Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli MYS Elektrik, Su Ödemeleri

MYS sisteminde Damga vergisini kendin hesaplayıp kesinti ekle/vergi/damga vergisi şeklinde girmelisin.Dikkat etmen gereken nokta fatura toplam tutarından KDV yi çıkarıp kalan tutar üzerinde binde 948 Damga vergisini hesaplayıp yazacaksın.Abonelikler bölümden faturaları ekleyip ordan yaparsan...
  2. Mutemet Arşivi MYS Avans kapama video

Kesinti Ekle/Diğer/Maaş Avansları alternatif olarak yapıldı heralde zaten o da çalışmıyordu.Şuan Mahsup getir deyince avans geliyor zaten ona gerek kalmadı...
  3. Mutemet Arşivi MYS Avans kapama video

Teşekkürler gayet açıklayıcı olmuş,ama yanlış yaptınız sanki ödeme kalemi türü sosyal güvenlik primi ödemeleri 2 kere girildi.
  4. Mutemet Arşivi MYS Avans kapama resimli anlatım

Maaş Avansı kısmı açık derken Detay Ekle/Kesinti Ekle/Diğer/Maaş Avansları seçip avans miktarını yazdığımız durumdan mı bahsediyorsun? O şekil de yapınca da muhasebe gönderme işlemi sırasında sorun yaşayanlar var.
  5. Mutemet Arşivi MYS Avans kapama resimli anlatım

:@ :@ Sorunsuz bir şekilde avans kapama işlemi yapan kimse yok henüz heralde...
  6. Mutemet Arşivi MYS Avans kapama resimli anlatım

Aynen orda mahsup getir yazması gerekiyor ama kapatılacak avans bulunmamaktadır yazıyor.
  7. Mutemet Arşivi MYS Avans kapama resimli anlatım

Bu Aralık ayı maaş kapamasını kimse bilmiyor heralde ... Bizde beklemedeyiz.
  8. Mutemet Arşivi Emsan Veri

Bende denedim emsan dan aldım ama uygulama dan gönderirken sorun çıkıyor bu sefer tutarlar tutmuyor maaş farklarını bekleyin sistem hala sıkıntılı,daha tam olarak 2017 2018 e devredilmemiş.
Geri
Üst Alt