Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli E Bildirge Müfredat kartı

Doğrudur.Paraları işlediklerinde orası dolacaktır. Tahsilat posta tarihide işlenen paranın hangi tarihte sgk hesaplarına giden para olduğunu gösterir.
  2. Çözümlendi | Kilitli Temmuz 2020 münferit maaş hesaplatma

13 Temmuzda başladı özür dilerim .
  3. Çözümlendi | Kilitli Temmuz 2020 münferit maaş hesaplatma

Kolay gelsin. 13 Haziran 2020 tarihinde göreve iade edilen personele Temmuz münferit maaş ödemesi yapacağım. Keseneklerde bir dönemden yapacağım sıkıntı olurmu. Birde 13 Haziranda başladığı için 2 günlük kıstını şimdilik yapmayacağım. Geriye dönük haklarını iade ederken tam aylık olarak...
  4. Çözümlendi | Kilitli 4/B Maaşında fazla oluşan Kümülatif vergi Materahının düşülmesi

Ocakta aldığı kıstın matrahı işlenmesi doğrudur bu tamam. Aralık maaşından 25 günlük geri alındı. Buna isabet eden aylık vergi matrahını düşülmesi gerekirmi. Düşülmezse eğer bu ay vergi dilimine giriyor
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/B Maaşında fazla oluşan Kümülatif vergi Materahının düşülmesi

Aralık ayında biraz çalışıp bedelli askerliğe gidip ocakta dönen personeller var. Ocak ayında kıst+Tam verildi. Aralık ayında aylık vergi matrahı tam işlendi fakat biz kişi borcu aldık heketmediği kısmı. Birde ocak ayında almış olduğu kıst maaş aylık vergi matrahına eklendi. Bu sebeple Temmuz...
  6. Çözümlendi | Kilitli Münferit maaş 569 sayılı duyuru hatası

Kadrolu münferit maaş hesaplarken " 569 sayılı duyuruya göre muhasebe birimlerince işlem yapılması gerekmektedir ^ hatası veriyor.
  7. Çözümlendi | Kilitli Vizite Onay Ekranı PEK Tutarları Gözükmüyor

Rapor başlangıç tarihinden önceki 3 aylık prime göre hesaplanır iş göremezlik ödeneği. Ocak-Şubat-Mart. Prim saati felan herhangi bir alakası yoktur.
  8. Çözümlendi | Kilitli Ek ders matrah güncelle uyarısı

Sorun çözüldü muhasebe tarafından yövmiyeleştirme işlemi yapılmamış ondan kaynaklanıyor. Konuyu kapatabiliriz.
  9. Çözümlendi | Kilitli Ek ders matrah güncelle uyarısı

Muhasebata açtığım çağrıya cevap olarak geçen ay muhasebeye gönderilen bireysel ek dersin birisinin muhasebe süreci tamamlanmamış olduğunu söylediler. Mal müdürlüğü ödemeyi unuttu sanırım. Görüştüm bakacaklar kendileri.
  10. Çözümlendi | Kilitli Ek ders matrah güncelle uyarısı

Yapmadım Mehmet Bey. Bir öğretmen bir vaiz var ayrı ayrı bireysel yapıyorum ay başında ama bu ay yapamadım.
  11. Çözümlendi | Kilitli Ek ders matrah güncelle uyarısı

Kolay gelsin herkese. Bireysel ek ders yapıyorum. Güncellenmemiş matrah uyarısı veriyor. Matrah güncelle dediğimde ödeme henüz gerçekleştirilmediği için işlem yapılamıyor hatası veriyor.
  12. Çözümlendi | Kilitli Onaylanmış E-bildirgede Hatalı Meslek Kodu Güncelleme

Sgk ile görüşme yaptım. Üst yazı ile bildirin düzeltiriz dediler.
  13. Çözümlendi | Kilitli Onaylanmış E-bildirgede Hatalı Meslek Kodu Güncelleme

E-bildirgeyi gönderirken farklı girmişim. İşe giriş bildirgesinde sıkıntı yok.
  14. Çözümlendi | Kilitli Onaylanmış E-bildirgede Hatalı Meslek Kodu Güncelleme

Kolay gelsin herkese. Ağustos bildirgesini geçen hafta onayladım teslim ettim emanet çıkışları yapıldı. 5 kişinin meslek kodunu farklı girmişim. Bildirge son bildirim tarihi geçmediği için Sgk yazı yazmadan sistem üzerinden düzeltme imkanı varmı.
  15. Editörün Seçimi Kesenek prim iadesi için bilgilendirme

makkoca@sgk.gov.tr adresine gönderdiğim mail ve cevabı. İyi günler. Askerlik, istifa gibi nedenlerle kurumdan ayrılan birkaç personelin kesenek iadeleri var. Bunun için ne yapmak gerekiyor. İyi çalışmalar. Gelen Cevap : SGK PRİMLER DAİRE BAŞKANLIĞINA YAZI YAZARSANIZ
  16. Çözümlendi | Kilitli İhraç Sonrası KBS işlemleri

Kişi ihraç olduğunda 22 yıl kıdem hizmeti var diyelim Kbs de. .2 yıl sonra geri döndü kbs deki kıdem yılını misal 24 yıl yapıp o şekildemi maaş hesaplatmak gerekir emsana doğru yansıması için. Aradaki 2 yıl içinde geriye dönük maaş yaparken kıdem yıl ay hesaplamalı mı.
  17. Çözümlendi | Kilitli Emekli olacak personel İş ve İşlemler

1- Maaş katsayısı * 13,558= ....... 2-Sgk dan görevden ayrılma nedeni olarak Emekli seçip ayrılış bildirgesi vereceksiniz. 3-Kbs den görevden ayrılmayı seçeçeksiniz. 4- Maaş ve Prim iadesi gibi bir durum söz konusu değil.
  18. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Yeni Göreve Başlayan Kıst Maaş Verilirmi?

19 itibari ile başladılar sgk girişlerini buna göre yaptınızmı yada yapacakmısınız bugün ayın 23 ü. 2018 ücreti yazıyor dediğiniz sözleşmelerinde mi 2018 ücretini yazmışlar Siz kbs girişlerini yaptınızmı. Biraz daha açıklayıcı bilgiler gerekiyor.
  19. Çözümlendi | Kilitli Vekalet maaşı muhasebeye gönderememe

Günaydın herkese. 3 gündür muhasebeye vekalet maaşını gönderemiyorum. İşlem sırasında hata oluştu uyarısı alıyorum. Bu Durumla karşılaşan varmı
  20. Çözümlendi | Kilitli İlk Atama ve BES

Evet etmelisiniz. Hangi emeklilik şirketi sizinkisi bilmiyorumda şablon yükleyip girişlerini yapmalısınız.
  21. Mutemet Arşivi 2019 Kurban Bayramı dolayısı ile maaşlar erken Ödenirmi?

Bizim Mal Müdürlüğü sistem yoğunluğu sebebi ile saat 3:30 dan sonra onayladı maaşları Perşembeye geçen hesaba inş bir sıkıntı olmaz. Banka listeleri en son Perşembe 12 de merkezden aktarılacakmış.
  22. Çözümlendi | Kilitli 4/B Doğum öncesi çalışabilir raporu.

Tarihler bu şekilde ise çalışmıştır kısmını kullanmanıza izin vermez
  23. Çözümlendi | Kilitli 4/B Doğum öncesi çalışabilir raporu.

Çalışabilir işaretliyemiyoruz. Alttaki ekranda rapor tarihi muhtemelen sizde de 08/20 olarak girilmiştir. Doğum gerçekleşsin ondan sonra bakarsınız onay işine ben şimdi ellemiyorum hiç
  24. Çözümlendi | Kilitli 4/B Doğum öncesi çalışabilir raporu.

Evet Mehmet Bey güncellemişler. Fiziki olarakta getirdiler bugün raporu.
  25. Çözümlendi | Kilitli 4/B Doğum öncesi çalışabilir raporu.

Tamam Gökhan Hocam şimdi birşey farkettim. işaretlediğim yer 20/07 den itibaren yazılmış. Yani 26/09 tarihinde almış olduğu çalışabilir raporu ile 20/07 arası için çalışmıştır diyemiyoruz. 20/07 den itibaren çalışmamıştır olarak onaylayacağız.
  26. Çözümlendi | Kilitli 4/B Doğum öncesi çalışabilir raporu.

Normalda o şekilde yapıyorum. Durum biraz farklı Mehmet Bey. Önce çalıştı sonra çalışmadı derken felan
  27. Çözümlendi | Kilitli 4/B Doğum öncesi çalışabilir raporu.

İlgili personel doğum öncesi için 29/06 da çalışabilir raporu aldı. Daha sonra çalışmakta zorlanınca 16/07/2019 da işgöremeklik raporu getirdi.ve doğum öncesi analık iznine çıktı. Sistemden sorguladığımda ek yapmış olduğum rapor çıktı fakat pek anlayamadım. 29/06-ile 15/07 arası çalışmıştırmı...
  28. Çözümlendi | Kilitli 4/B Doğum Öncesi Raporu Vizite İşlemleri

Hastane sıkıntı yok skda gözüküyor demiş birdaha aratacaz bakalım sonuç ne olacak. Birşeyi yanlış yapıyorlar
  29. Çözümlendi | Kilitli 4/B Doğum Öncesi Raporu Vizite İşlemleri

Malesef bu konu yeterli olamadı. Daha önce 4/B personel doğum öncesi analık iznine ayrılmadan, erken doğum sebebiyle hastaneye yattı ve 2 gün sonra doğum gerçekleşti. doğumdan sonra 112 günlük rapor onayladım fakat bunları en az 10 günlük olacak şekilde onaylamaya sistem müsade ediyor ve...
  30. Çözümlendi | Kilitli 4/B Doğum Öncesi Raporu Vizite İşlemleri

4/B Personel 16/07/2019 da doğum öncesi izne ayrıldı. Vizite sisteminde rapor gözükmüyor. Doğum öncesi içinde raporun işlenmesi gerekmiyormu.Onun içinde iş göremezlik ödeneği alabilmesi için. Yoksa doğumdan sonra 122 günlük raporu birden mi girecekler. Sgk aradığımda işlenmesi gerekir felan...
  31. Çözümlendi | Kilitli Terhis Tarihinden sonra İzin Alan Askere GSS Ödenirmi?

Askerde iken izin kullanmadığı için 1 ay önce ayrılmış askeriyeden fakat terhis tarihi tabi 1 ay sonrası. Bu süre zarfında yine asker sayılır gss gerekmez. Bu 1 aylık süre zarfındada işe başlamayamaz. Terhis tarihi ile göreve başlama arasında boşluk olduğu vakit ödersiniz.
  32. Çözümlendi | Kilitli Kamu Mali Sisteme geçişte 4/B Prim Ödeme Dekontu

Dün akşam üzeri aradı mal müdürlüğü bulduk merkez bankası parayı geri çekip kendisi göndermiş. Onların gönderdiğine dair muhasebe işlem fişi verebiliriz ama dekontu onlardan yazıyla istersin felan dedi bakalım yarın görüşecez. Merkez bankası parayı kendine çekip gönderdiyse ne ala iş çözülür...
  33. Editörün Seçimi KBS'de Sözleşmeli Personel Kefalet Kesintisi

Mal müdürlüğü kefalet dosyası açacağı için yazı yazmaya gerek var. İcra gibi düşünün önceden dosya açtırıyoruz.
  34. Çözümlendi | Kilitli Kamu Mali Sisteme geçişte 4/B Prim Ödeme Dekontu

Mehmet bey muhasebe işlem fişi var dekont yok onu bulamadı Mal müdürlüğü eski kullandıkları KEÖS sisteminden.
  35. Çözümlendi | Kilitli Kamu Mali Sisteme geçişte 4/B Prim Ödeme Dekontu

2018/Nisan ayı Sözleşmeli prim tutarını mal müdürlüğü 19 Nisanda muhasebeleştirip göndermiş. Muhasebe işlem fişi var fakat KEÖS ten dekont bulamadılar. Sgk ile görüştüm 30 Nisana kadar tarattılar böyle bir tutarın olmadığını belirttiler. Yanlış hatırlamiyorsam 24 Nisandada bütünleşik kamu mali...
  36. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Katsayı Farkı Sistem Hata Uyarısı k100

İlgiliye ait herhangi bir değişik bir durum varmı yoksa rutin her ayki gibimi
  37. Çözümlendi | Kilitli Açıktaki Personelin Asker Dönüşü Kıst Maaşı

O zaman ilk mesajımda dediğim gibi yapmalısınız. İşlem kodu açığa alınma olarak kalacak Ağustos maaşı hesaplarken. Diğer 24 günlüğüde mys den yapabilirsiniz.
Geri
Üst Alt