Arama sonuçlarınız

1. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük farklarda bes

5434 lerde bes kesintisi olmaz.
  2. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 2020 yılı lojman kira kesintisi

2019 yılı için yayımlanan genelgede 15/01/2019 tarihinden itibaren ibaresi bulunmakta (bu nedenle 14 günlük fark olmaz) ve 27/12/2019 tarihinde yayımlanmış. bir kaç gün içerisinde yenisi yayımlanır..
  3. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 5434 GERİYE DÖNÜK AİLE YARDIMI VE AGİ İADE İŞLEMİ

kolay gelsin..geriye dönük fazla ödenen aile yardımı ve agi iade işelmi için bordrosu olan varsa yardmcı olabilrimi...
  4. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli mys damga vergisi konusunda

mys duyurular kısmında belirtilen türde damga vergisi seçilerek kesinti yapılacak.
  5. ERKİN CAN YALÇIN

Mutemet Arşivi PERSONEL ÖDEMESİ İLE İLGİLİ KBS DUYURUSU SIRA NO: (12) Mükerrer Asgari Geçim İndirimi Hakkında

mükerrer ödem söz konusu değil ancak duyuru ilgili olarak muhasebe müdürlüğüne bilgi vermek gerekirmi.
  6. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Pandemik İnfluenza Faaliyet Planı

herkese iyi çalışmalar diliyorum. mutemetik ile ilgisi pek olmayan ancak idari işleri de yerine getirme görevimden dolayı farklı ve yabancı olduğum bir konu hakkında yardıma ihtiyacım bulunmakta.aranızda sağlık bakanlığı ve diğer kurumlar olması münasebeti ile sizlerin yardım bekliyorum...
  7. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli ücretsiz izin işlemleri

15/07/2019 tarihinden itibaren 5434 bakmakla yükümlüsü bulunan bir personel ücretsiz izne ayrılacak. kbs ve sgk ile ilgili işlemler neler olmalı..
  8. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 5434 personel için geçmişe dönük terfi fark bordrosu

Merhabalar; 5434 sayılı kanuna tabi Denetimli Serbestlik Müdürümüz için geçmişe yönelik yapılan derece kademe hesaplaması sonucunda 14/11/2016 tarihinden itibaren 1/1 derece kademesine düşürülmesine karar verilmiştir. Bu tarihten itibaren almış olduğu maaşlarındaki terfi farkının hesaplanarak...
  9. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Memur doğum sonrası yarı zamanlı çalışma

13/04/2016 tarih ve 29683 sayılı resmi gazete yayınlanan kamu personeli genel tebliğini kontrol etmeniz yeterli
  10. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 5510 SONRASI GEÇMİŞE DÖNÜK HATALI DERECE/KADEME ÖDEMESİ

KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR.5510 SONRASI BİR PERSONELE 2014-2016 YILLARI ARASI GÖSTERGE FARKI ÖDEMESİ YAPACAĞIM BORDROSU OLAN BANA YARDIMCI OLABİLRİMİ..
  11. ERKİN CAN YALÇIN

Kaynaklara Taşındı Sürekli İşçi Maaş ve Tediye Hesaplama Programı (Tanıtım Video)

Üstadım ellerine sağlık çok güzel süper bir program olacak inşallah, videonu izledim Ebildirge için paylar görünse ve çıktı alınsa iyi olur ekte bir örnek attım,hatta ebildirge için XML dosyası hazırlasa süper olur. Şimdiden eline sağlık
  12. ERKİN CAN YALÇIN

Editörün Seçimi GSS gönderimi tüm detaylar 21 günlük bedelli dahil

16 şubatta gidene 1 günlük kıst yaptım kesenekleri bildiriyoruz.
  13. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Vasi Kararı Olan Personel

şuan aktif görevde ve kişi bu durumu saklıyor
  14. ERKİN CAN YALÇIN

Bu kısım doğru ancak şöyle bir durum var tck 32 den yani akıl hastalığı olması nedeni ile hagb verilmiş ve 5 yıl süre ile tedbir kararı olarak belli aralıklarla hastaneye yatacak tedbir süresi içerisinde vasi kararı devam edecek.
  15. ERKİN CAN YALÇIN

sözleşmeli öğretmen tck 32 ve 57 den tedbir kararı var vesayet altına alınmış olup ceza hagb kararı verilmiş.öğretmenliğe atandıktan sonra karar kesinleşmiş
  16. ERKİN CAN YALÇIN

Sözleşmeli pozisyonda çalışmakta olan personel için mahkeme tarafından vasi kararı çıktı ve vesayet altına alındı. memur hakkında yapılacak işlemler nelerdir.
  17. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük terfi ödeme ve kesenek işlemleri

7-2 olan personelin 7-3 olması nedeni ile geçmişe dönük şubat ayından itibaren kasım maaşında kbs den ödeme yaptık.bugün maaş ödendi keseneklerde 5510 sonrası terfide text dosyası oluştu.terfiden kaynaklı bu kesenek ile normal dönem keseneklerini nasıl yapacağım.yardımcı olursanız sevinirim
  18. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Eksik Ödenen Ek Gösterge

Keseneklere girdiğimde bordrodaki rakamlarla uyuşmadı.ek gösterge farkını kabul etmiyor olması gerekeni girincede bodronun hesabı ile kesenekteki rakamlar tutmadı.
  19. ERKİN CAN YALÇIN

Olması gereken bir defa ise tabloda yüzde yüz artışı göstermesek olmazmı.iki defada ödenmesi hata olmazmı
  20. ERKİN CAN YALÇIN

Geriye dönük ek gösterge hatası giderildiği ay maaşta yine %100 artış yaparmı.yani 4/3 ten 3/1 e düşüp ek gösterge 1100 olunca %100 artış çıkacakmı
  21. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli yolluk süresi yevmiye nasıl verilir.

bir gün gidiş bir gün dönüş için tam veriyoruz
  22. ERKİN CAN YALÇIN

bir personel nakil geldi ek göstergesi 13 ay eksik ödenmiş.geldiği kurumdan talepte bulundu ödeme yapamıyoruz dediler ve iş bize kaldı.ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum.yardımcı olurmusunuz..
  23. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Hakkında Duyuru (01/07/2019 a ertelendi)

biz e beyanname sistemini kullanıyoruz özel bütçeli işlerde tevkifat kesintisini yapmak amacı ile. paket oluşturduktan sonra sisteme yükleme yapılıp özel onay olarak yapmanız gerekiyor sadece onay kullanılması halinde damga vergi çıkar 38,80 tl bilginiz olsun.özel onay yapıp beyanname verin e...
  24. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Besten çıkış yapıldı ancak kesinti devam ediyor

Bir personelimiz besten çıkış yaptı parası iade edildi ancak 2aydır kesinti yapılmaya devam ediyor.banka çıkış yapılmış kesinti olmaz diyor.kbsde halen kesinti olarak görülüyor.çağrı açsam kesinti iptal edilirmi
  25. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Bedelli askerlik

Bedelli askerlik yapacak memurlar için neler yapılmalı.... Kbs,sgk,resmi yazışma vb.
  26. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 2018-2019 Eğitim Öğretim Hazırlık Ödeneği

maliyedeki bey maaş ve ek derste çıkan ödeme emrini istiyor.sorun bu buradan çıkan haricinde 2 çeşit olması lazı deyip duruyor
  27. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 2018-2019 Eğitim Öğretim Hazırlık Ödeneği

ödem için gerekli işlemleri yapıp teslim ettim ancak maliyedeki personel illa yeni sistemin ödeme emri olması lazı diyor.sistemde yeni ödeme emrini bulamadık başka kurumlardan da teslim olan yokmuş.sizlerden yapıp teslim eden oldumu.yapan var ise yeni ödeme emri varmı
  28. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Adalet Bakanlığı promosyon ödemeleri nasıl yapılır?

mehmet bey siciliniz nedir haberciden sizi eklemek istiyorum..
  29. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Adalet Bakanlığı promosyon ödemeleri nasıl yapılır?

mehmet bey icra kira kesintilerini ekleyip öylemi teslim ediyorsunuz
  30. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Yolluklar bütçe tertipi

08.01.32.62.03.4.0.05.1.03.3 nolu koddan sürekli görev yolluğu ve emekliye ayrılan personel yolluğunun yapılması gerekiyor. 3.3.2.1 nolu koddan geçici göev yollukları yapılmalı. bizde 3.3.2.1 den yapıp eksiye düştük bakanlık ödenek tahsisi yapamayız bütçe tertibini muhasebeye yazı yazarak...
  31. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Çalışanları

Denetimli serbestlik müdürlüğü idari mali işlerde görev yapan arkadaşlar kurum müdürü maaşlarında yan ödeme tazminatlarını girerken hangi tablo veya yazılardan yardım alıyorsunuz..
  32. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli KESENEKLERDE 1510 VE 1710 HATASI

Artışın kesilmemesi sistemsel bir sorunmu
  33. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli KESENEKLERDE 1510 VE 1710 HATASI

HATA KODU ALAN ADI AÇIKLAMA (Tutarlar TL cinsindendir) E1510 ŞAHIS - %100 ARTIŞ Yanlış tutar. Gelen : 0.0 ; Gelmesi Gereken : 7.08...
Geri
Üst Alt