Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Emekli Kesenek Hatalı Kıdem Ay Yılların Düzeltilmesi (Resimli anlatım )

Günaydın Aynı sorun bizde de oldu kontrol ettim ödeme çıktı ödeme emrinin nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olabilir misiniz?
  2. Mutemet Arşivi Emekli Kesenek Hatalı Kıdem Ay Yılların Düzeltilmesi (Resimli anlatım )

Arkadaşlar kolay gelsin Aynı durum bizde de oldu ama fark çıkıyor ödeme nasıl yapılacak
  3. Çözümlendi | Kilitli Sgk Kesenek Borç Kaydı Görünme Nedeni Nedir?

Toplam rakam tuttuysa Malmüdürlüğü tek bir ödeme pükürü yapıyor bunu SGK ya veriyorsunuz onlar buna göre borç kayıtlarını siliyorlar.
  4. Çözümlendi | Kilitli Sgk Kesenek Borç Kaydı Görünme Nedeni Nedir?

Malmüdürlüğünden ödeme pikürünü alın üst yazı ile SGK'ya bildirin.Silme işlemi yaparlar.
  5. Programlar 4B Sözleşmeli Maaş hesaplama Programı - Vergi istisnalı (2022)

Kolay gelsin bu istisnalı güncel programın borçlanma hesaplama versiyonu var mı
  6. Tâziye Başsağlığı

Allah rahmet eylesin
  7. Programlar 5510 Sonrası Kadrolu Memur Kıst Maaş Hesaplama Programı

Ellerine sağlık çok teşekkür ederim
  8. Programlar 5510 Sonrası Kadrolu Memur Kıst Maaş Hesaplama Programı

evet GSS Hiç kesilmeyecek hem devlet hem kişi
  9. Programlar 5510 Sonrası Kadrolu Memur Kıst Maaş Hesaplama Programı

Bizde gazi var askere gitti geldi bundan GSS kesilmiyor.Şimdi kıst maaş yapmam gerek gss düşüyor.
  10. Programlar 5510 Sonrası Kadrolu Memur Kıst Maaş Hesaplama Programı

şifre istiyor sayfa koruması için
  11. Mutemet Arşivi KBS Münferit Maaş Onaylanmıyor

1600950465 Bunların hepsini yaptım.Sonuç değişmedi hala sistemsel hata uyarısı veriyor.
  12. Mutemet Arşivi KBS Münferit Maaş Onaylanmıyor

Muhasebata çağrı açtım kaç gün oldu hala dönüş yok
  13. Mutemet Arşivi KBS Münferit Maaş Onaylanmıyor

1600540492 diş hekimi doktorasını tamamlamış ataması yapılmış maaş nakil belgesinde döner sermaye personeli olduğuna dair bir ifade yoktu.
  14. Mutemet Arşivi KBS Münferit Maaş Onaylanmıyor

1600407278 benim ki memur 14 Eylül de naklen geldi ama geldiği yer hiç hiç bir ödeme yapmamış hatta kbs ye kayıt bile etmemiş ilk kaydı biz yaptık ağustos ayına ait 26 gün kıst yaptım.Eylül ün 15 den itibarende ücretsiz izne ayrıldı.Başlarbaşlamaz.GSS oluşabilsin diye münferit hesaplama yaptım...
  15. Mutemet Arşivi KBS Münferit Maaş Onaylanmıyor

1600238934 aynı durum bende de var
  16. Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

MYS sizlere ömür. Erişim reddedildi
  17. Çözümlendi | Kilitli MYS SGK İş yeri sicil no hatası

Bende de oldu sistemsel olması muhtemel
  18. Mutemet Arşivi 2019 Kurban Bayramı dolayısı ile maaşlar erken Ödenirmi?

idarecilere göre zaten tek tuşa basıyoruz
  19. Çözümlendi | Kilitli işçi ilave tediye ödemesi

kıst tediye nasıl hesaplanıyor bende 9 mayısta başlayanlar var kaç günlük tediye vermem lazım
  20. Mutemet Arşivi Hitap Veri Girişi

Halil Bey: Hitap'ın yayınladığı genel yazıyı gönderebilirsen sevinirim. İdare ile bu yüzden aramızda sorun oluştu. Elimizi güçlendirmek için o yazı bize lazım
  21. Mutemet Arşivi Hitap Veri Girişi

Sağlık Bakanlığı Mutemeti olan arkadaşlar HİTAP sistemine FHZ leri hangi birimin girmesi gerektiği konusunda sağlık bakanlığının yayınladığı bir yazı var mı? Bu iş Özlük ve Mutemetlik arasında sorun oldu hangi birimin işi olduğu netleşirse hepimiz için çok iyi olacak
  22. Çözümlendi | Kilitli KBS 4/B Maaş Hesaplama Hataları

aynı durum bende de oldu böyle göndersek bir sorun olur mu?
  23. Programlar 4B Fhz Hesaplama , Ödeme Emri Ve Bildirge

ellerinize sağlık tam aradığım şekilde bir çalışma
Geri
Üst Alt