Arama sonuçlarınız

1. okancicek

Programlar 4/B Sözleşmeli Öğretmen Eğitim Öğretim Ödeneği Hesaplama Programı

kısa vadeli kollarını 2,25 yapmayı unutmayın
  2. okancicek

Programlar Maaş Ve Kişi Borcu Hesaplama Programı (Tam, Kıst, Günlük, 2/3, 1/3, Katsayı Farkı Vb)

sözleşmeli öğretmen için olan var mı? elinize saglık kullanışlı olmuş
  3. okancicek

Çözümlendi | Kilitli V.h.k.i̇. Ünvan Değişikliği

Geçiçi görevlendirmesi varmı (olur) varsa ona görede yapılır.Bilen arkadaşlar vardır.ben bu şekilde biliyorum belki bende yanlış öğrenmiş olabilirim
  4. okancicek

Çözümlendi | Kilitli V.h.k.i̇. Ünvan Değişikliği

Atama kararnamesinde ne olarak atandıysa o ödenir (yeni görev ve eski görev yazıyor)
  5. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Maaşa Ait Sgk Bildirgeleri Hk.

kredi kartıyla ödeme var öderseniz iş yeri sicil numarasıyla
  6. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Maaşa Ait Sgk Bildirgeleri Hk.

https://ebildirge.sgk.gov.tr/WPEB/amp/borcSorgu
  7. okancicek

Tartışma Emekli Olan 5434 Tabi Memur Personelin Iş Ve Işlemleri

tam ben diyecektim :) halen daha öğretmen dilekçe vermedi ödemedim
  8. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Emekli Olan Personele Emekli Yolluk Tazminatı 1 Yıl Sonra'da Ödenirmi?

mys de ödeme o sekilde yapıldığı için dedim bilgileriniz içinde tesekkürler
  9. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Emekli Olan Personele Emekli Yolluk Tazminatı 1 Yıl Sonra'da Ödenirmi?

hocam ,emekli yurt içi sürekli görev yolluk ödemesi.Bu zamana kadar hiç emekli işiyle uğraşmadığımdan bilmiyordum bir yere taşınsın veya taşınmasın ödeniyormuş yeni öğrenmiş oldum 17.04.2023 De emekli olmuş tam tarihine baktım dilekçe almayayım mı?
  10. okancicek

emekli olan öğretmene yolluk ödenmediği tespit edilmiş 1 sene kadar oldu öğretmenden dilekçe almadan ödeme yapılır mı?kendisine dilekçenizi verin işleme başlayalım dedik ama Dilekcede halen vermedi
  11. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Mys Vergi Borcu Kesintisi

vergi borcu sorgulanır 5bin tl gecmiyorsa vergi borcu kesilmez,5bintl ve yukarı ise kesilir kesilir. damga vergisinde faturadaki kdv hariç tutarın 0,00948 secilerek ödenir.Vergi borcunda ise sadece vergi borcu secilerek tutatar kesilir. (22/d mal ve hizmet alımı için sözleşmesiz yapılan...
  12. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Meslek Lisesi Döner Sermayesinden Yapılan Satın Almalarda:

elimde yok doner sermayeli bir okulu ara sana yardimci olurlar
  13. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Meslek Lisesi Döner Sermayesinden Yapılan Satın Almalarda:

sözleşme ve protokol (doner sermayeden isterseniz onlar hazırlıyor) onay belgesi , muayene ve ödeme yaparkende mys de bir farkı 3md secmen gerekiyor . Yaklasık maliyet ,teklif metubu ,piyasa araştırma gerek kalmıyor. Damga vergilerinden muaflar kesinti yapılmıyor. Vergi borcu varsa kesilir ...
  14. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Kbs Taşınır Firma Vedop Güncellemesi Hatası

NOT: Alıntıdır KBS de TİF girişi yaparken, Firma adı çıkmasına rağmen "VEDOP Güncellemesi gerekli" uyarısından sonra sistemin donması sorununun çözümü: Tarafımdan bugün teyit edildi. 2 adet KBS TIF girişinde uygulandı. Başka bir firmaya ait, sorun çıkarmayan bir isim ve Vergi no ile TİF'i...
  15. okancicek

Editörün Seçimi Mysv2 Emanet İşlemleri Modülü

devlet katkı payı ödemesinde öğrenci sigortalar ve ücretli öğretmen emanetleri hakkında bilginiz varmı?
  16. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 8 Yıl Ceza Almadığından Derecesi Değişen Memurun Terfi Tarihi Neye Göre Olmalıdır

selamün alayküm personel 8 yıl ceza almadığından 5/3 den 4/1 olmuş. Eski terfi tarihi 22.09.2022 , 4/1 ile alınan olurda yen terfi tarihi 22.03.2023 yazıyormuş. 2023 yılına ait terfi ilerlemesi alınmamış alınacak terfi tarihi nedir? eylül 2023 mü yoksa mart 2023 de mi alınmalı.? ret olmuş...
  17. okancicek

Mutemet Arşivi Yeni Mali Yönetim Sistemi (Mysv2) 18 Marttan İtibaren Kullanıma Açılacak

Entegrasyonda hatalar olmaz inşallah. Ücretli öğretmen, devlet katkı payı ödemeler var yaz tatilinde gecilirde rahat ederiz.(MEB)
  18. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Müdür Yardımcısıyken Ünvanı Öğretmen Olarak Gözükmektedir.

Teşekkürler yardımlarınız için konu kapatabilirsiniz kolay gelsin
  19. okancicek

geri ödeme olarak excel varmı nasıl hesap yapılır ?
  20. okancicek

bordroda baş öğretmen yazıyor müdür yardımcısı yazmıyor dedi 11. ay ve oncekilerinde müdür yardımcısı yazıyor. bu normal durum mu? yoksa geriye ödeme cıkarmı ?
  21. okancicek

Kadrolu bulunduğu okul türüne göre zamları değişecektir. kadrolu görevlendirme değil sınav ile atandı Anadolu Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ayrıca kordünatorlük vs alıyor yarın bordrosunu burda paylaşırım şimdi evdeyim 1673968189 görevlendirme değil sınav ile müdür yardımcısı atandı...
  22. okancicek

Herkeze merhabalar, okulda müdür yardımcıs olarak görev yapan personel KBS de öğretmen ünvanı olarak görünmekte buna geriye dönük ödeme cıkarmı? cıkarsa nasıl bir hesap yapılır exceli varmı? yardımlarınız için simdiden tesekkürler (kademesi 1/4 2008 önce memuriyetlik)
  23. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Telefon Faturalarında Damga Vergisi Kesintisi.

Hesaplatmayı otomatik sec senin için daha kolay olur manuelle uğraşma kdv hariç kendisi hesaplıyor
  24. okancicek

Mutemet Arşivi Mutemetlik Görevine Veda Ettim ( Forumda Uzman Mutemetliğe Devam )

Hayırlı olsun Allah utandırmasın yeni görevinde başarılar
  25. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Mtks Için Vergi Matrah Istisnası Nasıl Olacak?

tamam hocam teşekkürler konu çözüldü
  26. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Mtks Için Vergi Matrah Istisnası Nasıl Olacak?

Selamün Aleyküm MTKS vergi matrah için soyle bir yazı var Uygulama Sınavında görev alanlar ve bundan sonraki sınavlarda görev alacak tüm personelin KBS kayıtlarında bulunan rapor işlemlerinden Maaş ve Ek Derslerin ayrı ayrı olmak üzere Gelir Vergisi İstinası ve Damga Vergisi İstisnası...
  27. okancicek

Tâziye Değerli Mesai Arkadaşım Musa Şahan'ı Kaybettim.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  28. okancicek

Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

ücretli öğretmenler de MYS de ilişkilendirmede secim hangisi yapılacak işçi menusu mü olacak ?
  29. okancicek

Programlar Ücretli Öğretmen Maaş | Normal Ve Dyk %100 Arttırımlı Ek Ders Programı

kişi ekleyince tahsili menü cıkmıyor bilginize
  30. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 2 Temmuz Iş Çıkışı Var Maaş Katsayı Sorunu

Tamam teşekkür ederim konuyu kapatabilirsiniz :) 1625123547 1-30 odeme yapıyorum ağustos 16 son olmaz mı?
  31. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 2 Temmuz Iş Çıkışı Var Maaş Katsayı Sorunu

Ücretli öğretmen 2 Temmuzda gorevi sona eriyor. cıkış işlemini 10gün içinde bildirmemiz gerekecek bu maaş katsayıya göre PEK tutarı lazım olacak. 10 gün içinde maaş katsayı belli olurmu ücretli öğretmen çıkışını yapamazsak cezalı durum olacak fikri olan varmı
  32. okancicek

Programlar Ücretli Öğretmen Maaş | Normal Ve Dyk %100 Arttırımlı Ek Ders Programı

biraz yoğundum mesaj gec yazdım kusura kalmayınız bilgileri giriyorum satır olusuyor ama tahsil icin secim gelmiyor(0.01 sgk borclu oluyorduk bu excell ilede teyit etmek için denemek istedim hata vardı bilgi vermek istedim yada ben yanlış yapıyor olabilirim)
  33. okancicek

Tâziye Başsağlığı

Allah Rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun
  34. okancicek

Mutemet Arşivi KBS-MYS aklımızla mı oynuyor ?

ben yaptım mal müdürlüğüne verdim bile evrakları gecen ay hata verip duruyordu :)
  35. okancicek

Mutemet Arşivi Kurban Bayraminiz Mubarek Olsun

kurban bayramınız mübarek olsun
  36. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel KBS'de 14 günlük maaş hesaplama hatası ( kbs103 kodu hatası)

hocam içlerinde kıst maaş olan var mı? 1595322151 var ise 15.06.2020 - 14.07.2020 maaş döneminde eski katsayı üzerinden maaşını alan ve nakil gibi nedenlerle 14 Günlük Fark Maaş Hesaplama Formunda bilgileri çıkmıyor ise; bu gibi durumda olan personelin bilgilerinin aktarılması işlemi KBS 14...
  37. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel 14 gün fark prim

1 tene din öğretimden kaldıydı onu yapacaktım kapanmış meslek eğitim sabah yapmıştım 1594898686 dikkat arkadaşlar hesaplama yapanlar!!!!"raporlarda hata oluştuğu için çalışma yapılmaktadır.muhasebeden iade ettirip sistem açılınca tekrar hesaplama yapmanız iyi olur. " bilgisi geldi
  38. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel 14 gün fark prim

kapatmışlar ben cağrı actım yarın acarlar sanırım
Geri
Üst Alt