Arama sonuçlarınız

1. vehbi

Çözümlendi | Kilitli sürekli görev yolluğu ödemesi hk.

ikameti B şehrinde. GEÇİCİ GÖREV YOLLUĞU ÖDENMEDİ KENDİSİNE.
  2. vehbi

Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK MAAŞ FARKLARININ KESENEKLERİ

bordrodaki tutardan 90 lira fazla. bordro tutarı net ödenecek 2000 tl ödeme emrinde 2090 tl
  3. vehbi

Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK MAAŞ FARKLARININ KESENEKLERİ

14 günlük farklarda ödeme emrindeki net tutar ile bordrodaki net tutar arasında fark var. hesaplara fazla para gelmiş.???
  4. vehbi

Çözümlendi | Kilitli sürekli görev yolluğu ödemesi hk.

slm arkadaşlar. öğretmen kardeşimizin kadrosu ilçemizde A şehrinde idi kendisi görevlendirme ile B şehrinde çalışıyordu şimdi kendisinin başka bir C şehrine tayini çıktı. kendisi diyorku ben evimi B şehrinden C şehrine fiili olarak taşıyacağım o yüzden A şehri ile C şehri arası yolluk talep...
  5. vehbi

Çözümlendi | Kilitli MEB'TE OKULDA ÇALIŞAN HEMŞİRENİN FİİLİ HİZMET ZAMMI

İyi Çalışmalar Üstadlarım. Meb'te okulda çalışan sağlık hizmetleri sınıfında hemşire kadrosunda bir personelimiz var. kendisinin fiili hizmet zammından yararlandırılması gerektiğini söylüyor. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcsı olursanız sevinirim.
  6. vehbi

Programlar 5510 Sonrası Ücretsiz İzin Kişi Borcu Hesaplama Programı

Emeğiniz için Teşekkür ederiz.
  7. vehbi

Çözümlendi | Kilitli Teknisyen Kadrosunda olup, Şef olarak Vekalet Ödemesi Alan Memurun Maaş Farkı olurmu?

kanunda kurum içinde aylıksız vekalet esastır yazıyor. kafam ona takıldı.
  8. vehbi

Çözümlendi | Kilitli Teknisyen Kadrosunda olup, Şef olarak Vekalet Ödemesi Alan Memurun Maaş Farkı olurmu?

slm üstadlarım. 7 yıllık kıdemim var. şun teknisyen kadrosundayım tekniker özlük haklarını almaktayım D/K 5/3. ilçe milli eğitim müdürlüğünde 6 yıldır mutemetlik yapıyorum. mali işlere de bakıyorum bunun yanında. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz seni boş olan 3 lük derecede ki şef kadrosuna vekaleten...
  9. vehbi

DUYURU Sitemiz Yeni Sunucuya Taşınmıştır 18/12/2019

helal olsun abi size....
  10. vehbi

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük 60 Ay Ek ders hesaplaması

baya bir araştırma yaptım. eski kanunları okudum. net ifade bulamadım. sıkımtım bu. belki burda o yıllarda mutemetlik yapmış arkadaşlar abilerimiz vardır diye düşündüm.
  11. vehbi

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük 60 Ay Ek ders hesaplaması

kolay gelsin üstadlarım. başımda bir bela var yardımınıza ihtiyacım var. 1985-1990 yılları arasına ait fenbilgisi öğretmenine 60 aylık ek ders hesaplamam gerekiyor mahkeme kararına göre. nasıl hesaplarım katsayı nedir bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim.
  12. vehbi

Çözümlendi | Kilitli Yabancı Dil Tazminatı

slmlar, saygıdeğer mutemet arkadaşlarım abilerim. kbs de bilindiği üzere yabancı dil sınavına giren personele aldığı puana göre yabancı dil tazminatı veriliyor. burda kbs ye giriş yaparken "kurumlarınca yararlanıp/yararlanmadığı" diye bir ibare var. Meb deki ingilizce öğretmeni için hangisini...
  13. vehbi

Çözümlendi | Kilitli Seyyar Görev Tazminatı

TEŞŞEKÜRLER BİLGİLENDİRMENİZ İÇİN.
  14. vehbi

Çözümlendi | Kilitli Seyyar Görev Tazminatı

slmlar... ilçemiz büyükşehir belediyesine 100 km uzaklıkta bir ilçe. müdürlüğümüzde görev yapan şoför e seyyar görev tazminatı tazminat cetveli dolduracağım. benim bildiğim ilçe sınırları içindeki köylere yapılan görevlere yolluk ödenmez ama şoför arkadaş ödenir. diyor. çevre ilçeleri aradım...
  15. vehbi

Çözümlendi | Kilitli avukatlık vekalet ücreti

teşekkür ederim. damga vergisi oranı hakkında bilginiz vermi.
  16. vehbi

Çözümlendi | Kilitli avukatlık vekalet ücreti

sendikaya avukatlık vekalet ücreti ödeyeceğim fakat sendika maliye bakanlığının görüşü doğrultusunda kdv ve gelir vergisi kesmeden ödeyin diyor. onda sıkıntı yok. damga vergisi kesintisi yapacakmıyız. bilgisi olan üstadlara şimdiden teşekkür ederim.
  17. vehbi

Çözümlendi | Kilitli KBS Banka Değişikliği

çok teşekkür ederim.
  18. vehbi

Çözümlendi | Kilitli KBS Banka Değişikliği

finansbank ile çalışıyorduk. promosyon antlaşmasını akbank ile yaptık. KBS'de ne gibi değişiklikler yapacağız. teşekkürler
  19. vehbi

Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük gss bildirimi

yeni mutemetliğin sıkıntıları. halbu ki bu yönetmeliği defalarca okumuştum.
  20. vehbi

evet suç bende o kesin. ama yukarıdaki yönetmelikte 1 yıllık süre her ücretsiz için ayrı ayrı değerlendirilir diye ibare yok. neyse bi ay devlete çalışacaz yapacak bir şey yok. herkese yorumları için teşekkür ederim.
  21. vehbi

peki gelecek cezaları nabıcaz. 12 ay yaklaşık 3.000 TL en az ceza gelir. nabıcaz derken nasıl ödücez genel bütçeden mi yoksa kendi cebimizdenmi?
  22. vehbi

5510 bir personele daha önce 3 ay ücretsiz izininde ve 9 aylık ücretsiz izininde toplam 1 yıl gss primi ödedik. geçen sene 2017 ekimde yeniden ücretsiz izine ayrıldı. daha önce toplam 1 yıl ödeme yaptığım için gss primi ödemedim. şimdi sgk dan yazı geldi geriye dönük 1 yıllık gss primlerini...
  23. vehbi

Mutemet Arşivi Aylıksız İzin Dönüşü Münferit Maaş

TUĞRUL ABİ MÜNFERİT MAAŞ HESAPLATTIR KİŞİYE. GSS TUTARLARINI MALMÜDÜRLÜĞÜNE MAHSUP ETTİR. YADA TOPLU ONAY DA KİŞİ ADINA HESAPLANAN GSS Yİ HİÇ GÖNDERME KESENEK OLARAK ONU MAHSUP ETTİR MALMÜDÜRLÜĞÜNE. MÜNFERİT PERSONEL MAAŞ BORDROSU HESAPLAT ORDAKİ VERİLERİ GÖNDER KESENEKLERDE.
Geri
Üst Alt