?
  5. Salem Aydın

herkese iyi mesailer öncelikle, kurumda doçent unvanını almış bir dr öğr üyemiz vardı, bugün itibariyle doçentlik kadrosuna atandı. ek olarak hangi farkları veriyoruz. unvanı aldığı zaman ek göstergesini 4800, üniversite ödeneğini de 175 yapmıştık zaten, bunun haricinde ne farkı alır? Elinizde...
  6. Salem Aydın

Mutemet Arşivi Aylık Prime Esas Kazanç Tutarı Asgari Ücretin Altında Olan (Kadrolu 5510 Sonrası) Memurların Prim Farkı Kesenek (TOPLU) Bildirme

merhabalar, öncelikle herkese iyi mesailer ve emekleriniz için tşkler. pek farklarını hesaplarken iki farklı bordro kullandım ve tutarlar farklı çıktı. burdaki bordroyu kullandığım zaman ödemem gereken rakam 57,06, farklı bir bordro kullandığımda rakam 56,97 çıkıyor. arada 0,09 luk bir fark var...
  7. Salem Aydın

Editörün Seçimi Aylık Prime Esas Kazanç Tutarı Asgari Ücretin Altında Olan (Kadrolu 5510 sonrası) Memurların Prim Farkı Hesaplama Programı

İyi çalışmalar, ödeme emrinde ödenmesi gereken tutar 0 yazıyor. Maaş avans kapama evrakı gibi bi ödeme emri mi olacak? ödenmesi gereken tutar neden sıfır, sgkya ödeme yapmamız gerekmiyor mu?
  8. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli unvan değişikliği sebebiyle kurumiçi birim değiştirecek bir öğretim elemanının sigorta çıkışı

peki, pazar çıkışını veririm, ptesi kurumunda işe başlar artık. çok teşekkür ederim cvplar için. başlığı kapatabiliriz.
  9. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli unvan değişikliği sebebiyle kurumiçi birim değiştirecek bir öğretim elemanının sigorta çıkışı

Öğretim görevlisiyken doktor öğretim görevlisi oldu. 1613043663 2547ye tabi
  10. Salem Aydın

14ünde yapılmalı denmiş. fakat 14ü pazar gününe denk geliyor, haftasonu için sigorta çıkışı yapabilir miyim? ayrılış için dilekçe alıcam sonuçta hocadan, haftasonu nasıl olacak kafam karıştı.
  11. Salem Aydın

herkese iyi mesailer öncelikle, unvan değişikliği sebebiyle kurumiçi birim değiştirecek bir öğretim elemanının sigorta çıkışını ayın 14ünde mi 15inde mi yapmalıyım ki fark veya geri ödeme işlemi olmasın?
  12. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Maaş raporları alırken harcama yetkilisinin ismi çıkmıyor

evrakların hepsinde isim çıkmıyor evet, kbs öyle çıkarıyor, kurum amiri onlara ismini yazıp imzalıyor bizde. bi sıkıntı yaşamadık hiç.
  13. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge Alan Şefin Terfi Cetveli

27 a) Müdür Yardımcısı................................................... : 550 - 200 - b) Şef, Koruma ve Güvenlik Amiri............................. : 500 - 200 27/b olan 500/200ü seçmem gerekiyor...
  14. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge Alan Şefin Terfi Cetveli

arkadaşlar herkese iyi mesailer, derece kademesi 4/1 olan 800 ek gösterge alan şefin ekteki terfi cetvelinden(I sayılı cetvelden) hangisini seçmeliyim, fazla para ödememek adına.
  15. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Ödemeye Esas Derecenin Farklı Oluşu

tşkler. cvp için. konuyu kapatabiliriz.
  16. Salem Aydın

amirin insiyatifinde olan bir şey yani.
  17. Salem Aydın

arkadaşlar herkese iyi mesailer, Hitapla ilgilenen veya terfiden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirler sanırım. kurumda Hitap'a ben bakıyorum, bugün temmuz ayı terfi listesi geldi , bir şey dikkatimi çekti, diğer birimlerde çalışan personellerden bazılarının ödemeye esas dereceleri yüksek...
  18. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel KBS'de 14 günlük maaş hesaplama hatası ( kbs103 kodu hatası)

bende de var, kbs103 kodu hatası veriyor, sabahtan beri yapamadım 1595319488 az evvel mozilla indirip denedim, sorunla karşılaşmadım, siz de bi bakın isterseniz. 1595319493 az evvel mozilla indirip denedim, sorunla karşılaşmadım, siz de bi bakın isterseniz.
  19. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Kullanıcı(Yönetici) Değişikliği

teşekkürler, başlığı kapatabiliriz.
  20. Salem Aydın

1. kullanıcıyı değiştirdiğim zaman kesenek kullanıcı değişir mi peki? (kesenekte benim adım var çünkü)
  21. Salem Aydın

arkadaşlar mrb, iyi mesailer. kurumda müdürümüz değişti, bunu ekli yerden sadece 1. Yönetici kısmını mı değiştiriyorum? yoksa hem 1. Yönetici hem, 1. Kullanıcı'yı mı değiştiriyorum. kararsız kaldım. bilen yardımcı olabilir mi? tşkler.
  22. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli KBSde Matrah Birleştirme İşlemleri

ali bey 666 khk diye bir ek ödeme kalemi var hocaların bordrolarında. 929.68 tl tutarında. daha önce döner sermayeden girdiğim kesintiler bu kalemden düşmüştü. o kaleme ne kadar tutar girersem o kadar düşüm oluyor. üniversiteler biraz farklı sanırım anladığım kadarıyla. 1593606194 konuyu...
  23. Salem Aydın

Döner sermaye kısmından net ve brüt olmak üzere 2 rakam girmem lazım sanırım ama bana tek rakam verildi. artı döner sermayeden girdiğim takdirde 666(KHK)'dan düşüş oluyor. Bu rakamı döner sermayeden girersem muhtemelen ek ödemenin tamamını(929 TL) kesecek. Hocanın bana söylediği 70 tl gibi bir...
  24. Salem Aydın

biraz evvel bir mutemet arkadaş şu eklediğim ekrandan "Eklen. Vergi Mat." kısmına tutarı girip kaydetmem gerektiğini söyledi. kafam karıştı. burdan mı yapayım, yoksa döner sermaye ekranından mı?
  25. Salem Aydın

arkadaşlar mrb, iyi mesailer öncelikle. sorumun konusu başlıkta da yazdığım üzere matrah birleştirme. şöyle ki; kurumdaki bir öğretim üyesi başka bir üniversitede proje yapıyor ve döner sermayeden para alıyor. O üniversitenin mutemedi beni aradı ve 10.788,19 gibi bir rakam verdi. Bunu matrah...
  26. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Doçent Unvanını Alan Öğretim Üyesinin Kbs Veri Girişi

Peki. Cevap için herkese teşekkürler. Konuyu kapatabiliriz.
  27. Salem Aydın

o zaman ben bu hocaya ekstra bir ödeme yapmıyorum (em. esas derecesi yetersiz olduğundan), kbsden de herhangi bir değişiklik yapmıyorum erkan bey, doğru mu anlamışım?
  28. Salem Aydın

Arkadaşlar mrb, iyi mesailer herkese öncelikle. Sorumun cevabını muhtemelen üniversitede çalışan arkadaşlar daha iyi biliyorlardır. Şöyle ki; doçent unvanını alan bi hoca var maaşını yaptığım(kadroya henüz atanmadı). Memurlarnette bi danıştay kararı gördüm mali haklarına dair, eke de...
  29. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Risk Grubunda Olup da İşe Gelmeyen Personelin Ek Tazminatı

tamam, kesiyorum o zaman. tşkler cvp için. konuyu kapatabiliriz,herkese iyi çalışmalar.
  30. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Risk Grubunda Olup da İşe Gelmeyen Personelin Ek Tazminatı

arkadaşlar merhaba, covid-19 tedbirleri kapsamında işe gelmeyen (risk grubunda olan) bir teknik personel var maaşını yaptığım. bunların bölge tazminatları çalışılıp alınıyo bildiğiniz gibi. e-nabızdan belge alıp göndermiş dolayısıyla işe gelmeyecek. gelmediği günlerdeki ek tazminatını kesmeli...
  31. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli 1 Sayılı Cetvel(İş Güçlüğü... Zammı)

Teşekkürler, konuyu kapatabiliriz.
  32. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli 1 Sayılı Cetvel(İş Güçlüğü... Zammı)

arkadaşlar herkese merhabalar, iyi mesailer. Çok kısa bir şey soracağım. 7nci derecede bir bilgisayar işletmeni için 1 sayılı cetvelde hangisini seçmem gerekiyor? 2 sayılı cetvel de kendiliğinden seçili geldi zaten, onu öyle seçmem gerekiyor sanırım. şimdiden tşkler.
  33. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Hitap-Terfi Programı Kullananlar

Konuya kapatabiliriz, personel daire ile halletmeye çalışayım. Tşkler.
  34. Salem Aydın

Bizde şöyle işliyor; personel daire bşk bize her ay terfi listesi gönderiyor, "şu kişilerin terfisinin hitapa işlenmesi" adı altında. fakat bugün ekteki yazıyı göndermişler. muhtemelen biz onlara göndericez artık, bunun için de kimin, ne zaman terfisi olacak diye takip etmem gerekecek sanırım.
  35. Salem Aydın

arkadaşlar mrb, aranızda maaş işlemleri haricinde HİTAP terfi programı kullananlar var mı? Personelin terfisini siz mi takip ediyorsunuz yoksa personel daire başkanlığından mı size geliyor? Elinde basit ,kullanışlı bir terfi takip programı olan varsa yükleyebilir mi? tşkler.
  36. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Sigortalı Tescil İşlemlerinde Ayrılış Bildirgesi Kısmı Görünmüyor.

ipc gelirse sizi bulacağım hüseyin bey, emin olun :):D
  37. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Sigortalı Tescil İşlemlerinde Ayrılış Bildirgesi Kısmı Görünmüyor.

peki, teşekkürler ilginiz ve cevaplarınız için. inş dediğiniz gibi olur.
  38. Salem Aydın

bu konuyla alakalı kamuhizmet@sgk.gov.tr adresine mail atmıştım daha önce, araştırmasınlar diye dua edeyim o zaman :)
Geri
Üst Alt