Arama sonuçlarınız

1. Kaynaklara Taşındı 5510 Öncesi Ve 5510 Sonrası Personellerin Geçmişe Dönük Terfi Farkı Hesaplama Programı

Merhaba,doçent iken profesör olan bir kişi için (eski 1/4 4800, yeni 1/4 5300 gösterge) terfi farkı yapıyorum,gösterge aylığı da değiştiği için hem keseneklerde artış oluyor hem de %100 artış oluyor değilmi, kesenek bildirimini ek mahiyetten hangi seçenekten yapacağım?5434 e tabi...
  2. Mutemet Arşivi MYS Avans kapama resimli anlatım

Arkadaşlar MYS de ödeme emrine ek yükleyen var mı? Dosyayı yükleyip kaydet butonuna bastığımda "input.may not be null.dosya" bu hatayı veriyor ve ek yükleyemiyorum
  3. Mutemet Arşivi Ocak Ayı Terfi-Kademe-Derece

Arkadaşlar kişinin Kaz.Hak derece kademesi 4/7, Görev Ay. Derece kademesi 4/9, ben kbs de terfi girerken ödeme derece kademesine 4/9 olanı mı yazıcam
  4. Mutemet Arşivi 5434-5510 Açıktan Dönenleri̇n Sgk Kesenek Ödeme Sunum

Merhaba,açıktan dönen personel için Mart-Aralık 2017 dönemleri arasında 1/3 maaş farkı ödemesi yapıyorum,emekli keseneklerini bildirirken Haziran 2017 katsayı farkı için ayrıca mı bildirim yapmam gerekiyor?Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim
  5. Kaynaklara Taşındı Göreve geri dönen memurların fark bordo excel çalışması

1/3 Maaş iadesinde Gelir Vergisini 2/3 maaştakinin aynısını mı yazacağız ve bireysel emeklilik kesintisi de yapacakmıyız
Geri
Üst Alt